Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

AEA 'nın 3 çalışanının fuarın 3. günü istifa etmesi ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2013
    Şehir
    Mersin-Konya
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    ikarus yaşamış ikarus.. her motorcunun başına gelen bir durum, fazla takılmayın..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2011
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Barkın Bayoglu bu ise girmeden once de televizyon sektorundeydi,programi vardi.Suan sadece sosyal medya uzerinde aktif herhangi bir kanalda programi yok fakat oldugu zamanda gozumle sahit oldum benim motorumu tanittigi icin adam isini son derece ciddiyetle yapiyor,kamera arkasi oyle gordugunuz gibi degil en basit cekimlerde bile buyuk emek var.Bundan tabii ki para kazanicak reklam alicak gerekirse ovucek markalari,adamin meslegi bu suan.
    Ben senelerdir takip ediyorum gozume batan rahatsiz eden konusmalari ( kufur vesaire degil abartma ve kendiyle celisme konusunda ) olmuyor mu oluyor.Ama suan baktiginizda senelerdir bu adamdan baska ciddiye alip motosiklet kullanicilarinin fikirlerini dikkate alip boyle isler yapan biri yok.

    O yuzden ben yok isten cikarilmis ekibi yok kameraya nah isareti yapmis cokta ilgilenmiyorum acikcasi.

  3. #23
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Evet, yapımlar, en azından incelemeler, kesinlikle kötü değil. Sabit sahneler bile farklı açılı en az iki kamerayla çekiliyor. Post prodüksiyon da fena değil. Müzik ve editing başarılı bence. Özellikle çöp dolu youtube kanallarından kolaylıkla sıyrılıyor. Zaten kolay olsa herkes yapardı.
    huseyindemir bunu beğendi.

  4. #24
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    Metehanda konuya güzel bi pencere açmış, ama en nihayetinde parasal sebepli olduğunu düşünmüyorum. abi sen çok kazanoysun biz kendimizi kullanılmış hissediyoruz artık yeter gibi bişey, sanmıyorum.

    S'J de konuya baya açık açık girmiş ki benim düşündüğümde biraz bu. zaten burda önemli nokta 3 kişinin aynı anda karar alıp gitmesi... yeter artık demiş gibi işlerin ortasında giderek bir mesaj verme, nankörlük değilde bir tepki gibi duruyor.

    arada kazadan sonra vlog tarzı çekimlerde görünen hissiyat, çocuklar korku ve gerginlik içinde Barkın dan gelecek direktifleri bekliyorlar. Erlerin başında sanki bir çavuş var ve herşeyden şikayetçi gibi...

    Neyse iş başka, aşk başka tabi
    mete_han bunu beğendi.

  5. #25

    Üyelik
    28 Eylül 2016
    Motosikleti
    Ramzey Karaca 100
    Benim düşüncem şu şekilde: organizasyon yarı amatör ilerliyor.Calisma koşulları kendisininde ifade ettiği gibi acılı.Sponsorluklar yeterince tahmin edici boyutta degilki Barkın merzifon merkebi gibi koştur koştur haliyle ekipte aynı durumda.Barkini sevdigim icin cidden üzülüyorum turşusundan tutta zartına zurtuna.... Ekmek davası sonuçta.....Bu organizasyon şu haliyle profosyonel istihdam edemez bana kalirsa.

  6. #26
    Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2015
    Motosikleti
    R 25
    AEA'yı ilk çıktığından beri takip ederim, amatörlük zamanındaki bitmek bilmeyen bir dakika 50 saniyelik video açılış introlarından, mikrofon kullanmayıp doğal ses ile video çektiği zamanlardan.. Sonradan gelen talep ve ilgi ile bir anda patladı zaten o zamanlar rakibi de yoktu.

    Bu durumun en güzel sözü, "Ne şiş yansın ne kebap" sanırım. Size maddi olarak kazanç sağlayan firmaları karalayamama, tam dile dökülecekken yutkunma gibi. Düşünün, örnek veriyorum. Hocam bizim şu motor incelenecek, ücret olarak 10 bin lira düşünüyoruz. Ya da biz motosiklet ekipmanları satan bir firmayız, yıllık teklifimiz 12 bin lira gibi...

    Size kendi yaşadığım bir olayı anlatayım. Dijital fotoğrafçılık ilk Türkiye'ye geldiğinde Türkiye'nin ikinci en büyük fotoğrafçılık sitesini kurdum. Sitenin ve kullanıcıların oturması 2 yılımı aldı. Telefon fotoğrafçılığına lanet edip, hor gören biz çatır çatır samsung, lg telefon reklamları almaya başladık. Sabah bir mail geliyor ve mailde şu yazıyor düşünün : Yeni xxx modelimiz ülkemize şu tarihte giriş yapacaktır. Hazırladığımız metne sadık kalarak bir inceleme yazısını sitenizde görmek istiyoruz. Teklif edilen bütçe : 3500 TL + Yeni telefon modelimiz

    Anlarım hak veririm, para çok güzel bir şey. Belki de hazır bir metine 10 cümle eklemekle 3,500 lira + yepyeni telefon cukkalamak hayal gibi ama bunların acısı uzun vadede çıkıyor. Kılınızı kıpırdatmadan ayda binlerce lira kazanıp, bir sürü telefon, tripot, fotoğraf makinesi, çanta, flaş, kıyafet kazanmak çok güzel ama dediğim gibi uzun vadede patlıyor. İnsanlar keriz değil. O zamanda incelemelerde bize yazıyorlardı. Siz firmaların köpeği olmuşsunuz diye Sonra bir rüzgar esti o şaşalı siteden ne eser kaldı ne de adı hatırlanıyor.

    Demem o ki. AEA tamamen haksız değil ancak işin içine abartılı bir şekilde reklam ve sponsor girerse insanın gözleri kör oluyor ve para tatlı geliyor. Yapılması gereken o ince çizgiyi tutturup çokta ipleri başkasına bırakmamak. Başınızı ağrıttım, özür..
    redlion999, exteras, denizildir ve 8 diğerleri bunu beğendiler..

  7. #27
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Oncelikle o isin ne kadar korkunc derecede zor oldugunu anlatayim: Babanizdan 10 milyon dolar kalsa da sadece paraniz oldugu icin yapamayacaginiz bir sey AEA olayi.

    Bir kisinin yapamayacagi bir sey oldugu icin insanlar var Barkinin yaninda. Sosyal medya, izlediginiz 1080p kaliteli videolarin editingi, bugun istanbuldayken 6 saat video editledikten sonra uykusuz sekilde yarin sabah hindistanda olmak sizin gundelik yasantinizin karsilayabilecegi seyler degil.

    O yuzden diyorum, bol keseden atarken tekrar dusunun Sadece sponsorlardan gelen parayla ayakta duran bir proje su an AEA, o yuzden her yayinda masada 20 farkli urun ve marka tanitimi var.

    Paranin agzi olmus diyen federasyon kisvesi altindaki kamyon soforleri sadece bos konusuyor o yuzden. Cunku asgari ucretle agzina sicilan elemanin maasi bile onlardan odeniyor, ve o sponsorlar hep odeme yapmiyor.
    Merdo, Shrieker, braveguy ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  8. #28
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Dr. Fatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demem o ki. AEA tamamen haksız değil ancak işin içine abartılı bir şekilde reklam ve sponsor girerse insanın gözleri kör oluyor ve para tatlı geliyor. Yapılması gereken o ince çizgiyi tutturup çokta ipleri başkasına bırakmamak. Başınızı ağrıttım, özür..
    Birinci elden olması hasebiyle çok anlamlı bir yazı.

    Sizin maddi kaynağınız olan firmaları kötülemek kolay değil. Arada çok ince bir çizgi var. Ve devamı için gerekli.

    Açıkçası çok meşhur dergiler de aynı durumdalar. Mesela Stereophile. Biraz abone olduktan sonra durum belli oldu ve bıraktım. Car and Driver tökezledi ama hiç bir zaman Stereophile gibi satmadı okuyucusunu. Bir ara BMW bayağı bozuldu Car and Driver'a. Bence haklılardı da. Yazıdaki iki arabayı da kullandım, bariz yanlıydı. BMW'den resmen özür dileyen bir yazı yazdı Car and Driver bi gün. Herhalde araba vermeyi falan bıraktılar. Putin'in bizimkilere yaptırdığı gibi birşey. Mesaj alındı, ve dünyaya ilan edildi.
    Dr. Fatih, exteras, espresso ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  9. #29
    redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2010
    Şehir
    Turkiye degil
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Keşke daha büyük bir sektör olsa da reklamlar birazda sektör dışı olsa.. En iyi parayı her zaman sektör içinden alırsın ancak geri dönüşleri kötü oluyor..

    Enerji içeceklerini gözümüze gözümüze soksun, turşuları çatalla değil eliyle alsın, sony cam diğerlerine şöyle gömer şöyle geçirir desin, ürün yerleştirme yapsın, gazlama senaryosu yazsın uzak planda shellden nitro alırken çekilsin vs.. Ama geçen senenin modelini gömüp sonraki sene mükemmel yapmış abiler motoru deyince ıııııı diyor insan.

    Yine de televizyonculuk altyapısı olan, çekimden anlayan, bu işi düzgün yapan biri. O kadar taklit etmeye çalışan oldu hiçbirine geçilmedi..

    Ben yinede şu videoyu



    Şu süslü videoya tercih ediyorum


  10. #30

    Üyelik
    29 Nisan 2015
    Africa twini eleştiremez ki çünkü eleştirilecek yönü yok bildğin efsane oldu motor şimdiden
    mgokhan57 bunu beğendi.

  11. #31

    Üyelik
    17 Nisan 2012
    Olur boyle seyler

  12. #32
    redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2010
    Şehir
    Turkiye degil
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Alıntı Portalkal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Africa twini eleştiremez ki çünkü eleştirilecek yönü yok bildğin efsane oldu motor şimdiden


    Hocam adam H2 yi eleştirmiş africa twine mi acıyacak. Eleştirmek kötü bir şey değildir, sadece kötü kısımları değil farklı olabilecek veya geliştirilebilecek şeyleri belirtmek içinde kullanılır. Yoksa 90lardaki ssler o zamanın 'tamam bu olmuş' denilen motosikletleriydi. Şimdi çekiş kontrol, viraj abs si,modlar vs bir çok şey eklendi.

    Ktm,honda,yamaha vs her yeni motosiklet çıkarttığında 'kullanıcılarımızı dinledik, kendimizi daha da geliştirdik' diye çıkartıyor. Buradan önceki modelin üzerine her zaman bir şeyler konabileceği anlamı çıkıyor. Adamlar yenilikçi yaklaşıyor, mutlaka bir yerlerde öngöremedikleri şeyler oluyor.

    exteras bunu beğendi.

  13. #33
    arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2014
    Şehir
    Çankırı
    Alıntı Dr. Fatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AEA'yı ilk çıktığından beri takip ederim, amatörlük zamanındaki bitmek bilmeyen bir dakika 50 saniyelik video açılış introlarından, mikrofon kullanmayıp doğal ses ile video çektiği zamanlardan.. Sonradan gelen talep ve ilgi ile bir anda patladı zaten o zamanlar rakibi de yoktu.

    Bu durumun en güzel sözü, "Ne şiş yansın ne kebap" sanırım. Size maddi olarak kazanç sağlayan firmaları karalayamama, tam dile dökülecekken yutkunma gibi. Düşünün, örnek veriyorum. Hocam bizim şu motor incelenecek, ücret olarak 10 bin lira düşünüyoruz. Ya da biz motosiklet ekipmanları satan bir firmayız, yıllık teklifimiz 12 bin lira gibi...

    Size kendi yaşadığım bir olayı anlatayım. Dijital fotoğrafçılık ilk Türkiye'ye geldiğinde Türkiye'nin ikinci en büyük fotoğrafçılık sitesini kurdum. Sitenin ve kullanıcıların oturması 2 yılımı aldı. Telefon fotoğrafçılığına lanet edip, hor gören biz çatır çatır samsung, lg telefon reklamları almaya başladık. Sabah bir mail geliyor ve mailde şu yazıyor düşünün : Yeni xxx modelimiz ülkemize şu tarihte giriş yapacaktır. Hazırladığımız metne sadık kalarak bir inceleme yazısını sitenizde görmek istiyoruz. Teklif edilen bütçe : 3500 TL + Yeni telefon modelimiz

    Anlarım hak veririm, para çok güzel bir şey. Belki de hazır bir metine 10 cümle eklemekle 3,500 lira + yepyeni telefon cukkalamak hayal gibi ama bunların acısı uzun vadede çıkıyor. Kılınızı kıpırdatmadan ayda binlerce lira kazanıp, bir sürü telefon, tripot, fotoğraf makinesi, çanta, flaş, kıyafet kazanmak çok güzel ama dediğim gibi uzun vadede patlıyor. İnsanlar keriz değil. O zamanda incelemelerde bize yazıyorlardı. Siz firmaların köpeği olmuşsunuz diye Sonra bir rüzgar esti o şaşalı siteden ne eser kaldı ne de adı hatırlanıyor.

    Demem o ki. AEA tamamen haksız değil ancak işin içine abartılı bir şekilde reklam ve sponsor girerse insanın gözleri kör oluyor ve para tatlı geliyor. Yapılması gereken o ince çizgiyi tutturup çokta ipleri başkasına bırakmamak. Başınızı ağrıttım, özür..
    Defalarca okunması gereken bir yazı olmuş. Özellikle de:

    "Telefon fotoğrafçılığına lanet edip, hor gören biz çatır çatır samsung, lg telefon reklamları almaya başladık. Sabah bir mail geliyor ve mailde şu yazıyor düşünün : Yeni xxx modelimiz ülkemize şu tarihte giriş yapacaktır. Hazırladığımız metne sadık kalarak bir inceleme yazısını sitenizde görmek istiyoruz. Teklif edilen bütçe : 3500 TL + Yeni telefon modelimiz"
    espresso, ogzcngdk ve Dr. Fatih bunu beğendiler.

  14. #34
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2007
    Şehir
    Dünya
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    öyle ahmak motovloglar gördüm ki onlar bile tıklanma ve izlenme popisi yaşarken Barkın Aganın izlenmemesi veya talep görmemesi mümkün değil...

    Metehanım , sen sevdiğin köfte tariflerini ve beğendiğin köfteci dükkanlarının tanıtımını yaptığın , bir köftevlog yap , bırak tıklamayı , bulunduğu server sistemini bile kökünden sarsarız. Tıklama manyağı yaparız.
    Begenme butonunu göçertiriz. Yeter ki yap.

    Başlık hakkında ise kimin hangi sebepten işini bıraktığını bizzat kendisi belirtmedikçe , konuşulanlar ve konuşulacak olanlar tamamen yazan kişilerin varsayımları olacaktır.

    Bu yüzden taraflar arasında tam olarak neler yaşandığını bilmeden , sonuça göre varsayımda bulunmak , mantıken yanlış olur.
    mete_han ve Shrieker bunu beğendiler.
    "“Kişinin namazına, niyazına değil; dinar ve dirhemle olan arkadaşlığına bakın”. Hz Muhammed ( S.A.V)
    "İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır." Hz.Ömer

  15. #35
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker
    Niye turşuluk yapmış elemanlar hergün katlandilarda o gün noldu ne olursa olsun zor durumda bırakıp gidilmez...şimdi barkin bunlara giydirse yeridir haklıdır.
    eeralp ve mimarafi bunu beğendiler.

  16. #36
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul/bahçelievler
    Motosikleti
    ybr125 2008
    İsterse şimdi uzay teknolojisi ile çekim yapsın ilk videolarında emanet motorlar ile yaptığı testler, bilgilendirme videoları vs çok daha samimi idi.

  17. #37
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehanım , sen sevdiğin köfte tariflerini ve beğendiğin köfteci dükkanlarının tanıtımını yaptığın , bir köftevlog yap , bırak tıklamayı , bulunduğu server sistemini bile kökünden sarsarız. Tıklama manyağı yaparız.
    Begenme butonunu göçertiriz. Yeter ki yap.

    Başlık hakkında ise kimin hangi sebepten işini bıraktığını bizzat kendisi belirtmedikçe , konuşulanlar ve konuşulacak olanlar tamamen yazan kişilerin varsayımları olacaktır.

    Bu yüzden taraflar arasında tam olarak neler yaşandığını bilmeden , sonuça göre varsayımda bulunmak , mantıken yanlış olur.

    benimde aslında yutubda garip ilginç videolarım var..ama bunların fazla bilinmemesi motosiklet camiası için daha hayırlısı...
    hasmet, jimi_hendrix ve cece89 bunu beğendiler.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  18. #38
    enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2013
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Daha önce yazdığım üzere bölünerek ayrılan tayfa yeni bir youtube kanalı açarak sektöre tekrar giriş yapmış. Umarım güzel işler çıkarırlar.

    Sırf zevk için motosiklet süren ben ve benim gibiler kaliteli içerik/video üreten herkese saygı duyuyoruz.

  19. #39
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Mali ve ve yanindaki 2 arkadasi yeni kanal ve girisim icine girdiler ilk ayrildiklari andan itibaren. Cok genc cok hevesliler. 3unu de cok severim, ne deseler haklilar. Ama bu ise bir son verin disaridan bakanlar olarak.

    Taraf tutmaya kalkarsaniz isin asli astarini bilmeden ahkam kesiyor olacaksiniz. AEA'ya laf ederseniz sacmalarsiniz, mali ve yanindakilere laf ederseniz ekstra sacmalarsiniz.

    Isinize bakin, magazin foreverliga soyunmayin. kucuk adam kalirsiniz. Sadece dedikodu yapan ucuz insanlar olarak dalga gecilirsiniz. biz iceriden bazilarinizin mesajlariniza bakip cok egleniyoruz. Birakin abi bu isleri artik
    weirdo1 bunu beğendi.

  20. #40
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2016
    Şehir
    Ankara
    Bugün AEA'yı yarı yolda bırakıp gidenler yarın Utku'yudu bırakır. En son yayınlanan video da AEA'ya gönderme yapıyorlardı. Yemek yediği kaba pislemekten başka bir şey değil. İşin yoğun olduğu zamanda bırakmak nedir madur etmek için yapılmış özellikle karar vermişler.

    Utku daha önce bir arkadaşıyla kanal açıp bir kaç video paylaşmış sonra ortadan kaybolmuştu. Videolarını izlerdim ancak son yaptıkları bu hareket yanlış.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)