Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sıfır İnazuma- 2. el İnazuma Komedisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Aralık 2003
    Şehir
    MUGLA
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Uzun zamandır Motosiklet camiasındayım, çok motor aldım sattım 2. el fiyatların hiç bu kadar saçma sapan yüksek olduğu dönem hatırlamıyorum. Tüm modellerde durum aynı.Satış oluyor mu, onu da merak ediyorum. Rodajı düzgün yapıldı, az km li, full aksesuar v.s. muhabbeti var. Öncelikle 2. el almak risk almaktır,nereden bilelim rodajın düzgün yapıldığını veya km si ile oynanmadığını, yani potansiyel masraf olabilir demektir. En ufak bir arıza büyük paralara mal olabilmektedir. Alıcı bu riske girerek alışverişini yapıyor.Neden 0 motosiklet alıp sorunsuz binmek varken 2. el riskini alsın? Riske girmeye değecek bir fiyat farkı olsun ki 2. el ürüne gönelinsin. Aksesuar olayı da zaten kişinin keyfini bağlar. Birinin büyük paralar ödeyip aldığı aksesuar benim için çöp olabilir, veya benim aldığım bir aksesuar başkası için çöp değerindedir. Aksesuar olayı sadece meraklısı varsa satışı kolaylaştırır, fiyata aman aman bir etkisi olmaz.
    Thracian bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    ALEXANDER 1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2011
    Satıcı istediğini yazar,belki dengesizdir,belki tok satıcı ,belki dalga geçmeyi seven birisi v.b..Sorumlu kişi alıcı arkadaştır.O tarz saçma fiyat çeken kişileri ne aramak ne sormak gerekli.
    İşin komik tarafı 20 yaşını geçmiş Japonlara istenen fiyatlar.Malum site de bakarsanız dudak uçuklatan fiyatlar var.Gerçi alan yok ,arkadaşlar fantazi yapıyor.4000 TL istenen motora bir gün sonra 7000 tl ,bir ay sonra 4500 tl istiyor arkadaş,oda haklı tokyo borsasını takip ediyor nede olsa.
    LINCOLN 6 ECHO

  3. #23
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2014
    Su motosiklet satma alma isini bir tek ben beceremiyorum galiba. Aldigim her motosikleti kendimce zarar ederek satiyorum.

    Cok duzgun adamlarla alisverisim oldu bu zamana kadar Allah`a sukur.

    Sifiri 14 kusur bin olan yeni kasa Cbr`i 7bin kmde alirken gidip adama iki bin tl az teklif etmedim, bir pazarlik payi var mi diye sordum, su kadar var aklimda en fazla dedi o fiyata aldim.

    13bin kmde servis bakimli ayni motoru kendi aldigim fiyattan 500 TL kesip koyuyorum, adam 10bin TL teklif ediyo.

    Alacam bi evladiyelik makine cekip gidecegim buralardan


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)