Şehir Dışından Motosiklet Getirmek Konusunda Yardım İstiyorum!
-
05 Aralık 2016, 19:53
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Yeni aldım plaka başvurusu yapacağım dersen kabul edebilirler
işte aslında zaten faturası üzerimde olucak.2 saat önce kesilmiş olucak faturası.trafik sigortası olucak.kaldıki benim bildiğim 0 alınan bir aracın plaka taktırmak için verilen bir süre var diye biliyorum.bi ara geçici plaka veriliyordu ama o kalktı.ondan sonra nasıl oldu bu sistem tam bilmiyorum.
Reklamlar
-
05 Aralık 2016, 20:21
"C" GEÇİCİ TRAFİK BELGESİ (YOL BELGESİ):
Satıldığı veya bulunduğu yerden tescil edileceği, bulundurulacağı veya tadilatının yapılacağı yere kadar götürülecek araçlara 1-6 güne kadar verilen belge türüdür.
FATURALI ARAÇLAR İÇİN
1-Dilekçe
2-Harç Makbuzu
3-Fatura
4-Uygunluk Belgesi
5-ÖTV Ödeme Belgesi
6-Sürücü Belgesi
7-Sigorta
ŞOFÖRLER ODASINDAN
8-Geçici Plaka
9- Ek /10-A
-
06 Aralık 2016, 23:13
Hayırlısı ile hayalime kavuşup motosikletimi aldım. Yükleme işi olmuş mu ?
-
06 Aralık 2016, 23:21
-
06 Aralık 2016, 23:30
Bandırmadan ıstanbula arabalı feribotla getirebilirsin izmirden bandırmayada rahat gidebilirsin veya çanakkaleden geliboluya feribotla geçip tekirdağ üzerinden yine istanbula gelebilirsin en kötü 4 ila 8 saat gibi sürede istanbulda olursun sadece gün ışığını kullanacağın saati ayarlaman yeterlidir bence 09:00 ila 17:00 saatleri mükemmel bir tercih olur çok daha kısa sürede gelirsin zamanı yüksek söyleme nedenim eğer çok soğuk olursa yavaş ve bol bol mola vererek gelmenden dolayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
Adam otpbüsle geliyormuş ya yeni gördüm neyse hayırlı yolculuklar o halde
-
07 Aralık 2016, 00:43
Valla ben de istanbulda istediğim renk msx bulamadım. Eskişehirde var gözüküyor henüz arayıp teyit etmedim ama, bağlama konusunda pek güvenemiyorum nedense kendime.
-
07 Aralık 2016, 00:59
0 motora 15 gün sure veriyorlar faturanın yanında olsun yeter.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
15gun sure var fatura yaninda olsun yeter. Ekipman vs tam olsun yeterli.
Kurallara uygun sur birşey olmaz.
-
07 Aralık 2016, 01:12
Bugün bir motor mağazasının ülke geneline yurtiçi kargo ile motorları teslim ettiğini okudum. Eğer fiyatı uygun ise otobüs yerine kargo şirketi daha mantıklı olur herhalde.
-
07 Aralık 2016, 02:17
ayzek adlı üyeden alıntı
Bandırmadan ıstanbula arabalı feribotla getirebilirsin izmirden bandırmayada rahat gidebilirsin veya çanakkaleden geliboluya feribotla geçip tekirdağ üzerinden yine istanbula gelebilirsin en kötü 4 ila 8 saat gibi sürede istanbulda olursun sadece gün ışığını kullanacağın saati ayarlaman yeterlidir bence 09:00 ila 17:00 saatleri mükemmel bir tercih olur çok daha kısa sürede gelirsin zamanı yüksek söyleme nedenim eğer çok soğuk olursa yavaş ve bol bol mola vererek gelmenden dolayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
Adam otpbüsle geliyormuş ya
yeni gördüm neyse hayırlı yolculuklar o halde
Teşekkürler öneri için dostum beniö bu gün sabah buraya gelip çarşamba günü işimde olmam gerekiyordu. Feribot fikri mantıklı ama günü birlik olunca gece sürüş çok zorlayacaktı beni o yüzden böyle bi yönteme başvurdum. Sağolsun Levent beyin önerisi ile oturdu iyice kafamda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------
ViraneDervis adlı üyeden alıntı
Bugün bir motor mağazasının ülke geneline yurtiçi kargo ile motorları teslim ettiğini okudum. Eğer fiyatı uygun ise otobüs yerine kargo şirketi daha mantıklı olur herhalde.
Çok para ve sorumluluk almıyoruz dediler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
qıp adlı üyeden alıntı
hayırlı yolculuklar
Teşekkürler
-
07 Aralık 2016, 11:55
Naaptın abi geldin mi rahat
-
07 Aralık 2016, 12:04
Moderatör
Hayırlı uğurlu,kazasız belasız olsun inşallah. Güle güle kullan. Allah olmayanlara da nasip etsin
-
07 Aralık 2016, 12:10
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
-
08 Aralık 2016, 10:02
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Naaptın abi geldin mi rahat
Rahat rahat geldim hiç bi sıkıntı olmadı. Şoför ve muavine birer pakette sigara aldım herşeyiyle tertemiz ilgilendiler çiziksiz kazasız belasız hallettik
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu,kazasız belasız olsun inşallah. Güle güle kullan. Allah olmayanlara da nasip etsin
İnşallah teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------
mchi adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Teşekürler Amin.
-
08 Aralık 2016, 10:08
İzmirin Tire ilçesinden aldınız galiba motoru. Plakası (T).
-
08 Aralık 2016, 10:12
O değilde dün öyle motorla gazlamaya çıktım bi baktım sapanca gölündeyim gündüz çok problem yoktu hava soğuktu hatta az birazda yağmur yemiştim ama gittim güzeldi herşey akşam gelirken istanbula epey soğuktu yağmur baya yedim bir ara ağırdan ağırdan geldim akıl işi değil valla bu soğuklarda şehirler arası yol
-
10 Aralık 2016, 11:35
nalpergok adlı üyeden alıntı
İzmirin Tire ilçesinden aldınız galiba motoru. Plakası (T).
Ödemişten aldım ama motosiklet Tire tescilli
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
ayzek adlı üyeden alıntı
O değilde dün öyle motorla gazlamaya çıktım bi baktım sapanca gölündeyim
gündüz çok problem yoktu hava soğuktu hatta az birazda yağmur yemiştim ama gittim güzeldi herşey akşam gelirken istanbula epey soğuktu yağmur baya yedim bir ara ağırdan ağırdan geldim akıl işi değil valla bu soğuklarda şehirler arası yol
Ahahah işe gitmeyecek olsaydım gazlaya gazlaya gelirdim de hem yorgun olmak hemde gece sürmek çok sıkıntı yaratıcaktı bana
-
Mesela Hataydan Bursaya cb 650 f getirecek olsaydınız şu an en mantıklısı nedir
-
Facebook'ta dönüşü boş olan çekici ve nakliyecilerin duyuru yaptığı gruplar var.
Bu güzergaha dönüş yolunda olan müsait araçlara denk gelirseniz uygun fiyata getirebilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)