Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İkinci El Motor Satışında Kredi Kartına Taksit Nasıl Oluyor?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Motorum satışta değil. Bir arkadaş sana şu motoru alalım diye teklifte bulunuca "Abi sen asıl benim motora müşteri bul. Satın alacak motor bulurum ben" dedim. Hemen bir müşteri buldu benim motora. Fakat alıcı "Bir mağaza bul. Oradan kredi kartına taksit yapalım" diyor. Ben bu işleri bilmediğim için kabul etmedim.
    Bu şekilde satış yapan var mı? Sonuçta mağaza bulunsa da adam para almadan bu işlemi yapmaz. Çünkü bu işin ona da bir maliyeti vardır herhalde.
    Bu şekilde motor satışı yapan varmı?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Ben yeni motosiklet için kapora verdim motosikleti satarken alan arkadaş taksit imkanı varmı k.kartı ile alabilirim ancak deyince kapora verdiğim bayii aradım durumu izah ettim sorun olmadığını bankanın komisyon aldığını söyledi 8 bin TL için 9 ay 350 tl fark ile satın aldı hem adam 2.el taksitli bir motor almış oldu benimde işim görülmüş oldu

  3. #3

    Üyelik
    20 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Geçen sene yaptım bu tarz bişeyler kartı nakite cevirme. %2 %2.5 %3 kişeye göre değişir. Komisyon parası isterler, onuda alıcıya ödetirsin. Tek dikkat etmen gereken şey karşı tarafın kart sahibi olması lazım. Çünkü çalıntı kart, başkasının kartı filan olur başına ihale alırsın. Motorundan da olursun.

    X bir tanıdık magaza aracılığıyla konuşuyorsun. Karttan çekim yapıp sana nakit veriyor. Komisyonuda kesiyor. Ama taksit için taksit seçeneği olan biri şart.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)