Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Başka Şehirden Plaka Çıkartamama Problemi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    04 Temmuz 2016
    Merhaba Arkadaşlar Önemli bir sorum olacak çünkü kaç tane trafik tescile telefon ettiysem açmıyorlar. yerimden de ayrılıp gidemedim. size sorayım dedim.

    Memleketim Karabük. İkametgahım da orada. Ama ben izmirdeyim. Buradan bir motorsiklet alacağım ve Karabük Plaka çıkartacağım. Sigortası ucuz.
    Buradan yani izmirden aldğım motorsiklet için otobüsle TAAAAAAAAAAAA.. karabüke gidip Karabükün Trafik tescilinden, soforler odasından plakayı bastırıp TAAAAAAAAAA.. İzmire dönüp plakayı takıpta mı kullancam. buna mı mecburum??? Yoksa izmirdeki trafik tescilden bu işi halledebiliyor muyuz???

    Yani eğer öyleyse bu ikametgah belgesi istendiğinde git memleketinden al gel kardeşim demek gibi saçma birsey.. istediğimiz nufustan alabiliyoruz biliyorsunuz.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    halisakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Grom
    satış sırasında plakanın değişeceğini söylüyorsun ve karabük adresini veriyorsun. sonra karabüke gidip ordan önce sigorta yaptır daha sonra trafik tescile gidip plaka ve ruhsatını alıcaksın. ikametinin oldugu trafik tescil şubesinden. plakayı karabük yaptırmazsan her yıl 750-1000 sigorta ödersin. karabükte 200-250 yi geçmez.

  3. #3

    Üyelik
    04 Temmuz 2016
    yani motoru koycan bi kenara plaka için karabüke git gel yapmak zorundayım bunu diyorsun. ne saçma iş arkadaş. 4 ay önce karabükten 360 a yaptırdım yaş 26.

  4. #4

    Üyelik
    23 Mart 2016
    Şehir
    İstanbul/Moda
    Motosikleti
    KTM Duke 250
    İkamet neredeyse plaka işini oradan halletmek zorundasın maalesef.

  5. #5

    Üyelik
    04 Temmuz 2016
    Ama şöyle birşey öğrendm. Bir Allah ın kulu da demiyor ki Plakayı değiştirecek olsan bile noterin vereceği kağıtlarla bir ay süresi var. trafiğe çıkabiliyosun. 1 ay içinde de ilgili şehire gidip plakayı çıkartırsın. En son rastgele bi notere telefon ettim çıkarsın dedi trafige bu şekilde.

    Plakayı çıkartacağım şehire gidip gelene kadar aldığım motoru yatırmak zorundayım sanıyordum oysa. Alacağım motorla giderim o zman

    Yanlışım varsa düzeltin ama


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler