Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Gösterişli Motor Gösterişsiz Motor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    gençmotorcuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    Kocaeli/İzmir
    Motosikleti
    X-Treme MAX
    Daha önce fark ettinizmi scooter, 125 CC motorları sıkıştırma, Önüne kırma 5x fazla oluyor. Fakat r1, Kawasaki z1000 vs büyük şekilli motorları okadar sıkıştıramıyorlar korktuklarındanmı acaba Daha önce şahit oldum bu duruma.
    Dört tekerlek bedeni, iki tekerlek ruhu taşır!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2014
    Şehir
    -
    Motosikleti
    DUKE 200
    Şehirden şehire degisir. Mesela X şehrinde esimin motoruyla ciktigimizda bile cok mal mal hareketler oluyor ama Y şehrinde yine esimin motosikletiyle gidiyorken sol şeridi güzel güzel veriyorlar...

    Ama motosiklet kucukse şehir fark etmiyor :D Önemsemiyorlar.

  3. #3

    Üyelik
    13 Eylül 2016
    "sol şeridi güzel güzel veriyorlar..."
    sevdim

  4. #4
    R3d - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2016
    Bıraz yorumlanabılır bır konu. Kucuk motor, sesı cıkmıyor. Arac surucusu hanzo eger aynalarını kontrol etmeden konum degıstırıyorsa hatalı olarak bılmeden onunuze kırmıs olabılıyor. Ama ıs 4 sılındır, kukreyen bır makıne oldugunda sesın yonunu aracın ıcındekı surucu tayın edıp aynalara bır bakınıyor. Daha bır cok acıdan yorumlanabılır. Ikı secenek var.

    1)Bılınclı surucu: Her durumda aynalarını kontrol ederek konum degıstırır, trafık kurallarını bılır ve buna gore davranır.
    2)Dallama surucu: Aynaları kontrol etmesı ıcın bır seylerın onu uyarması gerekır, gelısıne konum degıstırır, kural tanımazdan zıyade bu dallamalar kuralları hıc bılmez.

    Kucuk motora bınen adamın dallama surucuye denk gelme ımkanı daha yuksek, cunku arac surucusunu uyaracak bır durumu yok. 4 sılındırlı motora bınen adam dallama surucuye rastlayabılır ama ses faktoru dallamayı onceden uyardıgında durum daha bır kontrollu hal alıyor. Bu sebeple aman gecıs hakkı benım, dogru serıtten gıdıyorum, kurallar dogrultusunda ben haklıyım demekten zıyade ekstra bılınclı, kurallardan zıyade once kendı guvenlıgımızı almamız gerekıyor. Cok bılınen ve unutmamak gereken bır sey var, haklı olup ölü olmaktansa, haksız olup yasamak daha ıyı.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)