Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Trafik sigortası Motor YARDIM EDİN

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Şubat 2016
    Merhabalar arkadaşlar diyelimki Mondial 50 TT aldım diyelim 2.el(öğrenmek için alıyorum)bunun ruhsatı plakası trafik sigortası vergisi felan yani kısacası motor'a 760TL verdikden sonra ben ne kadar daha vereceğim ? 16 yaşında 1.90 boyunda 70 kilocuk kardeşinizim yardımlarınızı bekliyorum bütçem bu kadar diye bu motoru seçtim hem vergi ödenmiyor hemde az yakıyor diye ).


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    30 Ekim 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kuba Strike 150
    Bunun devir işlemi var,100-200 tl arası benim bildiğim noterde verilecek,2.el alırsan.Onu satıcı mı alıcı mı verecek kişiyle aranızda anlaşırsın.Trafik sigortasının ne kadar çıkacağını hiç bilemiyorum.Tamam az yakıyor ve bütçeye göre alıyorsun.Bunun ekipman parası var ? Ayrıca ehliyetin var mı? Motoru alayım sonra alırım diye hiç düşünme,760 tllik motor için 3500tl ceza yersin.Şimdi düşüneceksin 50cc motorla kaza yapsan ne olur diye.Ama o işler öyle olmuyor 40km hızla düştüm sadece dizliğimi o gün takmadığım için çektiğim acıları bilemezsin.Ehliyetini al,ekipmanını al, sonra canına zarar gelmeden tatlı tatlı istediğin motoru sür.İçindeki duyguları çok iyi biliyorum ama yapman gereken bunlar.

  3. #3

    Üyelik
    23 Şubat 2016
    16 yaş için a1 ehliyeti varya o ehliyeti alacağım 1 ay sonra ehliyete yazılıp 1 ay sonrada bu motoru alıcam çok teşekkür ederim cevabın için büyük ihtimalle ben ödeyeceğim devir parasını.bu arada ekipman olarak bi kask alıcam zaten 55 cclik bir motor bende öyle 30 40 üstüne çıkacağımı zannetmiyorum otobanda felan kullanmiyacapım haftada 3 gün kullanıcam antrenmana giderken 9kmlik bir yol

  4. #4

    Üyelik
    30 Ekim 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kuba Strike 150
    Senden tek isteğim;
    Ehliyetini al,
    Alabildiğin kadar ekipman al ki kaza yaptığında niye almamışım diye kafanı yerlere vurma geç olmasın,
    Motorunu al.
    Ve rüzgarın tadını doyasıya çıkar.

    Unutma üstüne basarak söylüyorum EKİPMAN EKİPMAN EKİPMAN.Sana Allah korusun bişey olursa arkandakileri düşün.30-40 km ile kask takmayıp ya da bağlamayıp hayatını kaybeden tanıdıklarım var.Bilinçli ol.Kusura bakma böyle emir kipiyle konuşuyorum fakat senin canın herşeyden daha önemli.

  5. #5

    Üyelik
    23 Şubat 2016
    yok ya ne kusuru böyle sahiplenme daha çok ilgimi çekiyor bütçemi zorlayabildiğim kadar zorliyayıp ekipmanlarımı alacağım teşekkür ederim abi sigorta yaptırmassam nolur ?

  6. #6

    Üyelik
    20 Aralık 2009
    Sigorta yaptırmazsan kardeşim motosikletin bir kazaya karıştığında bütün suçlar senin olur HAKLI olsan dahi ve motosikletinle çevirmeye denk geldiğinde motosikletini alıp bağlarlar yani yaptırmak gerekli

  7. #7

    Üyelik
    30 Ekim 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kuba Strike 150
    Sen şunu yaptırmasam ne olur bunu yaptırmasam ne olur deme.Masraflı hobi bu.Herşey zorunlu.

  8. #8

    Üyelik
    23 Şubat 2016
    özellikle eldivenin ve kaskın en iyisini almaya çalışacağım

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------

    haa-peki mecbur yaptırıcam


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler