Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2. El

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    10 Temmuz 2016
    Merhaba arkadaşlar ikinci el motor piyasası nasıl sizce? Ben Cbr250 ve R25 düşünüyorum. Kaygiliyim biraz alırsam ilerde satamam diye. Kaygı nedenim ise belli başlı kaliteli ikinci el sitelerinde devamlı aynı motorları görüyorum. Yani satılmıyor diye düşünüyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2016
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    2.elde çok iyiside var çok kötüsüde orta halliside. İlginiz olan motorlardan biri r25,ben sahibiyim ve 13 bin km yol yaptım. Kullanıcı profili daha çok gençlerden oluşan bir motor. Benim gibi 35 ve üstü kullanıcılarda var az da olsa

    Tanıdığınız birinden veya cevrenizden bulmaya çalışın önce, ilk kullanıcısı olmasıda önemli,kullanıcı ile konuşun tavrı tutumu fikir sahibi yapar. R25 ve cbr250 nin forumda ayrı kullanıcı bölümleri var,okumanızı tavsiye ederim. R25 de bir dönem belli seride ve sayıda motorda "yağ pompasi ve debeiyaj tası " üretim hatası yaşandı ve firma geri cagirip sorunlu seriye ait motorlarin parcalarini ucretsiz servisten değiştirdi. R25 de bunu sorun satıcıya. Onun dışında benim kendi tecrübelerim r25 için çok çok olumlu. 2 elde çok olmasının sebepleri bence, 1 - cok satıldı 2- bir sure kullanip bir ust seviye geçme isteği.

    2016 ağustos eylül itibari ile ulkenin ekonomik durumundaki bozulmasın iyice hissedilmesi piyasaya yansimasi ve euro3 4 duzenlemeleri ile ilgili belirsizlik piyasaları durdurdu. Geldiğimiz noktada ise fiyatlar TL cinsinden çok yüksek bir seviyeyede ve kriz gitgide ağırlaşıyor , hem 1.el hemde 2.el piyasasindan bu sene çok bir beklentiniz olmasın.
    gncy bunu beğendi.

  3. #3
    nzm75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2015
    Şehir
    İZMİT
    Motosikleti
    SYM WOLF 250Nİ,,KAVASAKİ KLE 500
    Dostum bu iki modelde 2.elde en rahat satabileceğin motorlar düşünmeden alabilirsin

  4. #4
    levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2016
    Motosikleti
    ......
    Kardeşim merhaba;

    Öncelikle,alacağın 2.el motorun düşük km'de ve servis bakımlı olması önemli,kısacası,kazası olmayan,sürekli redline görmemiş,zorlanmamış,bilinçli bir

    kullanıcıdan alman,bu şekilde alıp bakımlarını aksatmadan kullanabilirsin,satacağın zamanda çok atla deve değer kaybı yaşamazsın.

    Cbr250 ve R25 ikiside piyasada,kendini kanıtlamış güzel makinalar.tercih senin zevkine kalmış..


    Sağlıcakla..

  5. #5
    Grumpy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Satılamayacak mal yoktur, satmak ıstemeyen mal sahıbı vardır. Cıgerı sokulmus r25'lerı sıfır fıyatından pahalıya koyuyorlardı malum sıtede, takıp etmıyorum bayadır hala oyledır belkı, gelmeyecek bu yıl falan dıye karaborsa ayagına sısırmıs olabılırler fıyatları. Ederınde bır fıyat yazarsan cbr'ı da r25'ı de kısa surede satarsın, pıyasası gayet hızlı. Salurbey yukarda bahsetmıs, yagpompası sorunu olan bır serı vardı, ona dıkkat etmenı tavsıye ederım.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler