Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Bajaj tebrik mesajı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    Vecihi.H - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2015
    Şehir
    İzmir / Bornova
    bajajın heronun tvsnin bir honda bir yamaha olabilmesi için köprünün altından daha çok su akması lazım.

    isterse yılda 1 milyar motor satsın.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62

    Üyelik
    30 Ekim 2015
    Şehir
    Bolu
    Motosikleti
    Pulsar
    Motorun stop ettiği falan yok, yakıtta 3 litre normal kullanım, başarısız da kimse diyemez, bu satılan motorlar piyasa da olduğu sürece de marka gelişir, servislerde gelişir. Tüketicinin hayırına olan da rekabetin artmasıdır, yoksa diğer markaların fiyatlarını düşünemiyorum en 2000 üstte olurdu, kapitalizm bu adama acımaz sömürür.

  3. #63
    ARçİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    yamaha crypton/Honda cbf150
    Yerli motosiklet neden üretilmiyor. Montaj sanayi, yurt dışından getir sat. Ben bu sanaycilere çok kızıyorum. Alman,Japon,Abd,çinli,hintli,Avrupalı,onlar yapıyor biz'de bu haldeyiz

  4. #64

    Üyelik
    13 Nisan 2006
    Şehir
    istanbul
    Birkaç ay içinde yeni bir motor almayı planlıyorum. Ve bu markayı ve yorumlarını yakın takipteyim.

    Başarılarınızın devamını dilemekle birlikte, kronik demek ne kadar doğrudur bilmiyorum ama, sözkonusu sorunların çözümünü saygılarımla temenni ederim. Ben forumda başka bir markanın temsilcisinin bazen küstahlık derecesinde yapılan yorumlara cevap vermeye çalıştığını görmüyorum açıkçası, bu beni size ve markaya oldukça ısındırıyor ancak aea olayını merak ettiğimi itiraf etmeliyim.

    Saygılarımla.

  5. #65
    MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2011
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Ama bir gerçek var bajaj Discover 150 F için 1 lt benzinle 73 km re yapar muhabeti tam bir fiyasko 100 kmrede 3 3.5 yaktığını herkes söylüyor 3 lt altına düşemedi kimse
    Mengu16 ve larnon bunu beğendiler.

  6. #66

    Üyelik
    18 Ekim 2014
    Alıntı kahraman1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamamda niye bağırıyosun?
    da ayrı,
    ayrıca Kuralkan gözümde çok kötü bir yere oturdu aea olayından sonra bence bu durumu tatlıya bağlamaya bakın,türkiyedeki motosikletlenmeye yaptığınız katkılar için Tebrikler.(doğruluk yanlışlık önemli değil,önemli olan akılda kalanlar)

  7. #67
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Mart 2016
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Bajaj Boxer BM 150 2015 Model
    Ekrem bey başarınızın devamını diliyorum. Bajaj Boxer bir yılı aşkındır kullanıyorum. Çok memnunum böyle kaliteli bir motosikleti Türk kullanıcısına sunmanız Kuralkan adına büyük bir başarı.

    Samsunda bulunan pek çok hazır gıda firması dağıtımlarını artık discover ile yapmaktalar. Pek çok büyük yiyecek restorant kapısında sıralı Discover görmek çok güzel. Kendim şehirler arası özel kuryelik yapmaktayım. Büyük araştırmalarım sonucunda boxer almış ve sıkıntısız kullanmışlığım var.

    Ancak herkesin şikayet etti tek konu pahallı yedek parça sorunu. Yağ değişimi gibi malum bir yağ değişiminden 50 TL servis ücreti alınıyor. Ben haftada bazen 1000 km yol yapan biriyim. Yağımı kendim değişmek durumundayım malum fiyatlar çok yüksek.

    Yedek parça konusunda biraz daha indirim olmayacak mı. Yaklaşık bir boxer 3.500 TL satılırken zincir ve dişli 300 TL satılması ve servis ücreti biraz kullanıcıyı korkutmakta.

    Bu pazarlama taktiğinizide anlayabiliyorum. Ucuza satıp, yedek parçadan kazanmak istiyorsunuz. Bu en büyük pazarlama şeklidir. Genelde fotokopi makinesi satan firmalar ucuza makineyi satıp tonerden kazanmaları. Bayiniz bana örnek verirken Ybr cbf örnekler sundu parçanın pahallılığından dolayı. oysa onlar 6.500 TL sınırında motosikletler. Lütfen motosikletinizi boxer ya cbf ybr seviyesine fiyat çekin yada yedek parçayı ucuzlatın şu an sadece fiyata bakıp motosikleti alanlar hayal kırıklığına uğramaktalar

    Kuralkan holding ülkemizin lokomotif kuruluşlarından geçenlerde TRT fabrikanızın belgeselini izledim. Gurur ve onur duydum. Umarım yerli üretimede bajaj KTM KAWASAKI üreterek kendi motorunu ürettiği duruma Kuralkan Kanuni ile gelir

  8. #68

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Alıntı Adl Belge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekrem bey merhaba. Forumlar aracılığıyla müşteri kitlenize ulaşmanız verdiğiniz değeri gösteriyor. 13 yıldır pazarlama ve kalite baş denetçisi ve danışmanı olarak ben samimiyetinize ne kadar inanırsam inanayım, giderken stop etme ihtimali olan bir motosikletin yanından bile geçmem. Burada ne kadar kaliteli olursa olsun firmanın bu sorunu görmezden gelmek yerine çözüm odaklı yaklaşım sergilemesini beklerdim. Verdiğiniz cevapları okuduğumda ya böyle bir problemin varlığına inanmadığınız ya da hiç haberiniz olmadığı gibi bir sonuca ulaşmaktan başka bir seçimim kalmıyor. Kim olursa olsun motosiklet pazarında bilinçli kitlenin ilk dikkatini çekecek olan konu açık ara ve tartışmasız güvenliktir. Ben bajaj kullanıcısı olmama rağmen çoğu alıcının sadece kronik sorunlar ve özellikle giderken stop etme nedeniyle alımdan vazgeçtiğine şahit oldum. İnanın marka geleceğinizin çok büyük yüzdesi bu ve bunun gibi sorunlara hangi hız ve gerçekçi çözümler üretme yeteneğiniz belirleyici olacaktır. Elhamdulillah bir müslüman olarak sizin gibi bir firma ve insanın insan hayatına satış rakamı ve pazarlamadan daha çok değer vermesini arzulamaktayım. Bunun dışında evet sadece mecburen alınan bir marka olmaktan ileri gidemeyeceğiniz gibi büyük markaların sizi tehdit olarak gördüklerinde anında piyasan silinebileceğiniz ihtimalini de ciddi olarak değerlendirirseniz çok sevinirim.

    Saygılarımla
    Bu konu net olarak boyle dogru ozetlenebilirdi.Yorumunuz nokta atisi olmus..

    Ekrem Bey maalesef Bajajdaki sorunlara ait kesin ve net cozum onerileri sunmuyor..Sunuyor olsa bu kadar adam Pulsar alacakken kafasinda bu kadar soru ile dolasiyor olurmuydu??

  9. #69
    Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2014
    Alıntı ARçİL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yerli motosiklet neden üretilmiyor. Montaj sanayi, yurt dışından getir sat. Ben bu sanaycilere çok kızıyorum. Alman,Japon,Abd,çinli,hintli,Avrupalı,onlar yapıyor biz'de bu haldeyiz
    türk yatırımcısı tokatçı mantığı ile çalışıyor çünkü. Bir fabrika kurmak, teknoloji ithal etmek, personel eğitmek, sistem kurmak bunlar şu anda 50 milyon dolar. Yani bajaj gibi bir marka oluşturmak istersen Türkiye'de 50 milyon dolar para yatıracksın.

    Arge sürecin devam edecek, birçok değişikliğe gideceksin vs vs .

    Türk yatırımcısı işe para bağlamayı sevmez. Nam-ı diğer para gömmekten nefret eder.

    Para yatırmak yerine bajaj adı altında bir motoru ithal ederler, kar ekleyıp satarlar.

    Ben Kuralkan holdingin Türkiye'de motosiklet pazarında uzun vadeli planları olduğuna inanmıyorum. Eğer icra kurulunun / yönetim kurulunun böyle bir fikri var ise de çalıştıkları yöneticiler kesinlikle vizyonsuz.

    Sektörün içinde yetişmiş, genç, dinamik ve risk almayı seven yöneticiler ile çalışmalılar.

    Kuralkan Bajaj olayını saman alevi gibi kullanmak istiyor. Bir anda parlayıp, parayı vurup sonra markayı gerekirse devrederiz anlayışı ile yaklaşıyor. Allah rızası için 1 tane servis yenilemediler, kanuni tabelalarını indirip bajaj yazdılar.

    2013 yılının konularında benim bajaj daha Türkiye'ye gelmeden kuralkan holding hakkında yazdıklarımı açıp okuyabilirsin.

    Hyosung , Kymco gibi dünya devi firmalar nasıl maymun oldularsa Bajaj'da aynı akıbeti paylaşabilir.

    Ekrem Amca fiziksel olarak çok çalıştı. Belki kafasından geçenleri yönetime kabul ettiremiyor, sıcak paraya alışmış kuralkan yatırıma yanaşmıyor olabilir. Ancak diğer bir arkadaşın da dediği gibi yamaha ve honda gibi yüksek fiyatla bile şampiyon olan firmalar beyefendiliklerinden taviz verirlerse mondiali, bajajı rahat harcarlar

    Son olarak Ekrem amca'nın 3 lafından ikisi vay iş hayatım vay subaylığım vay dinim. Ben merhaba diye girdiğim dükkandan aleykum selam dedıklerı zaman bile çıkıyorum ekrem amca burada inşallah ile maşallah ile motor satıyor
    SenC_an, Mengu16, dc50xmax ve 5 diğerleri bunu beğendiler..
    You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
    The older I get, the faster I was.

  10. #70
    Merdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2015
    kuralkanın tebrik edilecek tarafını anlamış değilim, motorları getirip burada satıyorlar, yaptıkları iş yok ortaya çıkan bir şey yok. senin benim de paramız olsa al - sat yaparız neticede.
    newmoto76 bunu beğendi.

  11. #71

    Üyelik
    13 Eylül 2014
    Şehir
    Samsun
    dikkat ediyorum hep ayni adamlar uzun yazilar olmasini dilediklerini empoze etmeler bos isler antipatik geliyorlar bana artik.

  12. #72
    Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2015
    Şehir
    Beylikdüzü/İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Çok da yerden yere vurulacak motorlar üretmiyor bajaj. En azından verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz.

    Yaklaşık 6 ay önce 3000 liraya sıfır boxer almıştım. Ehliyetim duruyordu, iphone 6s plus alacaktım. Sonra vazgeçip bunu aldım. Üzerine para bile arttı.

    2000 km'ye yaklaştı. Şu ana kadar bir problem yok. 40 liralık benzinle minimum 400 km yol yapıyorum. Trafikten kurtuldum, motorun praktikliğine ucuz yoldan geçiş yaptım. Bunlar güzel şeyler benim için. Bazen canım sıkılıyor parçalarını söküp boyuyorum filan. En azından yolda kalırım, bir yeri kırılır derdi yok. Hakikaten sağlam bir alet.

    Bu segmentte daha az yakan, daha sağlam ve kendini kanıtlamış bir motosiklet yok ülkemizde. Aynısı pulsar için de geçerli.
    AttilaXtreme bunu beğendi.

  13. #73

    Üyelik
    11 Eylül 2012
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2014 ybr esd
    ZAMANINDA HONDA WAVE 110İ ALDIM.1LT ile 70 km gider dedi bayi,ben hiç bir zaman 100km de 2.2 lt nin altına düşemedim.pulsarla da 3.2lt yakıyorum.sn.ekrem ata,sana çok teşekkür ederim abi.beni başka markaların hemen hemen aynı ayar araçlarına 13-14 bin tl vermekten kurtarıp,neredeyse yarı fiyatına bu ürüne sahip olmama vesile olduğun için,saygılar sunuyorum.
    AttilaXtreme ve sheriff87 bunu beğendiler.

  14. #74

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Hala elma armut karışıyor birbirine yine aynı şey..

    AEA ya jantların kırılmasıyla ilgili geçen muhabbette bu kadar hassas davranan Kuralkan a tek sorum var şimdi..

    RS200 de denge sensörü sorunu varmı zırıldama ses falan... Şayet yoksa.. NS 200 de neden vardı.. ? Sadece soru bu ?

    Rs200 satın alan arkadaşların iddiası Ns 200 deki hiçbir sorunun rs200 de olmadığı forumda yazıyor...

    Rs200 sorunsuz üretilebiliyor ve satılabiliyor ise bu kadar ns200 satın alan müşterilerin motorunu geri çağırıp RS200 deki teknik güncellemeleri yapmanız gerekmez mi? NEden bunu yapmıyorsunuz?

    Hala hintlinin yaptığı ve büyük ihtimalle üretim bandında teknik sorunlar olan bir motoru uzay mekiği yaptınız.. Hata varsa düzeltin. Yoksada yok diyin.. ne hata vardır deniyor nede yok deniyor? Bunun neresinde samimiyet var ...

    Yine söylüyorum eğer RS200 lerde bu sorunlar çıkmaz ise NS 200 müşterileri halen mağdur edilmeye devam ediliyor. Üstelik garanti kapsamında..
    godfather, tinerci, Mengu16 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  15. #75
    Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2008
    Şehir
    Momchilgrad...
    ''YÜKSEK TEKNOLOJİ-UYGUN FİYAT-YAYGIN SATIŞ SONRASI HİZMET DESTEĞİ-YAKIT TASARRUFU-SAĞLAMLIK VE DAYANIKLILIK ''

    Büyük harf kullanmak forumda bağırmak anlamına geliyor. Bundan sonra daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

  16. #76
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Ağustos 2013
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Ekrem bey işini iyi biliyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz nasılsa.

    Ortaya bir kaç söz atıp gerisini Bajaj kullanıcılarına bırakıyor. Bajaj kullanıcıları Ekrem beyin burada söyleyemeyeceği kelimeler ve savunmanın alasını yapıyor nasılsa; Kuralkan motoru bedava vermiş gibi.

    Bence güzel taktik.
    bagriacik bunu beğendi.

  17. #77

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Bu savunup savunmama olayınıda hiç anlamış değilim. Sen almış kullanmış sorun yaşamamış olabilirsin ama yaşayan birsürü adam var..

    Konu net matematik sayısal birşey.. Çok basit..

    1) Pulsar iyi motormu
    Cevap : Evet tasarımı hoş, 200 cc gücü yerinde

    2) Pulsar alanlar şimdiye kadar sorun yaşadımı

    Cevap : Evet yaşadılar . Özellikle bazı sorunlar yazılım güncelleme vs. ilede hala net olarak çözülmüş değil..

    2) Kabahat Pulsarın mı?

    Cevap : Kabahat bunu yanlış monte edenin, testini yapmayanın yada satış sonrasında müşterisini mağdur edenin..



    Bu kadar basit bir olayı hala netleştiremiyorsak. Bu sektör bir arpa boyu yol alamaz..

    Yıllardır her defasında yok şu marka geldi japonlar bitti yok bu sefer yapmış adamlar falan bunları geçiniz..

    Japonu bitirecek hintli henuz daha rüştünü ispat etmiş değil. Japon pahalı evet pahalı olmasına rağmen satıyor neden? Japon alanlar çok zengin oldukları için mi?

    Birçok markanın geçmişte maceralarına hepimiz şahit olduk. Motorlu taşıt surprizleri sevmez.. Bu güven duygusunun oluşması için kararlı güçlü ve müşterisinin sorununu maksimum bir hafta içerisinde çözecek nitelikte distributorlere ihtiyaç var...

    Bu kadar basit.. Duygusal yorumlarla aman iyi olacak , herşey çok güzel olacaklarla bir yere varamayız. Özellikle motosiklet için bu böyle ..
    tinerci ve larnon bunu beğendiler.

  18. #78
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2010
    Şehir
    İzmir
    4 gözle 400cc modelleri bekliyoruz, özellikle 400 CS gelirse ve fiyatı en yüksek 250cc'in fiyatını geçmezse yok satar.

  19. #79
    berkerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2013
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    bajaj ns 200/bmw r nine T
    benim anlamadığım bir durum var. bir tanıdığım 0 pulsar aldı. 400 kilometre kullandı ve bu süreç içinde 3 kere stop etme sorununu yaşamış. şimdi de satıyor, belki de satmıştır. anlamadığım nokta şu; bu motosikletlerde böyle bir problem var mı? var. e neden satıştan önce yazılım güncellemesi yapılmıyor? illa bir tehlike mi yaşanması lazım?
    larnon bunu beğendi.

  20. #80
    eren3736 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2015
    Şehir
    Ümraniye/İST
    Motosikleti
    Mondial Drift - TVS APACHE 150(çalındı) - Cbr 125
    Herkes kendince sorular sormuş ama hiçbiri cevaplanmıyor veya dolaylı yoldan cevaplayıp net bir çözüm yolu sunmadan süslü laflarla konuyu geçiştiriyor yetkili beyfendi.

    Motorundan memnun olanlarda fanatiklik yapmasın lütfen ben sorun yaşamadım diyin tmm yeter. Ama firmanın sahibi gibi savunmaya çalışmayın arkadaşlar siz yaşamamış olabilirsiniz ama bu motorun belliki üretimden kaynaklı bazı sorunları var ve firma masraftan kaçındığı için ne motorları geri çağırıyor nede kesin bir çözüm yolu sunuyor.

    Uzun zamandır Ekrem Bey'in yazılarını ve pulsar 200 konularını takip ediyorum, almayı düşünüyordum hala vazgeçmiş değilim ama bu sıkıntılar bu şekilde ortada kalırsa vazgeçicem gibi görünüyor.

    Bu şikayetleri görmezden gelmeye devam ederlerse saman alevi gibi parlayıp sonrasında piyasadan silinme ihtimalleri yüksek. Belkide istedikleri budur bilemeyiz. Olan yine kullanıcıya olur her zamanki gibi..


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)