Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba Sport 100cc Debriaj balatası

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    01 Mayıs 2017
    Selamun aleyküm ustalarım. Bende Kuba sport 100 lük cg var. Motor arada bir duman atıyor yağ yakıyor sürekli değil ama genelde yapıyor.Bir ustaya götürdüm motor 100lük 2 kişi zorlanınca yapıyordur normaldir dedi ve debriaj balatalarımın bitik olduğunu söyledi ben sübap ayarlarının kaçık olduğunuda söyledim yaparız dedi benden 100 tl gibi bir ücret istedi. Motorun çekişi çok düşük hafif yokuşları 1.vitesden başka çıkmıyor İnternette nerede bulabilirim bu motora uygun debriaj balatalarını veya ne yapmalıyım sizce yağ yakmasını felan engellemek amaçlı çok pahalı olmayacak şekilde

    Teşekkür Ederim Kolay Gelsin;


    Motorun Resmi



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2016
    Motosikleti
    ......
    Aleykum selam gardaş,debriyaj balatasi+supap ayari+işcilik 100lira uygun,yağ yakma varsa motor inecek,300-400 arasi yer,drift kafasi ve poker jant yakişmiş.

  3. #3
    Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2013
    Şehir
    Mersin-Konya
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Aleyküm selam kardaşım,

    Öncelikle şunu söylemek istiyorum, yorum yapanlar elbette olacaktır ama 100cc bir motosiklette beklentileri yüksek tutmak ben de mantıklı değil. Bende çita100fc modelini kullanıyorum kuba'nın. 100cc iken aynı sorunlar olmasa'da yaptığım yollar'da kesilmeler benim motorumda da yaşanıyordu. Yani sende olan anormal bir durum yok. Artık sıkmaya başlamıştı 100cc'nin var ama yok oluşu bende oynanmış cg'ler dünyasına adım attım ve iyi ki atmışım.

    Eğer masraf etme gibi maddi bir gücün var ise kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız; Abi 200 lük gırtlağına kadar doldurayım mı dersen, işte ona sonuna kadar karşıyım. Bu tarz motorların kaldırabileceği ortalama cc bence 150cc'dir çünkü; gittiği gibi duramayan makinalar bunlar.

    Yağ yakması'da pek normal bir durum değil ayrıca ona değinmeden edemeyeceğim. Yüksek ihtimalle sübaplar'dan da dikiş makinası gibi sesler'de geliyordur. Ama çok ta korkma hava / sübap ayarı yapılarak'da düzeltilebilir bu tarz sorunlar.

    Ama yapabiliyorsan eğer ki ettiğin boş masrafları gördükten sonra yapabileceğine inanıyorum ( drift kafası , poker jant )

    eğer yaptırmayı düşünürsen;

    200'lük üst kapak
    150 lik silindir
    200 lük karbüratör
    dereceli egzantirik
    30 arka dişli 15 ön dişli

    çok güzel olacağını düşünüyorum motorunun bunları yaptıktan sonra. 1 ile çıktığın rampaları 2 hatta devrini iyi aldırırsan 3 ile bile çıkabilirsin hem ölüm makinası olmaz hem de yol da seni üzmez.

    Tekerin düz bassın, Allah kaza bela vermesin.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)