Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Regal raptor passion 150 cc ???

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    17 Haziran 2006
    Arkadaşlar öncelikkle iyi akşamlar.
    Benim burda deyinmek istediğim konu fason üretim olayı; yani RR passion 150 ,Asya motor 150cc,sky go,arora,dorado.....vs bi çok firmanın kullandığı motor aynı fakat bu motor lar değişikliklerle karşımıza çıkıyor mesela dorado nun motoru su soğutmalı ve fiyatı 3750, RR passion un 2690 bundaki fark ise işçiliğin daha iyi olması ve motorun makyajının güzelliği asya motor hakkında duyduğum bi rivayet ise artık yedek parça getirişini durdurcaklarmışş?
    Bu konu hakkındaki bilgilerinizi bekliorm..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2005
    Şehir
    Trabzon
    dostum, siz "regal raptor 150 cc" diye topik başlığı açıyorsunuz.. sonra da başka motorlar hakkında bilgi olup olmadığını soruyorsunuz. bu yanlış bir yöntem. böyle olmamalı. topik başlığını "150 cc karşılaştırması" vb manada açmalı idiniz.

    150'lik makinelerin kullandığı motorun aynı olduğunu yazıyorsunuz. bu bilgiyi her nerden aldı iseniz, bu doğru bir bilgi değildir. örneğin, su ve hava soğutmalı motorlar kesinlikle aynı değildir. elbette ki her iki motor arasında fiyat farkının olması normaldir. diğer bir husus motor bölümünün aynı olduğundan kesinlikle eminseniz (ki motorun üretici firmasını bilmelisiniz.. teknik özelliklerini bilmelisiniz vs), bu durumda işçilik ve malzeme kalitesine bakmalısınız. bu karşılaştırmaları da geçtikten sonra, fiyat ve servis olayı sonrası bir tanesini tercih etmelisiniz. bu böyle yapılır.. zaten biliyorsunuz.
    [COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
    [COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler