Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Baslangıç için motor seçimi (Bajaj içerir)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    03 Şubat 2016
    Motosikleti
    KTM 250 Duke
    Oncelikle herkese Selamunaleykum.

    Ben uzun suredir takip ediyorum forumu yardimlariniz icin cok tesekkur ederim bi motor almak nasip olmadi henuz asagida yazdigim sebeplerden oturu hep ertelendi.

    Sorum şu: baslangic icin Bajaj pulsar 200ns mi yoksa Bajaj discover 125st mi?
    Benim gonlumden 200ns geciyor fakat ogrencilik maddiyat iste sorun. O yuzden sifir 125st (4000TL) ile baslayip bir yil kadar kullanip o arada da para biriktirip 125st'yi de 3300TL ye satip 200ns e yukseltirim diyorum. Ama 125st kolay satamam diye korkuyorum hani 4000e alip 3300e birakirim bir en fazla iki yillik temiz motor olur. Ama 3000 bile zor gibime geliyor.
    Bu 125st pek tercih edilen bir motor degil ve anlamiyorum insanlarimizi neden ybr125ten daha iyi bence hem daha az yakiyor hem tipi neredeyse ayni hatta bence daha hos duruyor. Ama ybrnin ceyregi kadar piyasasi yok. Ve nedense ben de bajaj asigiyim her motoru hosuma gidiyor mantikli da geliyor. Eger yanlis dusunuyorsam beni duzeltin lutfen.


    Ben subatin 6sinda B + A2 ehliyeti ici surucu kursuna dosyalarimi teslim ettim ve martin ilk haftasi ehliyet elinde olur dediler ama ertelene ertelene martin 26si dediler ama simdi de nisanin ikinci haftasi bile olabilir direksiyon sinavin dediler. Neyse nisanin ortasinda ehliyeti alir bi ise girerim o zaman da motoru siparis eder taksit taksit oderim diyorum. Insallah yakinda alditim motor hakkinda bi konu acarim
    Herkese kazasiz belasiz surusler dilerim, tesekkur ederim...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2009
    Ben dün bir st aldım oğlumun eli alışsın diye scooter ve cub sürüyor depriyaj da kullansın. Kesinlikle çok güzel motor

  3. #3
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2013
    Şehir
    Skinoskisama
    Motosikleti
    Dragstar
    Sıfır almak şu an mantıklı değil,ikinci el plaka masrafları yapılmış az km birşey alki,en azından sattığında hem değer kaybını minumuna indir hemde plaka vs masraflarından zarar görme.

  4. #4
    SouthCity07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yamaha Ybr-125
    2. el başlamak bence birkaç gider kaleminden seni kurtacağı için ona yönelmen daha iyi olur.125 St bir arkadaşım aldı şu an gayet memnun.Çoğu insanın gözünde bütün motorlar Yamaha ve Honda çakması senin de dediğin gibi neredeyse herşey aynı özenilen büyük yer orası olduğu için fiyat okadar farklı.
    Motosiklet yazın iyi olur dediler,bizim memlekette kış yoktu.

  5. #5

    Üyelik
    03 Şubat 2016
    Motosikleti
    KTM 250 Duke
    Yani discoverle basla daha sora satip pulsara gecersin diyorsuz?

    Haklisiniz ikinci el daha uygun olur mantikli olarak ama adamin rodaji nasil yaptigini bilemeyecegim sonra az yakan diye dusundugum motor belki rodaj yuzunden yakit tuketiminde artis olucak bu da hayal kirikligi. Hem de ikinci el 20bindeki motora adam 3000 lira diyor iste o zaman sifir daha mantikli geliyor. ?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)