Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorcu çete Kendimi terörist gibi hisettim

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Biz neymişiz arkadaşlar ? miletin üstüne sürüyormuşuz , millete dayak atıyormuşuz



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------

    Gün yüzü görmemiş komple teorileri :D provakatörler :D aracı hedef alıyor öldürün tekrar yapmazlar Nasıl nasıl :D



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Nisan 2014
    Şehir
    İzmir, Güzelyalı
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Olayı ne siyasete çekin ne de facebook da yazanları ciddiye alıp burada birbirinize fişek atın. Hatta en güzeli objektif olun.Tam objektif olun ki facebook da yazanlardan farkınız olsun!

    Motor grubu sağ şeridi olduğu gibi kapatmış. Sağa dönüşü de kapatmış, araba 100 metre sinyal verdi, yavaşladı ama grup bitmiyor ki sağa nasıl dönecek? O da şeridin en solunda banketin dibine kadar yanaşıp dönüşünü yapıyor, kimseyi sıkıştırmıyor. Gerizekalı motorcu aynaya hamle yapınca ortalık dellendi. Lan sen kimsin? Aynı pozisyonda sen-ben olsak bize de yapacak, becerebilse aynamızı kıracak! Orada sen-ben olsak eşimizin, çocuğumuzun yanında rezil ederler bizi. Kalkıp bu herifi aman motorcu diye savunmaya almayın.

    Olayda en suçsuz olan arabanın şoförü, adam olabilecek en uygun şekilde dönüşü yaptı. Sonra gerzek motorcu arabanın önünü kesmeye kalktığında da uyardı sağa çekil devam et diye. Sonra plakası olmadığını görünce sağa çektirdi. Bagajdan mp5 i alan da o, ama kimseye doğrultmuyor, etraf güvenliği için alıyor. Olaydan uzak durup geniş açı önce etrafı kontrol ediyor silah sol elinde zaten.

    Arabadan inen diğer ikisinin de belinde zaten silah var, kimse silah falan çekmiyor. Gerizekalı motorcuya yaptığı artistliği yedirip devam ediyorlar. Hatta kıyak bile yapıyorlar, normalde motoru bağlatıp, bu salağa da para cezasının kralını verdirmeleri lazım. Kavramlar çok çarpıtıldı, taraflardan biri zarar vermeye kalkınca "demokrasi" ama karşı taraf haddini bildirince mi dert oluyor? Haa eksik yapmışlar evet, keşke trafik ekiplerine haber verip motoru bağlatsalarmış.

    Siz kimi savunuyorsunuz oğlum? Herifin plakası yok, motor çalıntı mı değil mi? Sen tıpış tıpış vergi-sigorta ödüyorsun, bu herif yollarda öyle geziyor. Allah göstermesin birinizin yakınına zarar verse plakası yok bulamazsın. Demokrasi böyle bir şey mi sizce?
    draggy, Mengu16, sey_47 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #23
    something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2015
    Motosikleti
    MT 07
    bilinçsizlik diz boyu........ motorcular grup şeklinde birbirilerini takip ederek suruyor, koruma musvettesi tali yoldan cıkıp, ara sokulcam diye kendini yırtıo, ulan azcık bekle pezevenk 4 5 motorcu var bitsin arkasından gir, ama girer mi, artist ya olay cıkartcak.. keske arabanın bi yerini kırıp kaçsalardı haketmişler, kırıp dursalardı demiorum, bu adamlarını arabasını çökertip kaçmak lazım, yigitlik falan deil cunku olay direk magandalık yuz goz olmaya degmez...

  4. #24
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Bakın bunları yapan canlılardan bahsediyorsunuz.







    Bunlar en yakın tarihteki örnekler. Ve bunlar gibi yüzlerce binlerce örnek bulabilirsiniz.

    Cahil, beyninde yaşayan hücre sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen ve bu nedenle düşünme özelliği olmayan canlılar bunlar.
    Şu hayatta başarabildikleri tek şey oy verdikleri partinin iktidarda olması.
    Daha neler neler de işte burada anca bunları yazabiliyoruz.

  5. #25
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bu konu forumdan yasaklanmıştı. AKP'li grup foruma da demokrasi getirdi AKP'li değilim ama son zamanlarda sıradışı şeyler yapıyolar.

  6. #26
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    lütfen yanlış anlaşılma olmasın ben siyasi hiçbir kelime cümle yazmadım,

  7. #27
    ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2012
    Şehir
    Isparta
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    "... korumalarına saldıran plakasız motorcular". saldırmak ne demek. Bu nasıl paylaşım kardeşim. İzlemeden yaygaraya vermiş ortalığı...

  8. #28
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Nasil bu kadar nefret edebiliyoruz birbirimizden?

    Diyelim ki baskasi AKP'yi destekliyor. Ille aptal ve beyinsiz mi olmak zorunda? Gecerli sebebi olamaz mi? Ulkenin yarisi mi aptal? Aralarinda doktora yapmis, yurt disi gormus insanlar var. Hepsi mi uc kagitci, hepsi mi faydaci? AKP'den once dolandiricilik, yolsuzluk, ayrimcilik yok muydu? Daha mi zengindi ulke? Samimi bir sekilde AKP'nin ulkenin gelecegi icin en dogru secim oldugunu dusunen iyi ve mantikli bir insan olamaz mi?

    Diyelim ki baskasi AKP karsiti. Ille de vatan haini mi olmak zorunda? Devlet memuru, asker, polis, ogretim uyesi, belediye calisani olmamali mi? AKP bu ulkenin halkinin sahibi mi, yoksa halkina hizmet mi ediyor? AKP'ye oy vermeyen ille de ulusalci, solcu, paralel diye yaftalanmali mi? Samimi bir sekilde AKP'nin ulkenin gelecegi icin zararli oldugunu dusunen iyi ve mantikli bir insan olamaz mi?

    Azicik insafli olun arkadaslar. Bu kavga ve bolunmusluk hepimizin zararina... Hangi dusuncede olursaniz olun, kotu bildiginizin ekmegine yag surmekten baska bir ise yaramiyor okudugum hakaretler ve nefret iceren ifadeler. Dusuncesinden, fikrinden dolayi bu kadar dislamayin insanlari. Ne olur.

  9. #29

    Üyelik
    18 Kasım 2015
    Motosikleti
    Mondial Rx3i evo


    Kendini yırttın diyen arkadaşım o söz bana ise eğer pek hoş olmamış. Ben sana etik olanı değil kanunda olanı söylüyorum. Seviyesiz tavırlar sergileyen sensin. Vatandaş olsa demek ki her haltı yiyecekler diyorum. Bilgisiz fikir cehalettir. Önce bilgi sahibi ol, sonra fikir sahibi ol. Tali yoldan ana yola çıkan motosikletliler için kocaman yol ver levhası var. Dikkat ile videoyu incele. Sonra dönüş kuralları motosikletler içinde geçerli. En sağdan en dar açı ile ve araya girmek isteyen araçlara yol verecek bir biçimde sürecek.

  10. #30
    hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2016
    Şehir
    İzmir
    Tali yoldan anayola çıkan yok, birleşen paralel yolda kendi şeridinde devam eden motosiklet grubu var. Toplam kapladiklari alan kurallara uyan iki araba kadar olduğundan düğün konvoyu muamelesi yapmakta komik zaten. Bilgisiz fikir cehalettir tamam ama bilgiyi kendi çıkarına göre çarpıtmak nedir acaba? (Biliyormuş gibi konuştuğun için bilginin sende mevcut olduğunu varsayiyorum)

    Bizde okumasak kuralları, şunlardan hiç bahsetmeyeceksin;


    Eğer motosiklet grubu arabanın geldiği yola çıkacak olsaydı o zaman bahsettiğin tabela işlerdi. Arabanın geldiği yolda olmayan bir şerit peydah oluyor acaba o şerit hangi yolun şeriti?

    Birde gene kimsenin bahsetmediği bir hatayı dile getirirsek; motosiklet hareket halindeyken tek veya iki elin gidondan kaldırılması yasaktır. İsteyen mevzuattan kontrol eder.

    Bundan sonra da taraflı bakışlara cevap vermeyeceğimi de belirtiyim.

  11. #31
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    Ben araba kullanırken niye bekliyorum eşek miyim
    Eğer öncelik isterlerse sirenleri yakacak koruma arabasiysa sirende vardır
    Ve son cümlem cumhurbaşkanı bunların kulaklarını çeker

  12. #32
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Bu forumun adı 4teker olsaydı ya da araca dair başka bişey şu üyelerinde altında motor değil de araba olsaydı hepsi motorculara küfrederdi.net.

    Benim arabam yok ama arabam olsa öyle bi lavuk gelip ben sinyalimi vermiş şeride girmeye çalışırken el kol hareketi yapıp arabama da vurmaya kalksa eliyle ve önüme geçip frene basıp beni durdurmaya çalışıp sol şeritte arkadaşlarının geçmesine izin verse bu artizliğini yanına bırakmazdım polisler az bile yapmış. Silah çekme olayı ise o adamların can güvenliğinden dolayı onları takip eden mimleyen 50 tane terör örgütü var bu ülke de hiç biri silahı alıp motorculara doğrultmuyor etraftan gelen bişey var mı diye bakıyorlar kaldı ki tam saldırı senaryosu gibi tali yoldan plakasız araç gelir koruma aracının önünü keser ve saldırıda bulunur.

    Bre dingil ülke de ohal var neyin artizliğini yapıyorsun sen? Bi kaç kişi de aynısı başınıza gelsin de siz de görün demiş, aynısı gün boyu en az 5-10 kere başıma geliyor bi aracın camı siyah filmle kaplıysa ya da beyaz renk sedan ve bakımsızsa Allah' ın emri gibi %90 sivil çıkar o arabadan sen bunu bilmiyorsan yeterli trafik tecrübesine kavuşamamışsın zaten demektir.

    Uzun lafın kısası plakan kapalıysa (benimki de katlanır kapalı) terörist gibi muamele görmeye alışmalısın bunu göz önüne almalısın. Empati yapacaksan da o arabada olanın polis değil de arka koltuğunda iki ufak çocuğuyla ve ön tarafta hamile karısıyla hastaneye giden bi aile babası olduğunu düşünmen yeterli.
    Mengu16 bunu beğendi.

  13. #33
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu forumun adı 4teker olsaydı ya da araca dair başka bişey şu üyelerinde altında motor değil de araba olsaydı hepsi motorculara küfrederdi.net.

    Benim arabam yok ama arabam olsa öyle bi lavuk gelip ben sinyalimi vermiş şeride girmeye çalışırken el kol hareketi yapıp arabama da vurmaya kalksa eliyle ve önüme geçip frene basıp beni durdurmaya çalışıp sol şeritte arkadaşlarının geçmesine izin verse bu artizliğini yanına bırakmazdım polisler az bile yapmış. Silah çekme olayı ise o adamların can güvenliğinden dolayı onları takip eden mimleyen 50 tane terör örgütü var bu ülke de hiç biri silahı alıp motorculara doğrultmuyor etraftan gelen bişey var mı diye bakıyorlar kaldı ki tam saldırı senaryosu gibi tali yoldan plakasız araç gelir koruma aracının önünü keser ve saldırıda bulunur.

    Bre dingil ülke de ohal var neyin artizliğini yapıyorsun sen? Bi kaç kişi de aynısı başınıza gelsin de siz de görün demiş, aynısı gün boyu en az 5-10 kere başıma geliyor bi aracın camı siyah filmle kaplıysa ya da beyaz renk sedan ve bakımsızsa Allah' ın emri gibi %90 sivil çıkar o arabadan sen bunu bilmiyorsan yeterli trafik tecrübesine kavuşamamışsın zaten demektir.

    Uzun lafın kısası plakan kapalıysa (benimki de katlanır kapalı) terörist gibi muamele görmeye alışmalısın bunu göz önüne almalısın. Empati yapacaksan da o arabada olanın polis değil de arka koltuğunda iki ufak çocuğuyla ve ön tarafta hamile karısıyla hastaneye giden bi aile babası olduğunu düşünmen yeterli.
    Peki adamın üzerine yürüyüp vizorüne vurması, "gebertirim seni" demesi doğru mu? Ceza kesmesi, veya ekip çağırması gerekmez miydi?

  14. #34

    Üyelik
    16 Ağustos 2014
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu forumun adı 4teker olsaydı ya da araca dair başka bişey şu üyelerinde altında motor değil de araba olsaydı hepsi motorculara küfrederdi.net.

    Benim arabam yok ama arabam olsa öyle bi lavuk gelip ben sinyalimi vermiş şeride girmeye çalışırken el kol hareketi yapıp arabama da vurmaya kalksa eliyle ve önüme geçip frene basıp beni durdurmaya çalışıp sol şeritte arkadaşlarının geçmesine izin verse bu artizliğini yanına bırakmazdım polisler az bile yapmış. Silah çekme olayı ise o adamların can güvenliğinden dolayı onları takip eden mimleyen 50 tane terör örgütü var bu ülke de hiç biri silahı alıp motorculara doğrultmuyor etraftan gelen bişey var mı diye bakıyorlar kaldı ki tam saldırı senaryosu gibi tali yoldan plakasız araç gelir koruma aracının önünü keser ve saldırıda bulunur.

    Bre dingil ülke de ohal var neyin artizliğini yapıyorsun sen? Bi kaç kişi de aynısı başınıza gelsin de siz de görün demiş, aynısı gün boyu en az 5-10 kere başıma geliyor bi aracın camı siyah filmle kaplıysa ya da beyaz renk sedan ve bakımsızsa Allah' ın emri gibi %90 sivil çıkar o arabadan sen bunu bilmiyorsan yeterli trafik tecrübesine kavuşamamışsın zaten demektir.

    Uzun lafın kısası plakan kapalıysa (benimki de katlanır kapalı) terörist gibi muamele görmeye alışmalısın bunu göz önüne almalısın. Empati yapacaksan da o arabada olanın polis değil de arka koltuğunda iki ufak çocuğuyla ve ön tarafta hamile karısıyla hastaneye giden bi aile babası olduğunu düşünmen yeterli.
    Siz öncelikle güvenli surus kurallarını ogrenmelisiniz. Şunu birçok yerde duymuş olmalısınız "bakış nerede ise motor o yöne gider" o motorlu cocuk da yaptığı hata sonucu bakışını kaçırıp motorun aracın önüne doğru gitmesine sebep oldu. Hadi bunu normal insanların dusunememesini anlarım ama bir motorcu bunu nasıl bilmez ve beni takip edin diyebilir ?

    Bu arada o kişiler polis değillerse o motorlulari durdurup hesap sorma yetkisi olmaz. Polis olsa bile yapamaz, görevli olması gerekir. Bu sebeple o korumalarin normal vatandaştan farkı yok orada. Trafiği arayıp motorlularin güzergahlarını bildirip , ihbar etmek yerine maganda gibi atar yapmışlar. . Kendi zihniyetinde olan kişiler de bunları haklı gosteriyor...

  15. #35
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı major24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz öncelikle güvenli surus kurallarını ogrenmelisiniz. Şunu birçok yerde duymuş olmalısınız "bakış nerede ise motor o yöne gider" o motorlu cocuk da yaptığı hata sonucu bakışını kaçırıp motorun aracın önüne doğru gitmesine sebep oldu. Hadi bunu normal insanların dusunememesini anlarım ama bir motorcu bunu nasıl bilmez ve beni takip edin diyebilir ?

    Bu arada o kişiler polis değillerse o motorlulari durdurup hesap sorma yetkisi olmaz. Polis olsa bile yapamaz, görevli olması gerekir. Bu sebeple o korumalarin normal vatandaştan farkı yok orada. Trafiği arayıp motorlularin güzergahlarını bildirip , ihbar etmek yerine maganda gibi atar yapmışlar. . Kendi zihniyetinde olan kişiler de bunları haklı gosteriyor...

    Yani adamın motosiklet kullanmayı bilmemesi, artizlik yapıp milletin önüne kırıp fren yapması onun kabahati değil de araç sürücüsünün bunu bilmemesi kabahat öyle mi?

    Bu mantık şu kapıyı açar, bundan sonra bize çarpan tüm araç sürücüleri kusura bakma göremedim dediğinde ortada suçlu kalmıyor çünkü o adam aynaya bakması gerektiğini bilmiyormuş bunu bilmemesi onun suçunu yok ediyor.

    Şurada iki trafik magandası (motorcu) savunacağım diye şekilden şekile girmeyin bu da diğer sürücülere bi ders olsun her gördüğünüz araca kabarmayın horoz gibi dua etsin araçta polis varmış burası istanbul ne tipler çıkıyor arabalardan, kafayı çekmiş bi apaçi tayfası olsa o motorcuları durdurmazdı çiğner ezer geçerdi. Bizim halkımız bunu sık sık unutoyr arada bi haritayı açıp bakmaları lazım burası danimarka değil burası Türkiye youtube da yurtışında izledikleri vloggerları burada taklit etmeye çalışırlarsa ya patates olurlar ya da etekle dolaşırlar....


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)