Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Alpinestars Neden daha pahalı ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Remzidemir41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Prohel , venom bunlar hep türk markası değil mi ? F/p olarak bence uygun ürünleri var.Özellikle tech90 ın kotları fiyatına göre bayağa kaliteli...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Türk markası değil kim söyledi bunu size

  3. #43
    Remzidemir41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Hocam ben dolardan çok etkilenmedigi için Türk malı sanıyordum o iki markayı.Çok pardon...

  4. #44
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onlar markayı göstermek için değil mecburiyetten alınıyor. Ayrıca Alpinestar'ın bütün montlarında logo göze çok batacak şekildedir, diğerlerinde fazla göze batacak durumda değil.
    Markaların sattıkları ürünlerin reklamlarını da yapmalarıngerekir ki satmaya devam edwbilsinler. Lamborghini alsan boğasını söker misin bir de ek olarak alpinestars ın montlarının hepsinde kocaman amblemler yok da kullanıcılar kocaman amblemli olanlarını tercih ediyor. O kadar para verdik gösterelim bari diye :D

    Bir de genel bir cevap olarak düiüncemi söyleyeyim. Alpinestars bir tık daha kaliteli. Gerçekten hissettieiyor giydiğinde ve korumasını gördüğünde. Temennim kimseye korumaları test ettirmek nasip olmasın fakat ihtiyaç halinde güzel işe yarıyor. Ona ek olarak konfor.. revit alpine dainese gibi markalar diğer markalardan daha ğahalıdır çünkü konforlu ürünlerdir.
    Tasarım/konfor/malzeme/işçilik gibi etmenler vardır.
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

  5. #45

    Üyelik
    14 Şubat 2016
    Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Kışlık mont alacakken çoğu markayı, modeli denedim.
    Konfor, güvenlik, görsellik vb bir montta aradığım her şeye birden sahip olan modeller, Revit ve Dainese gibi pahalı markalarındı hep.

    Düşük fiyatlı ürünlerde genelde yumuşak koruma kullanılıyor. Bu korumalar bana güvenli gelmiyor açıkçası. Mesela Dainese dizliğimle duvara diz atacak olsam, duvar göçene kadar devam edebilirim. Tech90'ın korumalarla 2 darbeden sonra dizim zedelenir. Montumda da dirsek koruması bileğime kadar uzanıyor, yumuşak dirsek korumaları eklem yerini anca koruyor. Belki saçma bir düşünce ama yumuşak korumalara güvenmiyorum.

    Yüksek fiyatlı ürünlerde kesim ve tarz da daha iyi oluyor. Biraz kiloluysanız ucuz montlar, üzerinizde çok saçma duruyor. Kollar bol, bel kısa geliyor. Koruması yerinde durmayan, sürerken belim açılan mont ne işime yarar.

    Biraz da teknik malzeme yönü var işin. Revit'in 2 katmanda hallettiği işi, ucuz marka 3-4 katmanda yapıyor. Michelin maskotu gibi geziyorsunuz. Dainese HydraFlux D-Dry'ı hava 10-15 dereceyken hala kullanabiliyordum. Şu an 0 derece havada, içimde tişörtle Revit Voltiac kullanıyorum.

    500TL'ye kafamda soru işareti bırakacak mont alacağıma, 800-1000TL verip kaliteli mont alırım. Senelerce kafam rahat kullanırım.

    Ama Alpinestars benim de kafamda soru işareti. 1000TL civarındaki birkaç modelini denedim. Bazı modelleri sizi tekerli reklam tabelasına, bazıları da yanar döner flamaya çeviriyor. Nadiren bir sade modelini buldum, onu da giyerken fermuarı patladı. Birkaç modelin iplikleri sökülmüştü. Ya denediğim yer(MotoVento) defolu ürün satıyor ya da Alpinestars'ın malzeme kalitesi kötü.

    Biraz "Fakirler ölsün, Porsche'den selamlar" gibi oldu, kusura bakmayın. Ama bu iş ne yazık ki pahalı ve ciddi bir iş. Bütçe elverdiğince en kalitelisini, senelerce rahatça kullanabileceğiniz ekipmanı almak lazım.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)