Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motorsiklet sigortası hakkında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    22 Temmuz 2014
    Merhaba Arkadaslar mondıal 125 clasıc motor var elimde sıgortası ıcın gecen yıl mondial atv polıcesı kesıldı bende ucuz diye yaptırmak zorunda kaldım gecen sene teklif aldıgın internet ortmaında firma baska polıce kesılmıs diyerek sikayet bildirimi yapıcagını tazmın odemek zorunda kalıcagımı beyan etti bu konuda bilgisi olan varmı korkutma amaclımı yaptı pekte anlamadım bilgili arkadaslar yardımcı olablirse sevinirim...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------

    Yokmu yardim bu konuda arkadaslar


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    04 Mayıs 2016
    Yılbaşında bir arkadaş bu konuyu bana sormuştu.
    Adamın motoru cb125. Ruhsatını vererek sigorta yaptırmış. Sigorta poliçesini incelediğinde model hanesinde Honda Fizy yazdığını farketmiş. Online sigorta teklifi veren sitelerde ruhsat bilgisini girdiğinde model hanesinde Honda fizy görünüyor. Muhtemelen ruhsata yanlış işlenmiş.
    Sorduk soruşturduk. Sigorta aracısı bunun küçük bir detay olduğunu, şasi no tuttuktan sonra bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Pek içime sinmedi ama üstüne yattık.

    Şimdi bu sigorta işlemlerinde sizin beyanınızdan önce ruhsat bilgileriniz dikkate alınır. Sigortayı yapacak kişi ruhsat numarasını girdiği anda aracın bütün bilgileri ekrana dökülür. Sizin sigortacınız nasıl yaptı bilmiyorum ama müşteri beyanına göre sigorta hazırlandığını duymadım. Kaza sonrası yanlış beyandan dolayı başı derde giren insanlar duyuyoruz ama poliçedeki yanlış beyana pek aklım ermedi.

  3. #3

    Üyelik
    22 Temmuz 2014
    Anladim hocam benim fikrim kaza aninda sigorta firmasi police uzerinde yazan motora gore islem yapiyor sanirim benim acimdan sikinti o olur zandedersem

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 06:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

    Baska bilgisi olan bu konuyla alakali arkadaslar


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)