Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu genç kardeşiniz ne yapmalı? Kafası çok karışık.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    30 Ekim 2014
    Kardeşim konuşmak için konuşan bazı arkadaşlara aldırış etme, iş onlardan geçtiği için seni anlayamamaları normal.
    Bana kalırsada +50 yaş grubu 2-3 senede bir yeterlilik belgesi tarzı birşey almalı.
    Bazıları refleksleri ve diğer yetileri yavaşladığı için tehlike arzediyorlar.
    Konumuza dönecek olursak, bana kalırsa boxer için düşündüklerin daha mantıklı. Şekli şemali güzel yapılmış örnekleride var.
    Hem emek verip kendin uğraştığın, söküp taktığın için aranda motorunla bağ oluşur severek kullanırsın hemde şekli şemali TVS göre daha güzel olur.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    24 Ekim 2016
    Motosikleti
    MT-07
    Arkadaş gayet samimi bir şekilde öneri istemiş. Her motosiklet kullanıcısı motosikletinin görünüşüne önem verir ve tabiri caizse havalı olmak ister. Bunun neresi yanlış anlamadım.

    Çıkıp bu şekilde öneri almak isteyen birine ergensin şusun busun vs gibi küçümseyici ithamlarda bulunmak sadece sizi küçük gösteriyor.
    Remzidemir41 bunu beğendi.

  3. #23
    erenedip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2016
    Motosikleti
    mondial znu 125
    Alıntı _recoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fikrnize saygı duyuyorum elbette, ben de kendi fikrimi beyan ettim. Ben bu şekilde yorumladım arkadaşın yazdıklarını. Genç arkadaşlar her zaman yaptıklarıyla ve sahip olduklarıyla çevresinde kabul görmek beğenilmek ister. Belki de ben aradaki o ince çizgiyi göremiyorum, ileriki yaşlarda görebileceğim belki de kim bilir. Saygılar.
    evet katılıyorum bi noktada ben de sadece bu açıdan bunun yanlış olduğunu söyledim arkadaşa. ama yanlış anladı kızar gibi söylediğimden neyse konu farklı yere geldi. Teşekkürler

  4. #24
    Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda Dio
    hocam sonucta genc ve ister istemez biraz hava atmak da isteyecektir kendi capinda. ben abes bulmuyorum bunlari. yasi itibariyle normal sayilir. guzel bir cafe racer herkes isteyebilir. ayrica aykiri bir urun oldugu icin de dikkat ceker.

  5. #25
    Remzidemir41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Şekil'e göre motor alanlara kızıyorsunuz'da , ne yapalaım ? 17-18 yaşında bir genç sizce mobilet'e yada Cg'ye binmek ister mi ? Tabiki Şekil olanı seçicez. Biraz mantığa davet ediyorum...

  6. #26
    salimpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2017
    Şehir
    Aksaray
    Motosikleti
    kuba sl 200- gd 250 n
    abicim cok uç mu olur bilemiyorum 2. el kuba 200 sl al chopper ama sekıllı uzun yolada gider,kapadokya turu yaptım eşimle sıkıntısız donduk.Hevesimi ve parayı bulunca nakede gectim buda bi öneri.

  7. #27

    Üyelik
    01 Mart 2017
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı erenedip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gercek suki yasi kucuk kardeslerimize motorun yasaklanmasi icin dua edicem artik. gosteris icin motor kullaniyosunuz. sirf java olsun kiz tavlayalim diye... bunun arabayla olani da bana gore aynidir veya baska hobi alanlarinda da. bu kafayla yola cikmis insanlar basarili olamazlar. bemden sana tavsiye ne yaparsan yap, okulda populer olmak icin yapma birseyi. basarili ve hakkiyla yapmak icin yap...
    Yaşı küçük kardeşlerimiz derken neyi kast ediyor?Herkes belirli bir yaşa geldikten ve eğitimini aldıktan sonra ehliyet almaya hak kazanır.Küçük kardeşlerimiz derken neyin genellemesi yaptı hala anlamadım ama bu hakkı onların ellerinden alınması için dua etmek nasıl bir mentalite hocam?


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)