Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motorcu çete Kendimi terörist gibi hisettim

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre


    yorumları görseniz orda motorcu vurulsa helal olsun diyecek vatandaşlarda mevcut


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    18 Ağustos 2016
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    (Şuan Motorsuz)
    Yaptıkları ayıp kardeşim çocukları kenara çeker adam gibi söylersin eyvallah lafım yok uyarırsın silahsız hatta zarar verme şansı olmayan çocuklara belinde silahlarla inip bagajdan silah çıkarmak nedir yahu ayıp ayıp.

  3. #3

    Üyelik
    06 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Biz bunu hakettik...
    hasmet, Mamba09, quattromeb ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  4. #4

    Üyelik
    06 Eylül 2015
    Şehir
    Maltepe/İST
    Grup adı "Biz Birlikte Türkiyeyiz" ama içine gir bak insanları kızıştırmaktan, ayrımcılık yapmaktan, kraldan çok kralcı olmaktan başka bir şey göremezsin.
    Devrin insanı olmak kolay, önemli olan adam olabilmek....
    c.ozan, fkambay, VESPERA ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  5. #5
    BalkanRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Madem boyle bir olay oldu ararsin ilgili ekibi gelir cezasini keser ama sen mafya gibi silah gosterip korkutuyor kufur ediyor bide yigiylerimiz yazilmis millete hakaret edip kufur eden ne zamandir yigit oldu
    onur694 bunu beğendi.

  6. #6
    sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2007
    Şehir
    Ege
    Motosikleti
    BWS 100
    Ah ulan ktm ci. Forumu da, facebookuda karistirdin
    Facebook yorumlarina aldirmayin beyler. Her telden adam var. Takilmayin.
    Bosverin be.

  7. #7

    Üyelik
    14 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul
    Az önce başka bir başlıkta da söyledim tekrarlıyorum ve sanırım bu gidişle bu forumda bunu çokça tekrarlayacağım. Vizyon çok önemli. Bunu çok duyacaksınız benden bu forumda. Vizyon şart. Vizyon güzel şey. Vizyon, vizyon ve de vizyon.

  8. #8
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Motorlu çete suçlu. Sen yolda usul usul giden gariban 2.000CC passatın önünü kesip keleşle tarayacaksın, üzerine yetmezmiş gibi birde roket atarla havaya uçuracaksın ama içinden CB12E çıkınca da geri vites yap bak bak bak.. Bikere ktm RC serisinde geri vites yok? Ayrıca bu CB ci abiler ne kadar kibar.. Ahlaklı, güngörmüş.. Başkası olsa küfreder valla. Takva önemli demişler..
    hattoi, Mengu16 ve Tecimen bunu beğendiler.

  9. #9

    Üyelik
    11 Eylül 2012
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2014 ybr esd
    köprüden geçti gelin kğprüden dum tıs ,saç bağını çözdü gelin güloyloyloy...

  10. #10
    balamir01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2016
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    Suzuki VanVan
    Fikir neyse onu görürsün, bak şu delikanlıya allahına gurban, çal keke çaaaallll ))))))) Memleket ne güzel yaa


  11. #11

    Üyelik
    01 Eylül 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    pulsar ns200
    bu hiç bir şey motorculara esas darbe genel afla geliyor azılı motor hırsızları erkenden çıkıyor bir kaç ay içinde sahibinden deki çıkma parça ilanları patlama geçircek malesef bu afla çıkan adamlar ayda 1300tl ye bir ay çalışırlarmı sanıyorsunuz .
    Bune bunu beğendi.

  12. #12
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Haziran 2012
    Şehir
    Bursa / Nilüfer
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Şu insanlarla aynı havayı solumak.

    Daha çok konuşup kendimi üzmek istemiyorum...

  13. #13
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Ya bu adamlar cb korumaları falan değil şuanda eskidendi bi tanesi erdoğanın yeğenıymış zorvalıkla mitinglerde felan karşıt görüşlüleri itip kakan döven kansızın teki o sonradan gelip pezo falan diyen kadın dövmüşlüğü bile var emine erdoğan çok göze batmasından dolayı sürgün vermiş devletin imkanları o kadar çokki o adamda polis koruması eşliğinde geziyor tabloya bakıldığında 1 maganda ve onun emrine itaat etmek zorunda olan 2 polis göreceksiniz
    mgora bunu beğendi.

  14. #14

    Üyelik
    18 Kasım 2015
    Motosikleti
    Mondial Rx3i evo
    Arkadaşlar önce adil olun. Bakın burada motosikletli grup olduğu gibi hatalı. Bazı şeyleri görmeniz gerek. Hatalı oldukları halde saldırgan bir tutum sergiliyorlar. Orada ailesi ile birlikte yolculuk eden bir vatandaş ta olabilirdi. Arabanın içindekiler neden adamın aynasını kırmaya kalkıyorsun. Neden adamın arabasının önüne geçip durdurmaya kalkıyorsun. Burada taraflı bir yayın var. Sonra eğer nerede olursanız olun araçla bir yere gitmişseniz, yapacağınız ilk şey araç koruma uzun namlulu silah alarak çevre emniyeti alır. bu çevik kuvvette de, resmi ekiplerde de, karakol ekibinde de böyledir. Adamlar da araç koruma görevi için bir tanesi silah alıyor. Kimseye doğrultmuyor. Fakat atarlı ergenimiz bu durumu gururuna yedirememiş videosunu gönderip ufo gören masum motorcuyu oynuyor. Bakın grup sürüşlerde yanyana iki motosiklet ile sürüş olmaz. Bu durum sadece kortejlerde ve geçit törenlerinde geçerlidir. Öte yandan 2 grup sürüşü vardır. 1. si hepimizin bildiği fermuar düzeni, 2. si sıralı düzen yani tek sıra sürüşdür. Buradaki motosiklet grubunun yaptığı ihlallere bakacak olursak önce tali yoldan geliyorlar. Ana yolda passat var. Kendileri için passat sürücüsüne yol ver levhası var. Fakat onlar emniyet şeridini de kullanarak yine sağa dönen bir yan yola giriyorlar. Burada tek sıra düzeni olmaları gerekirdi. Zaten sadece ktm. hariç çoğu bu kurala uyuyor. Araç sağ sinyalini verip tali yola giriş yapmak istediğinde ktm sürücüsü üzerime sürdü diyerek adamın aynasına saldırıyor ve sonra önüne geçiyor. Üstelik bunların hepsini plakasız bir motosiklet ile yapıyor. Plaka takmak zorunludur. Sonrasında koruma elemanı durduruyor, bağırıp çağırıp öfkesini kusuyor ve yola devam ediyor. Silah çeken gösteren falan yok. Bu iş böyle yapılır araçtan iniyorsan araç koruma silahını alır ve çevre emniyeti sağlar. Bu durumda tek abesle iştigal polislerin elemanı affetmeleri. Ben olsam o motoru bağlar ve o elemana bir daha motora binmeye tövbe ettirecek kadar bir para cezası yazar gönderirdim ben olsam o zaman işte sağol abi ellerine sağlık der öyle ayrılırlardı yanımdan. Küfre falan ne gerek var. Bakın kanun ne diyor.
    oyunageldim, akbird ve Mustaphalanx bunu beğendiler.

  15. #15

    Üyelik
    16 Ağustos 2014
    Su korumalari savunanlara birşey demiyorum. Umarım trafikte aynı durumları yaşarsınız da aklınız başınıza gelir.

  16. #16
    hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2016
    Şehir
    İzmir
    taraf olacağım diye kendini yırttın. Tali yoldan anayola giren yok. Tali yol dediğin yoldan devam eden grup var, ana yoldan gelip tali yol dediğin yoldaki motosikletlileri sırf sinyal verdi diye sıkıştırma hakkını kendinde gören klasik bir tanımsız cisim var. Ondan sonra motosikletli inat yapmasa çok daha iyi olurdu. Adamlar kaç yıldır öğrenememiş, senin önünde durup geri git falan yapmanla mı adam olacak -ki senin zaten plakan yok be minik apaçi, senin neyine ona buna artistlik yapmak??? Birde plakasız grup sürüşüne çıkmışsın, amaç ne?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:53 ----------

    Bir de grup sürüşlerinde işin etiği var;
    Belli bir hızın altında ya da özellikle şehir içinde grup sürüşü yapıyorsanız, diğer araçlara sizi geçmeleri için izin vermeniz nezakettendir, çünkü grup sürüşlerinde beraber kalmanız (belli bir sayı üstünde)uzun bir kuyruk demek, şehir içinde ışık var, tabela var vs. diğer araca izin verirsin, böylece durman gerektiğinde ya da gruba bir şey anlatmak istediğinde bir de aracı düşünmek zorunda kalma ve araçtaki de sizin keyfinizle uğraşmak zorunda kalmasın . Ama plakasız atarlı gençlerden nezaket beklemek mümkün değil tabi. Karşısına da zaten seviyesizliği, rezilliği belli tipler çıkınca da böyle bir olay yaşanması artık ülkemizde normal (ne yazık ki). Kat etmemiz gereken çok yol var. Özellikle motosikletlilerin bir an önce kat etmesi lazım, kötü örneklerle anılmamak için. Daha ben motosikletlilerle ilgili iyi bir şey söyleyen bir otomobil sürücüsü görmedim. Bu kadarı da normal değil.
    Mustaphalanx bunu beğendi.

  17. #17
    fkambay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cb125e-mt 03 -cbr 250-ybr125-pcx125
    ne oldu daha bi kaç gün öncesine kadar demokrasi demokrasi diye bi taraflarımızı yırtıyorduk bu mu demokrasi ya da demokrasi sadece devlet adamları için mi geçerli milletle halk la bir ilgisi yok mu bu ayı yavrularının yaptıgı hangi demokrasi ? Motorcular sucsuz demiyorum neyse yaptıgının cezası ekip çağırırsın ehliyetini bildirirsin plakası yoksa ehliyetine cezayı kestirirsin oda yoksa motorunu bağlatırsın kural böyledir demokrasi bunu gerektirir ama hiç bir insana terörist muamelesi yapamazsın hele gerçek teröristler dışarda apo bayrağı ile gezip onlara tek bir kelime etmiyorken normal vatandaşa hiç yapamazsın.

    Neyse konu gittikçe siyasete dönüyor ben kaçtım.

  18. #18
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    İşine gelince demokrasi, demokrasi olmuyor malesef. Karşı düşüncendeki insanın hakkını teslim ettiğin, koruduğun zaman insan oluyorsun. Farklı düşünüyor diye küçümsemek, hakaret etmek, "aynı havayı soluma" muhabbeti yapmak kolay. Malesef çoğumuz sabıkalıyız bu konuda.

    Kimse aptal değil. Her ne kadar bize ters gelse de biri bir şey düşünüyorsa bir sebebi vardır. Yanlış olabilir, haksız olabilir, ama bu her insan için geçerli. Herkes kötü biz iyi sakat bir bakış. Bi defa dünyadaki halimize, yerimize bakıp hizaya geçmemiz lazım.

  19. #19

    Üyelik
    12 Ağustos 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda NC750d Integra
    Motorcu'nun tepkisi yanlış. bazılarına doğru gelse de ne olursa olsun başkasının malına dokunma veya zarar verme gibi bir hakkımız yok.
    Ama kardeşim adamların verdiği tepki'de tepki değil ki hepsi 18-20 yaşında çocuk oradakilerin konuşmalarından, korkmalarından belli, çocukların ağzından laf çıkmıyor. Baktın korktular bas gaza git onlara ders olur oda. Karşılıklı bir tartışma olsa bişey diyemem. Ama bazen bizde de hata var motorcu haklıdır politikasının suyunu çıkarttık. adam gaza basar niye bastın, frene basar niye bastın vs vs. Ben bile psikolojik olarak araba kullanırken sinirlenmediğim olaya motosiklet üzerinde sinirleniyorum.

  20. #20
    ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2015
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Ortalık zaten karışık
    Sağ-sol parti siyasi görüş, din mezhep cemaat, aydın cahil, vs.. çatışmaları yetmemiş gibi birde şimdi
    grupları fişekleyip galeyana getirme çalışmaları.

    Biz motorcuları kullanmaya çalışıyorlar bu tip paylaşımlara izin verilmemeli kanısındayım forumda.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)