Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

R25 başıma gelenler napayım? satayımmı yakayımmı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Önce sat. Sonra git yak.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82

    Üyelik
    14 Temmuz 2016
    Şehir
    UŞAK
    Motosikleti
    HONDA-CBR125R-KAWASAKİ NİNJA250R
    Alıntı DiabloBoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5 Ay önce 2200km de r25 aldım. Alırkende Yamaha yetkili servisinde expertiz yapıldı bi sorun yok denildi, Aldık.

    Satan arkadaş sattıktan sonra 3-4 saatini ayırıp motoru gösterdi öğretti, oturudğumuz yer yakın ertesi gün gene geldi yardım etti.


    herşey güzel eğlenceli İlk motorumuzu almışız,Kredi çekmeden 3 senelik birikimimizi yatırmışız, kask ekipman vs Tam moda girmişiz. 1 hafta oldu daha yeni yeni alıştım motosiklete, TAK! 3.vitesten 4 e atarken motosiklet geçmiyor. Vites pegi adeta yapışıyor öylece duruyor.

    1-2-3 sıkıntı yok. Yamaha da yağ değişti, Takara tukara şukara makara dercesnize 4 e geçiş oldu. Düzelir dediler Tamam dedik.

    Çok biliyoruz anlıyoruz ya sokuveriyorlar işte böyle geçer diyorlar sanki pazardan tshirt alıyoruz yıkanınca olacak üstümüze mecbur tamam diyoruz.

    ertesi gün biraz daha zorluyorum problem yine aynı. (HA YAĞI BEN DEĞİŞTİRDİM YANİ YAĞ PARASININ BANA GİRDİĞİNİ BELİRTEYİM)

    Çekiliyor yamaha YETKİLİ servisine. vay anam öyleydi vay babam böyleydi. Yok dışarda siz ekstra yağ mı değiştirdiğiniz yamaha ben ilgilenmem

    arkadaş dedi kısacası, Bak senelerin birikimine mi yan, içindeki bütün şevkin gitmesine mi yan...

    Kimse abartma demesin. Ben hem okudum, hemde Kuryelik yaptım. Elalemin AMAAAOOO OTTTUZ DAKKAYI GEÇTİİ BENİİ İLGİLENDİRMEZ triplerini çektim.

    Yememden kıstım da biriktirdim. Bana koyar.


    İş davaya gidecekti ardından Yamaha türkiye ile epey telefon trafiği yaşadım.

    Sıfır şanzuman takıldı, Bu süreler içindeki 2-3 kez yağ değişimi KOMPLE bana girdi. Hadi dedik vardır bir keramet Sıfır şanzumanlı motorumuz oldu.

    Servisten Çıkarırken birde yıkamışlar her tarafı yağ olduğu için, 25 lirada yıkama ücreti aldılar. Kavga cıktı işte burda. Ben yıkayın demedim ama yağ olmuş heryer tabiki yıkıcaksınız.

    Herneyse aldık ilk gün nasılsa gözümüzden düştü. Veryansın tepe gaz da bastım. sürekli 0-100 de denedim. Daha motora alışamadık ama gözümüzden düştü.

    2. günün akşamında motor çok garip sesler cıkarmaya başladı giderken, çekiş git gide git gide git gide git gide düştü de düştü, Arıza yaktı.

    Söve söve yetkili servise o şekilde gittim. kapatmışlar öylece oraya bıraktım motoru o sinirle. Eve döndüm içim içimi yedi çalınır korkusu döndüm Motorun başına İterek yakındaki otoparklı bir otelde kaldım. 79 lirada bak burda girdi.

    sabahına koyulan teşhis Yağ pompası patlamış. HARİKA, BRAVO BRAVO BRAVO!

    http://www.ozgunresimler.com/data/me...1/k0603216.jpg


    Garantiden değiştirdiler Lan yine yağ parası istediler ahahaha

    evet Motor faal çalışır halde evimin önünde 2 ay durdu. Şimdi ben bu motoru yakayımmı,satayımmı, bırak binmeyi yüzünü göresim gelmiyor.

    Mal ayıplı mal. net açık.

    benim yaşadığım psikolejik sıkıntıları yazmıyorum, servisin olurmu len öyle şey demelerini yazmıyorum, stresimi siz düşünün.

    Sizin görüşleriniz nedir.

    Mt de uzun zamandır okurum. İçime dert oldu ve üye olup aranıza katıldım bu sebeple.

    Herkese iyi forumlar ne diyeyim.
    kardeşim geçmiş olsun.. her firmada markada fabrikasyon hatası olabilir.. fakat burada %100 sana hak veriyorum.. en ufaktan sebebi bütün bayileri ele alarak yazıyorum adamlar veryansının peşine düşmüyorlar çünki b çok kişiye mal satıyorlar ahmedin mehmedin derdine düşmezler çünki elin adamı onların bayisinden alsa bile çok kurcalamadan postalamaya çalışır bütün bayiler.. ben bi tane gel otur çay çorba iç diye özel ilgilenen bayi görmedim çünki işler büyüdükçe marka sahiplerinin totoşlarıda büyüyor.. bu da doygunluğa ulaştığını gösteriyor.. dünyada farklılık yaratmaya çalışan bayiler olsa keşke mesela parayı değilde hem işi hemde müşteriye altın gözlerle bakılsa.. motorcuların mağduriyeti heryerde açık trafikte bayide sağda-solda orda-burda anlat anlat bitmez sen o akşam iyiki bayi kapalıymış açık osla belki tartışır çeker vururdun adamı üstüne gir bakam içeri yat 50 yıl veya müebbet bekle allah bekle belki af çıkar umuduyla neyse fazla uzatmadan geçmiş olsun diliyorum..


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)