Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

99 MODEL HONDA 600F FİYAT BELİRLEME

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hyo ile kafa kafaya takas teklif et
    kabul ederse al motoru
    bence bu bahsettiğin masraf bu kadar az olsa usta onu toparlar kendi satar piyasasına ..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Grumpy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı Erhan Tosun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ilk başta dediğim gibi motor daha benim değil, motorcu kendisi geri almış motor onun ve alırken motoru sökülü almış, başkası yapmak için sökmüş, artık anlaşamadılar mı yoksa maddi konudan mı bilemem sahibi motoru geri tamirciye satmış, şimdi tamirciye göre 1000 tl masraf var, ee kendi motoruna da işçilik yazacak değil herhalde, birde motorcu kendisi aldığı parçaları, %30-%40 iskontolu alıyor zaten bu durumda masraf 1000 tl çıkması normal.

    Ben satılık mı kaç para dedim fiyatı sen belirle ben sana fiyat söylemem dedi.
    Ben esnafım. Kendı malımı eger satacaksam ıscılık+malzeme fıyatını eklerım. Mal aldıgım yerden %50+12 ıskonto alırım. Tanıdıgım musterıyse ana fıyat uzerınden %20~%25 ıskonto yapar musterıyı memnun eder satarım. Yok tanımıyorsam ıskontom %10'u gecmez. Gold bayı oldugum ıcın pıyasada benden ucuza aynı malı hıcbır yerden bulamazlar.

    Toz pembe hayatlar mı yasıyorsunuz, paranız mı cok bılmem ama kendı malına ıscılık alacak halı yok dıye bır sey yok. Ben eger para kazanmıyorsam, o malı sana satmam. Ayrıca ben fıyat vermem, fıyatı sen belırle dıye bır dunya da yok. Malın ederını sahıbı belırler, alıcıya uyarsa alır. Senaryo 1: Sen tuttun 2 lıralık motora 4 lıra fıyat verdın. Adam sattı sana 6 lıra masraf cıktı. Omrun boyunca unutamazsın. Senaryo 2: Sen tuttun 3 lıralık motora 3 lıra fıyat verdın. Adam motoru ıdareten yaptı, aldın evıne getırdın motor elınde patladı. Adamın umrunda olmaz, bahanende hıcbır kurumda gecerlı sayılmaz. Omrun boyunca unutamazsın.

    Sana al alma demem. Keyfın bılır. Bılmen gereken tek sey motoru sana satan usta motoru eger adam akıllı yapacaksa motor fıyatı harıc, malzeme+ıscılık fıyatından cebıne 1500-2000 lıra kalacak. Bu durumda motor saglam sayılacagından motor fıyatı da artacak. Yıne aldıgı fıyattan mınımum 500 lıra kâr edecek. Ettı mı sana 2000-2500 lıra. Bak bu en kotu fıyat, en dusugu yanı. Var ustunu sen hesapla. Bu motor ustasının para sevdasına gore artabılır. Sen dusun tasın, sana olmazsa baskasına satarlar ne olsa.
    Erhan Tosun ve serkanADH13 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)