Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Aliexpress'deki Ucuz Faydalı Motosiklet Ürünleri (GÜNCEL)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Sponsor Firma Aliexpressim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2016
    Arkadaşlar merhaba

    Bu konu başlığında Çin'in en büyük online alışveriş sitesi Aliexpress.com'dan alabileceğiniz ucuz ve işinize yarayacak Motosiklet Aksesuarlarını sizlerle paylaşacağım.

    Öncelikle bu tarz siteler ile alışveriş yapmamış arkadaşların merak ettiği bir soruya cevap vereyim "Aliexpress Güvenli mi?"
    Evet güvenilir ama dikkat edilmesi gereken birkaç detay var. Aliexpress sitesinde birçok satıcı mevcut doğru satıcı ve doğru ürünü satın aldığınızda sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz. Satın almalar hakkında tüm sorularınıza cevap vereceğim.

    Paylaşacağım ürünler Türkiye'ye gönderim yapan güvenilir satıcılardan temin edilmiştir. Sizlere referans olması açısından ürünler hakkında ayrıntılı bilgi verip tek tek aşağıda paylaşacağım. Ürünlerden satın almak isterseniz altında yer alan satış linklerinden ürünleri alabilirsiniz vermiş olduğum linkler üzerinden işlem yaparsanız satışlar üzerinden bende ufak ücretler kazanabilir.

    Ayrıca aliexpress'den almaya çekindiğiniz, nasıl çıkacağından emin olamadığınız motosiklet ile alakalı ürünler var ise bu konu başlığına yazarsanız ürünleri satın alıp burada incelemelerini sizler için yapacağım.

    Eklediğim ürünlere numara veriyorum karışıklık olmaması için ürünler hakkında soruları bu numaraları ile sorabilirsiniz. Konu başlığını güncel tutacağım farklı kategorilerde faydalı ucuz ürünleri devamlı paylaşacağım.

    Hadi başlayalım.


    1
    EKEN H9 / H9R remote Ultra HD 4K WiFi 1080P




    Ürün Açıklaması: Ucuz aksiyon kameralar içinden en iyilerinden biri bu sitede de incelemeleri, testleri yapılmış kullanıcı yorumları gayet iyi. Gayet uygun fiyatlı.

    Ürün Kategorisi: Aksiyon Kamerası
    Ürün fiyatı: 38.69 $




    2
    Dikdörtgen Kırmızı LED Reflektör




    Ürün Açıklaması: Çoğu motosikletin plakalığında yer alan kedi gözü reflektörün LED aydınlatmalı versiyonu. Motordaki kedi gözünü söküp bu ürün onun yerine takmanız yeterli. Kablo bağlantısı çok basit park lambanıza paralel bağlıyorsunuz. İsterseniz fren lambanıza bağlayıp fren yaptığınızda da yakabilirsiniz. Parkda ledlerin yarısı, frende tamamı yanar 3 kablo ile kolay kurulum yapılır. Ürün siparişden ertesi günü sonra kargoya verildi, 21 günde bana ulaştı.

    Ürün Kategorisi: Güvenlik & Aydınlatma
    Ürün fiyatı: 3.30 $



    Bonus: 2.19$ 'lık bu flash çakar modülünü Led Reflektöre seri bağlarsanız fren yaptığınızda ya da ledlerin yanıp sönmesini sağlayabilirsiniz.


    3
    DLR Sinyal ve Gündüz Farı




    Ürün Açıklaması: Su geçirmez DLR Led lamba hem beyaz hem de turuncu ışık veriyor. Motosikletinizde ürüne uygun bir yeriniz mevcut ise (elcik koruma vb) Beyaz ışığı gündüz farı, turuncu ışığını da sinyal olarak kullanabilirsiniz. Gayet güzel ışık veren ürün hafif ve çift taraflı bant ile sabitlenebiliyor. 14cm uzunluğunda ve 3,7mm yüksekliğinde ince bir metal çerçevesi var maalesef esnek yapıda değil. Ürün siparişden 2. gün sonra kargoya verildi, 27 günde bana ulaştı.

    Ürün Kategorisi: Aydınlatma
    Ürün fiyatı: 7.87 $





    4
    Gündüz Farlı LED Sinyal Lambası




    Ürün Açıklaması: Gündüz farının görünürlüğü arttırdığını hepimiz biliyoruz. Gündüz farına sahip bu led lamba trafikte fark edilmeniz sağlayacak. Ledleri hayli kuvvetli olduğunu söyleyebilirim özellikle gece sürüşlerin çok işe yarıyor. Ok tasarımındaki sinyallerde bence çok güzel. Bu Aliexpress Mağazasının diğer ürünlerine de bakmanızı tavsiye ederim.

    Ürün Kategorisi: Aydınlatma
    Ürün fiyatı: 13 $



    Bonus: Beyaz yerine Kırmızı ışıklı bu sinyali de arkalar için ekstra Park ve Fren lambası olarak kullanabilirsiniz bu linkten ürüne ulaşabilirsiniz.



    5
    Rüzgar Deflektörü




    Ürün Açıklaması: Asansörlü rüzgar deflektörü, spoileri, rüzgar saptırıcı, cam uzatma gibi farklı isimlerle piyasada satılan ürünlerin fiyatları çok pahalı. Aliexpressdeki bu ürün kalitesiyle pahalı markalardan geri kalmıyor. Asansörlü tek kolla açılabilen anahtarı ile yukarı aşağı ve öne geri açısı kolaylıkla ayarlanıyor. Bu siperliği ben kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım çok memnun. 4 adet alyan anahtar ile mevcut camınıza delmeden takabiliyorsunuz. Alyan vidalarının altında saç ve lastik sayesinde cama zararı yok. Aliexpress ürün sayfasındaki yorumlarda motorların üzerinde nasıl göründüğünü ve onlarca olumlu yorumu görebilirsiniz.

    Ürün Kategorisi: Siperlik
    Ürün fiyatı: 28.80 $





    6
    Rossi Şapkası




    Ürün Açıklaması: Valentino Rossi şapkaları 13 farklı model. Bu fiyata gerçekten kaliteli şapkalar.
    Satıcının 700den fazla işlemi mevcut neredeyse tamamı olumlu puanlanmış.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 3.99 - 5.99 $






    7
    Motosiklet Çanta Düzenleyici (iç çanta)




    Ürün Açıklaması: Uzun yolculuklarda arka çantaya eşya yükleyip boşaltmak çoğu zaman sıkıntı olabiliyor. Arka çantayı sökmek mümkün ama o da çok ağır. Bu sağlam su geçirmez soft çanta ile eşyaları çanta içinden toplu halde almanız mümkün kumaş yapısı sayesinde sizin çantanızın şeklinide alabiliyor. Givinin 46lt lik çantalarına tam uyuyor. Boyutları 46x34x20 cm

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 5.76 $





    8
    Furygan Kısa Deri Eldiven




    Ürün Açıklaması: Aliexpres de en çok satılan deri eldivenlerden biri gayet kaliteli bir ürün bu fiyata alınabilecek güzel bir model. Alırken sayfadaki beden tablosuna dikkat ederseniz kendinize uygun bedeni seçebilirsiniz. Ürünü bu satıcı yüzlerce satmış yorumların çoğu olumlu. 17 günde geldi ama bazı yorumlarda 30-40 günde geldiği de yazılmış.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 23.45 $





    9
    Rossi Tshirtleri




    Ürün Açıklaması: Rossi fanları için çok güzel tasarımlı tshirtler. Kumaş ve baskısı kaliteli. 3 yıkama sonrası baskında henüz bir problem olmadı. Farklı modelleri için satıcının sayfasına bakabilirsiniz. Alırken ürün sayfasındaki beden tablosuna göre sipariş verin.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 15.98 $






    10
    Ucuz Kışlık Motosiklet Eldiveni




    Ürün Açıklaması: Aliexpress'in en ço ksatan kışlık motosiklet eldiveni. Malzeme kalitesi fiyatına göre başarılı. Yorumlarda bir beden büyük almanız önerilmiş çok doğru. Tün alışverişlerinizde ürün almadan önce yorumları okumanızı öneririm. Henüz kullanma fırsatım olmadı.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 13.79 $






    11
    Intercom




    Ürün Açıklaması: Aliexpress'in en çok satan interkom. Yorumlara bakara aldım ve doğru bir seçim yaptığımı anladım. Ürün gerçekten harika. Fiyat pakete düşük yazıldığı için takılmadı 25 günde geldi. Yağmurlu havada riske edip kullanmadım. Ürün 1000 adetten fazla satılmış. Paketten çıkan çubuklu mikrofon yerine şu mikrofonu almayı düşümüyorum.

    Ürün Kategorisi: İletişim
    Ürün fiyatı: 78.84 $






    12
    Reflektörlü Motosiklet Yeleği




    Ürün Açıklaması: Trafikte görünür olmak için kullanılması gereken aksesuarların başında reflektörlü yelekler geliyor. Kaliteli kullanışlı bu yelek işinizi görecektir. İsterseniz yeleğin arkasına logo ve yazı yazdırabiliyorsunuz. Ürün yorumlarında birkaç örnek bulabilirsiniz.

    Ürün Kategorisi: Güvenlik Giyim
    Ürün fiyatı: 26.80 - 30.80 $







    13
    Bacak Çantası




    Ürün Açıklaması: Pratik kullanımlı bu bacak çantası sayesinde ufak tefek eşyalarınızı cebinizde taşımak yerine kolayca erişebileceğiniz konumdaki fermuarlı bu çantada taşıyabilirsiniz.

    Ürün Kategorisi: Çanta
    Ürün fiyatı: 9.26 $






    14
    Sert Arka Çanta




    Ürün Açıklaması: Artçı selesine bağlayabileceğiniz kullanışlı sert kabuklu çanta, hem şık bir tasarımı sahip hemde taşıma kolaylığı sağlıyor.

    Ürün Kategorisi: Çanta
    Ürün fiyatı: 83.90 $







    15
    Su Geçirmez Gidon Düğmesi




    Ürün Açıklaması: Sis farı vb aksesuarlar için kaliteli alüminyum su geçirmez gidon butonu 22mm gidonlar için uygun

    Ürün Kategorisi: Donanım
    Ürün fiyatı: 8.99 $






    16
    Ayaklık Genişletici




    Ürün Açıklaması: Yumuşak zeminlerde yan ayaklığın toprak ya da kuma batmaması ve motorunuz devrilmemesi için kullanmanız gereken aksesuarlardan biri. Bir çok modele uygun ayaklık genişleticisi bu satıcıda mevcut. Diğer markalar için satıcının bu mağaza sayfasına bakabilirsiniz.

    Ürün Kategorisi: Donanım
    Ürün fiyatı: 12.99 $





    17
    Kask Çantası




    Ürün Açıklaması: Taşıma ve sırt askısı olan, darbelere karşı korumalara sahip kaskına değer verenler için taşıma çantası farklı eşya taşımalarında da kullanılabilinir.

    Ürün Kategorisi: Çanta
    Ürün fiyatı: 27.45 $





    18
    Sırt Çantası




    Ürün Açıklaması: 1 litrelik su haznesi olan güzel bir motosiklet çantası farklı renk seçenekleri mevcut

    Ürün Kategorisi: Çanta
    Ürün fiyatı: 21.68 $





    19
    Kışlık Balaklava




    Ürün Açıklaması: Kaliteli kışlık boyun bölgesini de kapatan bir balaklava. 1000 e yakın satış ile olumlu yorumlara sahip bir ürün.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 7.09 $





    20
    Sele ısıtıcısı




    Ürün Açıklaması: Bazı yerlerimiz üşümesin diye selenize bağlayıp ısıtabilirsiniz. Paket içeriğinde açma kapama düğmesi mevcut.

    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 19.69 $





    21
    Yağmur Çorabı - Bot Yağmurluğu




    Ürün Açıklaması: Su geçiren bir ayakkabı ile yağmura yakalanırsanız bu bot yağmurluğu size pratik bir çözüm sağlayacaktır. Biraz daha kaliteli ama daha pahalı olan başka bir bot yağmurluğunu da bu linkte görebilirsiniz.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 8.12 $





    22
    Elcık ısıtma




    Ürün Açıklaması: Bedavadan biraz pahalı elcık ısıtma çözümü. Düğme bant ısı ile daralan hortum seti ile gelen ürün gayet tatminkar. Sisteme birde sigorta eklemekte fayda var. 300 den fazla satış ve olumlu yorum.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 2.65 $





    23
    Artçı selesi çantası




    Ürün Açıklaması: Bu fiyata alınabilecek işlevsel kaliteli bir çanta topcase kullanmayı sevmeyenler, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

    Ürün Kategorisi: Çanta
    Ürün fiyatı: 34.20 $





    24
    Artçı selesi çantası




    Ürün Açıklaması: Yazın aldığın çok memnun olduğum fiyat performans oranı başarılı bir eldiven deri kalitesi gayet iyi çok çok sıcak havalarda eliniz terliyor sonuçta deri eldiven.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 26.98 $





    25
    Artçı selesi çantası




    Ürün Açıklaması: Bir sele çantası daha, ne zamandır takip ettiğim çok beğendiğim ürünlerden biriydi. Sizlerinde hoşuna gidebileceğini düşündüğüm için paylaşıyorum.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 53.90 $




    26
    Furygan AFS10 Deri Eldiven




    Ürün Açıklaması: Aliexpress de satılan kaliteli eldiven markalarından biri Furygan spor eldiven ihtiyacı olanlar değenlendirsin. Ürün yorumları çok olumlu.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 45.08 $





    27
    Reflektörlü Yelek




    Ürün Açıklaması: Görünürlülüğünüzü arttıracak bir yelek isterseniz bu yelek size göre ayrıca arkasına satıcı ile iletişime geçip logo ve yazı bastırabiliyorsunuz. Türkiye'den de bir kişi almış yorumlar olumlu.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 14.99 $





    28
    Climber C3 Intercom




    Ürün Açıklaması: Çift olarak alınabilecek güzel intercomlardan biri. Bu modeli Motorcumuhabbeti youtube kanalında inceleyip tanıtmıştı. intercom motorcumuhabbeti diye aradığınızda bulabilirsiniz.

    Ürün Kategorisi: Intercom
    Ürün fiyatı: 67.33 $





    29
    Ayakkabı Koruyucu




    Ürün Açıklaması: Motosiklet botu ile motoru sürmemiz gerekse de çok kişi günlük kullandığı ayakkabı ile motorunu sürüyor. Nice ayakkabılar debriyaj peginin altında mundar oldu. Ayakkabı koruyucu buna çözüm olabilir.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 6.11 $





    30
    Kışlık Balaklava




    Ürün Açıklaması: Kışlık balaklavalar içinde en güzellerinden biri 1200 den fazla satışı ve olumlu yorumu var kış öncesi almakta fayda var.

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 5.75 $





    31
    Eldiven




    Ürün Açıklaması: En çok satılan eldivenlerden biri

    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 7.38 $





    32
    Led 4 adet sinyal gündüz ışıklı




    Ürün Açıklaması: Arkasında mavi 2. bir ışığı olan led sinyal takımı

    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 7.85 $





    33
    Led şerit sinyali fren park lambası




    Ürün Açıklaması: 48 ledli stop park lambası. Sinyalli

    Ürün Kategorisi: Aydınlatma
    Ürün fiyatı: 2.70 $




    34
    Gidon saati




    Ürün Açıklaması: 3 farklı renk seçenekli gidon saati. 22mm gidonlar için.

    Ürün Kategorisi: Aydınlatma
    Ürün fiyatı: 5.50 $ + $4.71 kargo





    35
    Lazer Lamba




    Ürün Açıklaması: Görünürlüğü arttıracak lazer motosiklet aydınlatması

    Ürün Kategorisi: Aydınlatma
    Ürün fiyatı: 2.59 $





    36
    Angel Eye lı Sis Farı




    Ürün Açıklaması: En çok satan sis farkalrından biri farkı angel eye yuvarlak çerçeveliği ayrı bir aydınlatması var gündüz farı olarak gayet şık duruyor. Çift olarak satılıyor.

    Ürün Kategorisi: Aydınlatma
    Ürün fiyatı: 27.59 $






    37
    Telefon Tutucu




    Ürün Açıklaması: Gidon için telefon tutucu, 2500 den fazla satış ve olumlu yorum almış. Yorumlardaki fotoğraflara bakabilirsiniz.


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 3.19 $






    38
    Sis Farı




    Ürün Açıklaması: Tek sis fiyatıdır. Köşeli tasarım. Türkiyeden alanların tamamında olumlu yorum almış.


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 13.77 $





    39
    Yazlık Eldiven




    Ürün Açıklaması: Yazlık kullanım için çok satan modellerden biri yorumlar olumlu.


    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 17.55 $





    40
    Ayarlı kör nokta aynası




    Ürün Açıklaması: Arabaya motora uygun yapıştırmalı ayarlanabilen kör nokta aynası (çiftli)


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 3.49 $





    41
    Gidon Yükseltici




    Ürün Açıklaması: Piyasada çok pahalıya satılan ayarlı gidon yükseltici aliexpressden ucuza alabilirsiniz. 22 ve 28mm gidonlara uygun ileri geri konumunu ayarlayabilirsiniz 5cm e kadar yükseltme sağlar


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 31.95 $





    42
    Isıtmalı Elcik




    Ürün Açıklaması: Yüzlerce satışı olan bir ürün. Kullanıcı yorumları olumlu.


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 13.46 $






    43
    Replica Yarış Eldiveni




    Ürün Açıklaması: Ünlü bir markanın imitasyonu yarış eldiveni orjinalden farksız olduğu söyleniyor


    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 43.51 $






    44
    Kışlık eldiven




    Ürün Açıklaması: Çok kalın olmayan kışlık güzel tasarımlı su geçirmez eldiven. Yorumlar olumlu. Türkiye'den alanlarda var.


    Ürün Kategorisi: Giyim
    Ürün fiyatı: 17.49 $





    45
    Çakmak girişli Isıtıcı




    Ürün Açıklaması: Kamp yapanlar ya da yolda çay kahve keyfi için güzel bir ürün.


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 23.20 $






    46
    Sırt çantası kılıfı




    Ürün Açıklaması: Sırt çantası kullananların trafikte fark edilmek için kullanacağı güzel bir ürün ayrıca su geçirmezlikte sağlıyor. Renk secenekleri mevcut.


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 1.96 $





    47
    Manet koruma




    Ürün Açıklaması: Spor motosiklerde gördüğümüz pahalı koruma


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 13.99 $





    48
    Tank pad




    Ürün Açıklaması: 2$ a 3D depo korucusu, yüzlerce satış ve olumlu yorum almış.


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 2.66 $





    49
    Telefon Tutucu




    Ürün Açıklaması: Aynaya bağlayabileceğiniz ayarlanabilir su geçirmez telefon tutucu


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 9.99 $





    50
    Kask lambası




    Ürün Açıklaması: Kask üzerine bağlanan fren lambası aynı zamanda sinyallerde mevcut


    Ürün Kategorisi: Aksesuar
    Ürün fiyatı: 29.99 $






    51
    Navigasyon vb. tutucu




    Ürün Açıklaması: Ayna demirine takılanan navigasyon kamera telefon tutucu gibi cihazları bağlamanızı sağlayan demir aparat. Tüm motosikletlerde kullanılabilinir.

    Ürün Kategorisi: Görünüm
    Ürün fiyatı: 8.15 $

    ahmetunuver, yüksel66, bpak ve 20 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2013
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    aliexpressten ürün alacak arkadaşlara tavsiyem 11 kasım günü almalarıdır.Çünkü 11 kasımda güzel indirimler olacak
    barismanco, Mengu16 ve blue white bunu beğendiler.

  3. #3
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul sarıyer / tarabya
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    verdiğiniz fiyatlarla sitedekiler bir değil yalandan reklam yapmayın
    000000 bunu beğendi.

  4. #4
    gençmotorcuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    Kocaeli/İzmir
    Motosikleti
    X-Treme MAX
    11 Kasımı bekleyelim bakalım.
    Dört tekerlek bedeni, iki tekerlek ruhu taşır!

  5. #5
    Sponsor Firma Aliexpressim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2016
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    verdiğiniz fiyatlarla sitedekiler bir değil yalandan reklam yapmayın
    Ben listeyi oluştururken fiyatlar verdiğim gibiydi. Sadece bu Çinliler 11.11 indirimi için birkaç günlüğüne fiyatları şişirmeye başladı. 11.11 de düşük fiyatta (gerçek) satmayı planlıyorlar gibi. Tabii tüm satıcılar için geçerli değil bazı ürünler 11.11 de gerçekten indirimli satılacak.
    11.11 ürün lsitesini yayınlayacağım.

  6. #6
    bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2006
    Şehir
    istanbul beşiktaş
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    verdiğiniz fiyatlarla sitedekiler bir değil yalandan reklam yapmayın
    fiyatlar aynı fakat aliexpress satıcıları genelde şöyle bir hileye başvurur ürün fiyatını 3 gün yükseltip sonra tekrar düşürür bu sayede indirimli ürünleri aradığınızda sayfada üst bölümde gözükürler.
    https://tr.aliexpress.com/item/Seyah...00000000000000
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

  7. #7
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    ali express inanılmaz adamalar arı gibi çaışıyor girmiş forumda konu açmış gözlerim yaşadı, 11.11 bekliyoruz ali baba :D

  8. #8
    tcourb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    f700 gs
    bi kaç gündür wish listimdeki ürünlerin anlamsızca fiyatlarının arttığını farkettim. bugün gördüm ki 11.11 de hepsi indirim yaparak asıl fiyatlarına geri dönecekmiş müşterilerinize küçük sürprizler yapın
    Mengu16 bunu beğendi.

  9. #9
    ernaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2016
    Şehir
    İstanbul 03
    Motosikleti
    Honda pcx
    7 numarada gosterdiginiz eldiven yazlik bir eldiven midir? Daha önce gorup almayi dusunup vazgecmistim.

  10. #10
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre

  11. #11

    Üyelik
    28 Ekim 2012
    Şehir
    EsEs
    Motosikleti
    Hornet 650
    Ben bu çinlileri anlamıyorum ya

    Giyimde neden ( S ) beden üretmiyorlar

    Bu yüzden orjinale bi ton para verip alıyoz. Ne eldivende, ne pantolonda nede cekette 'S' beden yok.

    Botlar bile 40 numaradan başlıyo.

    Hani diyorlarya bu Çinliler ufak tefek insanlar vs. hani nerde?

    Yoksa kendilerine, daha kaliteli malzemelerden üretipdemi kullanıyorlar anlamış değilim.

  12. #12
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Su Geçirmez Gidon Düğmesi'nin linkine tıklayınca 8.99 fiyatı görünüyor, 83.90'ı görüp çıldırmamak lazım. Son 2-3 günde bazı ürünlerin fiyatı indirim günü için artmış. Ancak tek tük de olsa takip ettiğim ürünlerden 11 kasımda ciddi fiyat indirimi yapanlar var. Takipte olacağım. Umarım haftaya dolar yine 3.10 seviyesinin altına iner. Zaten 5 kuruş da banka komisyonu var.

  13. #13
    Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2014
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Faydalı başlık
    Carbondioxid bunu beğendi.

  14. #14
    afyonlu003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2013
    Şehir
    Afyonkarahisar İsim: Hakan
    Motosikleti
    KANUNİ TİGER250, HONDA CBR250R HONDA 600F
    Ürün taaaaa çinden karışmadan TÜrkiye ye kadar geldi saolsunlar İstanbul'da Afyona göndereceklerine Gaziantepe gönderiyolar ve ordaki ptt çalışanlarıda ürünü teslim ediyolar başkasına yani Aliexpress güvenilir ama ptt güvenilir değil..

  15. #15
    Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2006
    Şehir
    Izmir
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Buton fiyati 8.90 düzeltin isterseniz.

  16. #16
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    En son 3 parça malzeme söylemiştim Aliexpress'ten bir kaç hafta içinde Türkiye'ye giriş yapmalarına rağmen haftalardır elime geçmedi pekte geçecek gibi gözükmüyor.Dünyanın diğer ucunda 3-4 günde Türkiye'ye gelen kargo bir aydan beri İstanbul'dan Bursa'ya gelemedi.PTT bu aralar iyicene sapıttı,kafasına göre kargoları dağıtıyor,dağıtmıyor,el koyuyor,yanlış adrese teslim ediyor,zarar veriyor.O yüzden dikkali olun derim.Aliexpress'teki satıcıların bir çoğu son derece dürüst ama bizim PTT çalışanları için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.

    Son bir yılda 2000 şikayet son 4 yılda 7000 şikayet ile PTT nin ne halt olduğu belli.Biz bu adamları kime şikayet edeceğiz?

    https://www.sikayetvar.com/ptt

  17. #17

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Faydalı başlık
    Aynen harika bir konu , umarım daima guncel olur. ve ilkmesajda güncel urunler eklenir """"" ilk mesajda..""""

  18. #18

    Üyelik
    07 Nisan 2013
    Şehir
    Kırklareli Babaeski
    Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En son 3 parça malzeme söylemiştim Aliexpress'ten bir kaç hafta içinde Türkiye'ye giriş yapmalarına rağmen haftalardır elime geçmedi pekte geçecek gibi gözükmüyor.Dünyanın diğer ucunda 3-4 günde Türkiye'ye gelen kargo bir aydan beri İstanbul'dan Bursa'ya gelemedi.PTT bu aralar iyicene sapıttı,kafasına göre kargoları dağıtıyor,dağıtmıyor,el koyuyor,yanlış adrese teslim ediyor,zarar veriyor.O yüzden dikkali olun derim.Aliexpress'teki satıcıların bir çoğu son derece dürüst ama bizim PTT çalışanları için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.

    Son bir yılda 2000 şikayet son 4 yılda 7000 şikayet ile PTT nin ne halt olduğu belli.Biz bu adamları kime şikayet edeceğiz?

    https://www.sikayetvar.com/ptt
    almanyadan albüm aldım 1 günde istanbulda 9 günde babaeskiye arasında sadece 180 km vardı lüleburgaza geldi evime 15 km sonra başka şehire gitti 70 km uzağa neyin kafası anlamadım
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

  19. #19
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2007
    Şehir
    marmaris ve muğla
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    dolar pahalandı çin mallarını bile alamaz hale geldik

  20. #20

    Üyelik
    17 Nisan 2012
    bende eken h9 falan alıcam aliexpressden almalımıyım acaba


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)