Motosikletleri Fark Edin!

Sayın sürücüler; yakın bir geşmişte tamamen dikkatsizlik sonucu oluşan bir trafik kazasında çok sevdiğimiz arkadaşımız Ali Kerem Dörtel'i kaybettik. Bu, trafik terörüne verdiğimiz ne ilk ne de son kurban. Birçok arkadaşımız tamamen diğer araç sürücülerinin dikkatsizliği ya da umursamazlığı sebebile oluşan kazalarda hayatlarını kaybetti ya da ömür boyu sakat kaldı.

Lütfen araç kullanırken trafik kurallarına uyunuz. Mutlaka sağa sola dönüşlerde ya da şerit değitiriken sinyal verini. Gereksiz yere ve aynalarınızla kontrol etmeden şerit değiştirmeyiniz. Seyir halindedeyken cep telefonu kullanmayınız. Araçlarınızla bizleri trafikte sıkıştırmayınız. Unutmaınızki; bizlerin kaportası sadece vücudumuz. Trafik kurallarına uymayan araç kullanımı bizlerin yaralanmasına, ömür boyu sakat kalmasına veya hayatlarını kaybetmesine sebep olmaktadır.
Sayın sürücüler; birlikte oluşturduğumuz trafikte lütfen biz motosiklet sürücülerine biraz daha fazla ilgi gösterin. Bizler de sizler gibi insanız bizim de aillelerimiz var. Lütfen Motosikletleri fark edin!



Emok , ikiteker , filintalar , hog ,vespa club Turkey , motosiklet kulüpleri