Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ACİL YARDIM GEREK Mondial 125 ZN

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    24 Mart 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Asya Nostalji, Mondial 125ZN
    ARKADAŞLAR MERHABALAR.
    ACİLİYET DURUMU OLAN BİR KONU VAR. ŞİMDİ NOSTALJİ MOTORU KULLANIYORUM SORUNUM EVE GİTTİM MOTORU BIRAKTIM GİRDİM DİNLENDİM GERİ ÇIKTIM EVDEN AYAK MARŞIYLA ÇALIŞTIRMAYA ÇALIŞTIM, ÇALIŞIP İSTOP ETTİ 1 SAAT FİLAN DENEDİM OLMADI ONDAN SONRA TAM ARABA ELEKTRİKÇİSİ VARMIŞ YAKINDA ORAYA GÖTÜRECEKTİM YOLDA VAZGEÇİP DURDUM TEKRAR DENEDİM 3-4 KERE ÇALIŞTI FAKAT ÇALIŞMA SESİNDE BİR DEĞİŞİKLİK VAR GİBİ GELDİ BANA. EL MARŞI AKÜ YENİLENMEDİĞİNDEN KAYNAKLI ÇALIŞMIYOR. TEK ŞANSIM AYAK MARŞI ANLAYACAĞINIZ. SİZCE SORUN NE OLABİLİR?

    BENZİN POMPASI ÇALIŞIYOR ONU TEST ETTİM. YAĞ AZALMIŞ OLABİLİR Mİ HİÇ BİLMİYORUM MOTOR 3 AYDIR BENDE 3 AYDIR HİÇ YAĞINA BAKTIRMADIM AZALDIYSA ONDAN OLABİLİR Mİ SORUN SİZCE? ACİLEN CEVABINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------

    günceldir acil yardım lazım


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Ne yazacağımı bilemiyorum akla gelen ilk şey , motorun boğulmuş olması , benzin musluğunu kapayın cikle var ise tam açıp marş yapmaya devam edin ,çalışma marş alma sesine yakın sesler duyduğunuzda cikleyi kapayın , karbüratör tasında kalan belli miktar benzin ilk durum için yeterli olur , sıhhatli çalışmaya başladığında musluğu tekrar açın.

  3. #3
    ALEXANDER 1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2011
    Koltuğun altındaki plastik kısmı vidalarını sökerek çıkarın.Göz kontrolü ile yerinden çıkan kablo ,hortum varmı bir bakın.Genelde o bölümde sıkıntı olabiliyor.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)