Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motovlogger'ın Telefonla Konuşan Kadını Uyarması

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    02 Mart 2017
    Şehir
    istanbul ataşehir
    Arkadas telefonla neden konusulduğu için kızıyor kendide kural ihlali yapıyor dikkatini baska bir olaya vermiş motor kullanıyor.Yanlıs yanlışı doğuruyor böyle karısması sacma alakası bile yok yolda onunla sana zarar vermediği sürece sorun yok.Böyle bir durumda polisin görevini yapması lazım ortada poliste yok yani sacma muhabbet kadını gereksiz yere germiş sırf para kazanıcam diye böyle işlere girenlere tav oluyorum bu kadar mallık olmaz kafasına kask kamerası takan youtube vlogger oluyor.Yanlısı vlogger olmak dedim ya yanlıs yanlısı doğuruyor.

    Özür dilerim ama böyle aptallar yüzünden kaskında kamera olanlara ön yargı baslayacak bendede kamera var ama böyle herşeyi cekipte paylasmıyorum hatta hiç paylasmıyorum.Ciddi bir olay olurda sonrasında kanıtlamak zor olur diye kamera takılır ve delilleri yetkililerle paylasılır.Ama işte ergen beyinli bir sürü yeni yetme motorcu geliyor teknolojinin yanlıs kullanılmasının sonucları.

    Gercekten ana avrat sövesim geliyor böyle insanlara.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    sdt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2010
    Şehir
    Diyarbakır
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    Kadın orada imdat diye bağırsa polis yok mu diye bağırarak beni taciz ediyor dese oradaki insanları üstüne üşüşse o kaskında kamerası olan zeka yoksunu arkadaşın orada iflahını kesselerdi çok güzel olacaktı gerçekten.

    Yukarıdaki senaryo tamamen kadının şu anki düşüncesi bence.

    Ama arkadaşım senin yaptığın da çok doğru değil. İlaç mı aldın yürek mi yedin o an arkadan bir çocuk değil de kardeşi kocası falan çıksa araç içinden dut yemiş bülbül gibi olacaktın.
    Uyardın. Vatandaşlık görevini yaptın. Sağa çek nedir ya?
    Petrolün içine girip takip etmeler falan. Ne oluyoruz yani???

    Kadın zaten heyecanlı, tepki vermesi normal bence.

  3. #43
    HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2015
    Şehir
    Vancouver, BC
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Eleman tırsıp videoyu kaldırmış. Yaptığı doğru bile olsa üslubu yanlış. Böyle adamları izleyen onlarca ufak yaştaki motosiklet sürücü adayları da maalesef bu yanlış kişileri örnek alıyor. Sorun burada zaten. Memleket zaten sığır kaynıyor. Yenilerinin yetişmesine gerek yok.

    Zaten nerede doğru dürüst konuşmayı bilmeyen, kültür seviyesi düşük, motosiklet sürmeyi bile beceremeyen beyinsiz varsa motovlogger oluyor. İşin tadı kaçalı çok oldu. Adamın metin yazarlığı yok, kamera-ışık gibi sinema kökenli bir eğitimi yok, işi medya üzerine değil, bomboş içerik. Faydalı veya farklı olduğu hiçbir şey yok. Tıpkı pek çok motovlogger kanalında olanlar gibi. Şu kekoların artık bir azalarak bitmesi lazım. Her yerde saçma sapan videolar türedi.
    crxforever bunu beğendi.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)