Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Kenan Sofuoğlu' nun 4. Lig sayılabilecek seviyede şampiyon olması

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #121
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2015
    Şehir
    MANİSA
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı mikromotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dünya şampiyonu olarak yutturulması bizim şuçumuz. Yarıştığı kategoride 17 yaşında bile bir çocuk varmış. Ülkemiz tam bir komedi.
    İzle,oku liseli

    http://www.motosiklet.net/forum/son-...-acikladi.html
    Be different


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #122
    PetyrBaelish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2015
    17 yaşındaki gençlerden pistte tokat yiyen, hükümet yanlısı eziğin haberlerini yapmayın yahu.

  3. #123
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    burada yorum yapan bazı geri zekalıların forumda açtığı konuları ifşa ederseniz bunlarda bırakın kenanın eleştirecek şeye sürecek akıl ve bu konu hakkında bilgileri olmadığını görürüsünüz o yüzden kenanın hiç savunmaya gerek yok bence
    Darkfriairs bunu beğendi.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

  4. #124
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    çocukları pistten alalım.
    jackonbir bunu beğendi.

  5. #125
    Salvation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2006
    Şehir
    Ankara
    Olaya sadece sportif başarı olarak bakmamak lazım.Bildiğiniz üzere "son delikanlılar çanakkalede öldü"
    Bu işin çok ciddi bir pazarı ve müşterisi var.Bütün motosiklet organizasyonlarını yapan bunlarla ilgili tüm hakları elinde bulunduran Dorna diye İspanyol bir firma var.MotoGP de yarışan pilotların çoğu (9 tanesi) İspanyol!!!.Bu size bir ipucu versin.
    Kenanın bugünkü konuşmasında da zaten bu duruma gönderme vardı.Büyük yerli üreticilere sinyal çaktı "artık bir uyanın" dedi."İş sadece yarış işi değil"."Saf emekle yetenekle bu kadar oluyor" dedi.
    Bu iş sadece motorların ve pilotların işi değil milyonlarca dolarlık bir pazar aynı zamanda.Ülkeden kimse bunu fırsat olarak görüp değerlendirmedi ama suçlu yine Kenan Sofuoğlu he mi?
    Uluslararası pazarda bir işi çok iyi yapmak sizi çok başarılı yapmıyor malesef.Çok ciddi bir ilişki ağı kurmak gerekiyor.Benim fikrime göre bu bakış açısı bizim milletimizde bulunmuyor.Uluslararası çapta çok tanınan bir markamızın olmamasının sebebi de benzerdir.
    Bizim milletimiz olaylar üzerine kafa patlatmayı sevmiyor televizyon,gazete,abimiz,amcamız ne anlatırsa onu dinliyor onu söylüyoruz.İş çamur atmaya gelince de aynı mantıkla hareket ediyoruz.
    Cloud bunu beğendi.

  6. #126
    dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2011
    Şehir
    Bursa-Mudanya
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    adam küstü küstüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :ASD:FASD:FASD:FA
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

  7. #127
    127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Başarılı birisi gerçekten yarış kazanan birisi. Kendininde söylediği üzere MotoGP de yarışamamasının nedenini bende maddi kaynak olarak biliyorum. Bunu fazla tartışmaya gerek yok. Sonuç olarak futbol milli takımımız bugün adını duymadığımız ülkelere yenilecek kapasite de ve aldıkları paranın haddi hesabı yok. Kaybettikleri tek maçta kazandıklarıyla onlarca aileyi zengin edersin.

    Ama kişiliğine karşı biraz tav ım ben. Anadolu çocuğu yapısı var her zaman. İyi yürekli birisi saygılı birisi ama anadolu çocuğunda ki cesareti yok. Aynı zamanda bir o kadarda akılsız ve gerçekleri göremeyecek birisi kendisi. Hele ki köprüde sen hala ölmedin mi dediği halde ondan sonra ki olaylarla da bir yerlerini yalamaya devam ettikten sonra dedim ki bundan adam olmaz. Muhtemelen de hep öyle kalacak. Çoğu insanın arkadaş bile olmayacağı bir kişiliğe sahip olduğu kanaatindeyim.

    Bu arada dün ki konuşmasında söylediği atarlı sözler Anadolu çocuğu olduğunu kanıtlar niteliğinde. Sportmenlikte öyle ben yaparım ben ederim ben keserim dememek gerekli. Diyorsan da buna has bir kişiliğin olmalı. Bu tarz sözleri genelde apaçiler kullanır.
    Cloud bunu beğendi.

  8. #128
    SİYAH İNCİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ekim 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    daha motosiklet sürmeyi kavrayamayan insanların başkalarını eleştirmesi (kıskanması çekememesi)çok normal
    fearlesboyy bunu beğendi.
    Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.

  9. #129

    Üyelik
    01 Ekim 2015
    Motosikleti
    Yamaha MT-125
    İyi de "çok biliyosan git sen yap" "sen yarışta görelim" ne alakası var bir şeyi eleştirmek , yorumlamak için illa ki o kategoride bir iş mi yapıyor olmamız lazım ? Siz futbol izlerken "ulan pas at orta aç zart et zurt et" demeyin o zaman çıkın kendiniz oynayın
    Cloud bunu beğendi.

  10. #130
    motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul dudullu
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Beyler bakin bu is sirf yetenek yada beceri isi degil. Bindigin motor en az senin kadar onemli yarislarda. Bu sebepten kafaya oynamak istiyorsan kafaya oynayan bir takimla calidman lazim. Buna en guzel ornek valentino rossidir. Son 10 yilin tartismasiz en iyi yariscisi olan rossi ducati takimi ile calistigi 2011 ve 2012 sezonunda 7. ve 6. olmustur. Demek istedigim şu ki onun gibi bir yetenek bile serideki en iyi motora sahip degilken tepeye oynayamiyor. Peki sizce rossi gibi oldukca popiler ve korkunc sponsor destegine sahip biri bile bazi sezonlar kotu motorlarla yarismisken Kenan gibi bir Türkun kafaya oynayan bir takima katilmasi mumkunmu. Inanin ki bu islerde korkunc paralar donuyo ve kimse parasini bir Turke harcamak istemiyor. Motor sporlari gibi yuzde elli surucuye yuzde elli motora bakan organizasyonlarda Kenanin destek gormemesi onun motogpde yarisamamasinin ana sebebidir.

  11. #131
    SİYAH İNCİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ekim 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    Alıntı atheras adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi de "çok biliyosan git sen yap" "sen yarışta görelim" ne alakası var bir şeyi eleştirmek , yorumlamak için illa ki o kategoride bir iş mi yapıyor olmamız lazım ? Siz futbol izlerken "ulan pas at orta aç zart et zurt et" demeyin o zaman çıkın kendiniz oynayın
    işte bilgisiz ve işin önemini bilmeyen kulaktan duyma bilgi sahibi olduğunu zanneden adamların yaptığı yorumlar aynı bu konu gibi gereksiz oluyor
    Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.

  12. #132
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mts 950
    Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türk motosiklet alemine katkısı yadsınamaz, başarıları küçümsenemez Kenan'ın.
    Fakat eleştirenlere de çok kızmamak gerek; şöyle bir örnek vereyim;
    Türkiye de, Avrupa da kupa kazanmış bir futbol takımı sorsak, eminim %99 unuz Galatasaray dersiniz.
    Peki 1992 de Sarıyer'in, 1994 de Samsunspor un kazandığı Balkan Kupaları ne o zaman.
    Bu durumda, Türkiye önce MotoGP şampiyonu çıkarsın, sonra Supersport kategorisinde kazanan bir yarışçının başarısının aslında abartıldığı yönündeki eleştirilerimiz haklılık kazanabilir sonucu çıkıyor yalnız. Vermek istediğiniz mesaj ile gösterdiğiniz örnek zıt gibime geldi.
    alp_tunay bunu beğendi.

  13. #133
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Aralık 2003
    Şehir
    MUGLA
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Kenan Sofuoğlu dünya çapında bir sürücü değil ama yoktan var olmuş bir şampiyon. AKP yandaşı olması onu küçümsememize mazeret olamaz. Daha iyisini yapacak olan varsa buyursun. Onu geçecek şampiyonlar ortaya çıkana kadar şampiyonumuz odur.

  14. #134
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa

  15. #135

    Üyelik
    04 Temmuz 2014
    bir dönem sakaryada yaşamamın da verdiği heyecanla (bikaç kere çark caddesinde görmüşlüğüm var keratayı), kenan reisin gönlümde gerçekten yeri gerçekten fazlaydı ama taaaaaaki anasıyla fasulye soyarken, ramazanda sahur keyifli postların (işin adamın dindarlığıyla hiçbir ilgisi yok - nedense gözümde direk o fotoğraf canlandı) ne bileyim ve hatta milletin halktan biri ne de mütevazi diyerek pompalarken ebesinin elini öperken fotoğrafı, dedesine portakal soyarken fotoğrafı derken kenan başkanın gözümde değeri düştü. yanlış anlamayın ama bunlar bana yapmacık geliyor. el alem bak bak mütevazi diye şakşaklayacak diye anneye yardım edilmez yada bak nasıl da muhafazakar para değiştirmemiş desinler iftar yada sahur sofraları paylaşılmaz ki ardından "sıkıntı yok sileriz bilader" mesajını kendi sayfasında paylaşması ve son olarak da üçüncü kattan mütevazi anadolu çocuğunun mütevazi havuzlu evinin havuzuna (kendi parası,kendi malı beni bağlamaz) atlamasıyla gönlümdeki tahtı yerle bir oldu diyebilirim. velhasıl kelam bana göre sporcu milletinin kendi içinde siyasi görüşü olmalı ve bunu bizlere yansıtmamalı ki toplumun genelinde kabul görmeli, sanatçı milletinin de alayı muhalif* olmalı ki bizlere akla gelmeyeni yada olayları bizlere farklı açılardan göstermeliler. (şahsi görüşüm-*muhalif derken muhalif siyaseti kastetmiyorum) kaldı ki kenan kardeşimizin siyasi görüşü yüzünden sevmeyeni olduğu kadar seveninin büyük kısmının da siyasi sebeplerden olduğunu düşünüyorum. ha bu arada olayı birazcık dağıttım ama gönül isterdi ki kenan reyiz daha iyi kategorilerde şampiyonluk alsın. bu işin parayla sponsorla ıvırla zıvırla ilgili olmadığını da istesem bi telefonla moto gp 1. ligte lastik koştururum hafız demesi de kanımca kanıtlar nitelikte. kaldı ki dönemin siyasi hükümetine bu kadar yakınken artık sponsorluk ayakları bana inandırıcı gelmiyor.
    bu arada bazı arkadaşlar babababa pistte yarış koşmamış sen ne bilecen ellam(sakaryada yaşadık ama yozgatlıyız en nihayetinde) derken kendileri sıfır tecrübeyle kenan gardaşın başarılı olduğunu nereden anladılar. belki de bize başarılı diye yutturdular(başarısızdır demiyorum, kime göre neye başarılı olduğu da en az başarısı kadar önemli)
    zabuzaretta ve abeciMotoru bunu beğendiler.

  16. #136

    Üyelik
    06 Ağustos 2014
    Ağbi ağır haklı. Biz senelerdir söylüyoruz Kawasaki motogpde yarışmıyor patates marka diye. Neyse yavaş yavaş gerçekler görülmeye başladı 4. sınıf motosiklet üretici olduğunu hepimiz gördük....

    Bu yazdıklarımı ciddiye alan olursa ağır küfrederim ))))


    REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)