Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Saat 7 de Kanal 7 ana haberdeyiz (12-06-06)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    *************************************************
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    **************Site Yöneticisi: crato **************
    Yeni yine yeniden


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2006
    Şehir
    Küçükçekmece
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Ya emreben bende dedim bizim motorun ne işi var televizyonda millet binmeye bulamıyo şu an, onlar televizyona çıkarıolar... Ben burayı okumadan izlemiştim haberleri senin olduğunu bilseydim daha dikkatli izlerdim ama sonuç olarak bizim motor televizyondan güzel gözüküomuş
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

  3. #23
    Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2006
    Şehir
    Şirinevler/İstanbul
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Emre bak menejerin olurum plakçılarla aram iyidir kaset filan işi

  4. #24
    outlawwanted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    gaziantep
    Motosikleti
    pcx
    topuz kardeşim benim aynen moto proğramına ihtiyaç var ama büyük markaların trye getirdiği yeni model senede bir yada 2 senede bir doğrumudur doğrudur ...en iyi motor firmaları kimler ...honda, yamaha, suzuki ,harley,bmw,aprilia ,ducati, kawasaki, gilera , hyosong,mz diyelim, jawa diyelim unuttuğun bir kaç büyük motor firması olabilir..(çin modellerini saymıyorum dostum) bunların 2 yılda bir getirdiği yeni modelleri proğram yapıp incelesen 10 bilemedin 20 proğram sonra bitecek...sonra noılucak çin modellerinin tanıtımı yapılsa ki(o kadar çok var) hergün proğram yapılsa bitmez heee bide çin motorlarının tanıtımı yapılsa diyelim ve diyelimki motoxxx firmasınıda bu proğramın sponsoru olsa ne diyecek test yapan kişi bu motor da vibrasyon yüksek hızlarda bile sıfırmı diyecek ve yada abi bu motorla 10 km gittiğinizde 7 gün bel ağrısı çekersiniz vibrasyondan mı diyecek sence ne der kimse yoğurdum ekşi demez herhalde o zaman da gerçekleri söylemedi diye milleti kandırmış olur test eden kişi değilmi? ntv de 0-100 e proğramına bakıyorum ha bire sponsor firma arabaları sergileniyor abi adam bindikleri her arabaya konfor mükemmel motor canavar süspansiyon son derece iyi fren sistemi perfect arkadaş arabanın bir yeride fos çıksa yok kusursuz on numara neyse abi türkiyede şöyle bi durum var biz genelde televizyon bağımlısı milletiz kurtlar vadisi izlediğimizde polat alemdar oluveriyoruz ...adam proğramda 2-3 sefer tek teker arif abimizi çağırsa seyretsek yarin otomatikman millet tek teker arif moduna geceriz ondan sonra kafa göz kol bacak allah ne verdiyse yine haberlere manşet ''dün saat 19,00 sularında tek teker arif moduna geçen 2 kişi hastanelik oldu '' ))


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler