Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor İsteyipte, Almaktan Korkan Oldu mu?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Alıntı modifix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, 23 Yaşında Ankarada okuyan bir ünv ögrencisiyim. Geçen sene ufak ulaşım saglamak için ucuz bir scooter aldım 200km kullandktan sonra 800 lira sigorta fazla geldigi için sattım. Sonra araba aldım o da cok afedersiniz masrafıyla agzıma etti (93 Favorit) Ancak o scooterdan sonra bende bi motor hevesi başladı sürekli yolda geçen motorlara bakmalar felan. Youtubedan bütün videoları izlemeler, motosiklet teoirisi kitabını alıp okumak felan. Durduramıyorum yani. Ben 100km hıza bile şuan çıkmayı düşünmüyorum 125-150 lik bir makina almaya kendimi ikna etmiştim ancak foruma gelen gencecik kardeşlerimin acı haberleri gece yastıga başımı koyunca bende bir korku oluşturuyor. Hatta forumdan aşşagı inerken taziye başlıgı bile direk bi negatif enerji veriyor bana. Evet canım tatlı kabul ediyorum daha motorum olmadan sakat kalmaktan veya ölmekten korkuyorum. 150 lik bile sürsem bota kadar giymeyi düşünüyorum ancak aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Hiç motosiklet almadan bu korkuyu yaşayan oldumu. Olduysa nasıl yendi. Aslında biraz ikna edilmeye ihtiyacım var sanırım. Gereksiz bir başlık olduysa kusura balmayın
    Benim de korkum vardı ama önce kuzenin motoruyla giderken Kasımpaşa'da Paşa yokuşunda düştük sonra Çanakkale'de keçiye çarpmamak için zeytinliğe uçtum Muğla'da hatalı sollama yapan araç bana çarptı kanala uçtum, Gökçeada'da yokuş aşağı trafikteyken arkadaki araç motora vurdu bir kaç metre motorla yokuş aşağı kaydım... Bu şekilde attım üstümden şimdi daha profesyonel düşüyorum. Canım tatlıdır ve kesinlikle artçı almıyorum, ben bu şekilde düşe kalka korkuyu attım.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    14 Mart 2016
    Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de 23 yaşındayım. almaya giderken almaktan kaç defa vazgeçecek oldum fakat ailem destekledi. Kaza vs bişey yapmaktan korktuğumdan değil; bugüne kadar hayatımda hiçbişeye sahip olmamamın verdiği sorumsuz hayattan sorumluluk sahibi olmaya çıkmamın verdiği bir tedirginlik vardı üzerimde. Ailem de beni zaten "belki biraz olgunlaşır" düşüncesiyle destekledi. Fakat bana ağır geldi. Bu sebeple motosikletten zevk almak, sürmek yerine üzerine oturup sağına soluna bakıp kusur aramakla zamanımı geçiriyorum.
    Bu aileden ben de istiyorum! Bizimkilerin hala haberi yok :D

  3. #23
    ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2015
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    22 yaşımdan buyana yüxek CC almaya hep çekindim hazır hissetmedim.
    Kendimi ancak 35 den sonra hazır hissettim ve geçişi yaptım.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)