Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kawasaki Versys 1000 - (15) için Lastik Önerilerinizi bekliyorum

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    basto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2015
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Levent Bey, ben de yeni lastik aldım. Daha önce CBR500 varken ona Metzeler M7 almıştım. Ondan önce de klasik Dunlop ve Rosso II kullandım. CBF 100 alınca yeni lastik almak için uzun süre araştırdım okudum ve kullanıcı ratinglerine çok fazla baktım. Metzeler'in yeni Roadtec 01'i hakkında çok az yorum olduğundan onu değerlendiremedim. Bazı iddialara göre PR4 ve Angel GT'den daha iyi, ama istatisksel anlamda değerli olarak sayıda kullanıcı henüz bu yorumlarda bulunmamışlar. Aklımda kalan bir lastik budur, diğeri de Corsa MT60'dır. Ben ağırlıklı PR4 ve Angel GT'ye odaklandım (touring lastik alcaz ya, motor da ağır malum diye)

    Bir çok değerlendirme ortalamasında PR4 aslında Angel GT'den daha iyi bir lastik olarak geçiyor. Daha iyi derken arada dağlar kadar fark yok. Kuruda çok yakın, ıslakta daha iyi ama %1-2 puan daha iyi gibi. Fakat anladığım kadarıyla şöyle bir durum var ki PR4'ün sürüş karakteri sportif değil, ve progressiveness konusunda Angel GT'nin çok gerisinde. Ben de arada bir deli kullanıp viraj sevdiğim için Angel GT tercih ettim.

    Gelin görün ki kullanmaya başladıktan sonra Angel GT'nin benim o deli kullanım tarzımda bana yetmediğini gördüm. Çünkü Metzeler M7 o kadar iyiydi ki, Angel GT'de aynı performansı bulamadım. Ayrıca M7'de pegleri sürtecek kadar yüksek açılarda yatabiliyordum. Angel GT'lerde 40 derece civarı lastik bıraktı kendini, zaten max 45'te lastikte chicken strips kalmıyor. Onun dışında yol tutuşu iyi, patinaja düşmüyor motor, makul açılarda virajda da iyi.

    Dolayısıyla uzun ömürlü olsun ve ağır motorumu taşısın diye Angel GT aldım. Bu amaca uygun bir lastik. Ancak performans sürüşü sırasında yeterli olmayabilir. Ben bir sonrakinde lastik ömrü demeden yine M7 alırım gibime geliyor. Haa o ağırlık ve süratli sürüşte 7000 km en fazla dayanabilir sanırım. Angel belki de 15 k km gidecektir (tahminen).

    Siz de amacınıza uygun olarak racing/touring lastikleri arasında seçim yapın. Yine de Versys 1000'e racing tipi lastik pek de olmayabilir, mecburen Angel GT diyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    15 Aralık 2014
    Şehir
    Isparta
    Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Başlık kawasaki olunca bir girip okuyayım dedim...

    Bizim arka tekerden geniş ön teker...

    Nesine yorum yaziim ... başka yörüngede millet

    Tekeriniz düz bassın ...

    Güvenli sürüşler ...

    Not: Gözlüklü pozlarınız da iyiydi...

  3. #23

    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha MT 07 Matt Grey
    Lastiği alıp denedikten sonra yorumlarınızı yazarsanız sevinirim, ben de mt-07 için lastik bakıyorum ( sizinle aynı ebatlarda ). Road 4 ile Angel arasında kalmıştım, Metzeler Roadtec 01 aklımı karıştırdı biraz.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)