Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Dövüldüm.Kendimi nasıl koruyabilirim?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Ofius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Şubat 2016
    Şehir
    Gümüşhane
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    çok geçmiş olsun kardeş. bu ülkeden adam olmayacak en iyisi bulaşmamak. dövmekle sövmekle bitmez bu şerefsizler.
    montrello bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2014
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Sarhos insanlar oyle gelipte patir kutur vuramazlar sana. Sarhos adam baygin olur ayakta bile zor durur. Belli ki sana saldiranlar extacy'nin etkisiyle saldirmislardir anlattigin seye tek uyan bu. Gecmis olsun
    jackonbir ve montrello bunu beğendiler.

  3. #23
    montrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2015
    Şehir
    Gaziantep
    Geçmiş olsun vücudunuzun ağrısından çok sizi gurur kırıklığı yıkmıştır insalarımız böyle ne hale geldi bilmiyorum.
    Ofius ve VESPERA bunu beğendiler.

  4. #24
    eren3736 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2015
    Şehir
    Ümraniye/İST
    Motosikleti
    Mondial Drift - TVS APACHE 150(çalındı) - Cbr 125
    Bu ülkede b.k yoluna gitmek istemiyorsan trafikte kimseyle kavga etmeyeceksin bunun korkaklıkla veya başka birşeyle alakası yok ne olduğunu anlamadan dengesizin biri bıçağı takıverir arkadan

    Benimde bazen bağırıp korna bastığım oluyor ama daha hiçbiriyle kavga etmedim

  5. #25

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Araç arasındayken saldırıya uğramak ve motoru başka aracın üzerine düşürmek en korktuğum şeylerden biridir. O yüzden bu gibi durumda kavga ettiğin / tartıştığın araçtakilerin birisi indiğinde kaçıp gitmekte fayda var. Motorun üzerindeyken çok savunmasızız. Sen motoru tutmakla uğraşırken adam isterse ensene şaplak atıp eğlenebilir.

    Kendini savunmak için kısa sürede sonuç alabileceğin boks, kick boks gibi sporlara yönelebilirsin. Ben 4.5 yıldır Wing Chun çalışıyorum. Wing Chun çok etkilidir ancak öğrenmesi zaman alır ve tekniği iyi oturmak için çaba göstermen gerekir. İyi öğrenir ve iyi çalışırsan o dört sarhoşu indirmen bir dakika bile sürmeyecektir. Şu anda kavgayı anlatırken o bana yumruk attı, ben ona attım diyorsun ya aslında hiçbirinizi attığı yumruk değil, yumruk olsa bile yenecek yumruk değil. Youtube'dan izleyince hepsi komedi filmi gibi duruyor. Eğitimli birisinin attığı yumruk eğitimsiz bir adamı bir seferde indirir hatta sakatlayabilir. Ayrıca eğitimli insan çok hızlıdır. Halı sahada profesyonel oyuncu izlemişseniz topla nasıl hızlı oynadıklarını görmüşsünüzdür, işte o da öyle yumruk atar. Onların atacakları yumrukları zaten yemen zor olur da oldu ki yedin, eğer burnuna, yüzüne, boynuna veya böbreklerinin olduğu yerdeki boşluğa gelmemişse onlar da hava civadır. İnsan antremanda yumruk yiye yiye bir bakıyor bahsettiğim yerler ve eklemler dışındaki bölgelere gelen yumrukları hissetmemeye başlamış. Özetle, gerektiğinde kullanmak için eğitim al ama yine de kavgadan uzak dur.

    Aşağıdaki video ne demek istediğimi çok güzel anlatıyor. Ders alınacak bir video. Sigaralı adam eğitimli birisi, zamanında bir sporu yapmış. Tepki süresine, hızına, yumruklarının gücüne ve isabetine bakın. İşte eğitimle bu duruma gelebilirsiniz.

    tinerci ve montrello bunu beğendiler.

  6. #26

    Üyelik
    16 Eylül 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    gt250r
    Kendini korumayi dusunen kimse kendini koruyamaz bu işler sonradan olmuyor maalesef,kendini koruyabilecek insanlarda dusunmez boyle seyleri.Bazı arkadaşlar sen bıçak cekersin karşı taraf silah demiş yok öyle birşey, gözü kararttiktan sonra adamı kevgire cevirirsin o bicakla,silah çekmeye fırsat bulamaz. Bu işler kişilikle alakalıdır,caydırıcı olmaya çalışmamak lazım,ya anında etkisiz hale getiriceksin yada ugrasmayacaksin.
    chetaq ve matrix506xx bunu beğendiler.

  7. #27
    obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    Düzgün çalışan polis arkadaşları tenzih ederek konuşuyorum;
    Kardeşim
    Öncelikle Şikayet ettiğin polislerin sana "bişey çıkmaz" demesi kesinlikle ve kesinlikle uğraşmamak istemelerinden.
    Kurtuluş civarında 1000 tane güvenlik kameralı dükkan ana caddede güvenlik kameraları vs herşey var.
    Sen başvurunu yaptığında polis ağır yaralanma veya ölüm olmadığı için, peşine düşmemek için, bin dereden su getirecek. Herhangi bir araştrmaya da girmeyecektir. Sana "bişey çıkmaz" demesi de ben bu işle ugraşacak kadar boş değilim demektir.
    Belki de kendi içinde haklıdır ancak 3 tane gözü dönmüş adamın saldırısına ugrayan sensin. Kendi çocukları ya da eşi olsa kesinlikle bulurlardı emin ol.
    Bu işin peşine düşmek istiyosan sana 2 tavsiyem var.
    1. si savcıya gidip durumu anlatman polislerinde ilgilenmeyeceğini ilettiklerini söylemen.
    2. si BİMERe de aynı durumu online olarak iletmen.
    Yoksa çok umutlanma bişey çıkmaz.
    Polislerin çalışma siteminin bildiğimden Ben olsam sadece plakasını, adresini öğrenir gereğini eşime dostuma yaptırırdım. Ya da adamın arabasına yapardım. Mal canın yongasıdır.
    matrix506xx ve VESPERA bunu beğendiler.

  8. #28
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Biber gazı al denk geldi bi yerden aldım solunum sistemine kadar etkiliyo nakavt etmiş olursun

  9. #29

    Üyelik
    15 Şubat 2016
    Şehir
    BURSA-MERSİN
    hocam arkadaşlar savunma tekniklerine yönlendirmişler seni iyi diyorlarda adamlar seni gafil avlamış daha ne yapacaklarını anlamadan yere serilmişsin sonrada ayağın sıkışmış bu andan sonra hiçbir savunma tekniğinin seni o durumdan kurtarabileceğini sanmıyorum şanslısın ki insaflı bir şöför daha varmış etrafında yoksa işin yaşmış. geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın yalnız yinede birkaç savunma sporu işine yarayabilir.kesinlikle bıçak veya biber gazı işine girme her zaman ulaşabileceğin bir yerde veya üzerinde olmadığı zamanlar olabilir o yüzden en iyi seçenek savunma sporları.

  10. #30
    erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2007
    Hocam sakın yanında kesici delici özellikle kuru sıkı silah filan taşıma. Çıkartırsan karşıdaki kişi çeker gerçek silahla vurur nevzi müdafa der tahliye olur pisi pisine öldüğünle kalırsın. Örnekleri var geçen 1-2 hafta evel davası vardı adam beraat etti vurduğu adam öldüğüyle kaldı.

    Tavsiyem ve kullandığım taktik . uzak dur aman derim tek hakkın olan bi oyun bu. Böyle şeylere harcama, bırak, çekil geçsin gitsin . Arabayla geçer üstünden sonra olan sana olur.
    matrix506xx bunu beğendi.

  11. #31
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Arkadaşlar daha önce de başka konuda belirtmiştim kendizi savunmasını öğrenin ama bunu son çare olarak kullanın.Mümkünse trafikte hiç kimseye bulaşmayın.Çünkü o kadar saçma sapan bir ülkede yaşıyoruz ki herkes kendini mafya zannediyor.Ya tek kişiye topluca dalar ya en küçük salak meselede delici,kesici,ateşli silahla saldırır.Silah,bıçak taşıyın diyenler olmuş.Hadi taşıdınız bıçakla kavgaya girdiniz adamı da devirdiniz ya sonra?Adam yaralama hatta bıçağı soktuğunuz yere bağlı olarak kasten adam öldürmeye teşebbüsten yıllarca mahkemelerde sürünürsünüz.Hadi diyelim kimsede bıçak yok yumruk yumruğa kavga ettiniz karşı taraf yada sizi gören birileri polise bildirdi...Sokak ortasında küçük bir yumrularla teke tek kavgaya saçma sapan para cezaları kesiliyor sırf kavga yüzünden 1000-2000 TL gibi saçma sapan ceza alanları duydum.En başta da dediğim gbi mümkün olduğunca sakin olun sinir öfke yapmayın,kimseye bulaşmayın,karşı taraf bir trafik suçu işlediyse kanıt ile beraber polise bildirin.
    montrello ve iptaluyelik02 bunu beğendiler.

  12. #32
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Öncelikle geçmiş olsun. İnsanın başına gelebilir. Daha kötüsü de olabilirdi. Bıçaklayabilir, vurabilirlerdi. Ucuz kurtulmuşsun. En iyi savunma kaçmaktır. Bu durumda motordan inmek yerine topuklamak her zaman iyidir. İlave olarak kaçamadığın zamanlarda kullanmak üzere motor montunda minik bir bibergazı taşımak etkili bir yöntemdir.
    montrello bunu beğendi.

  13. #33
    rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul City
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    büyük geçmiş olsun

  14. #34
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2013
    Şehir
    Kusadasi
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    Dostum geçmiş olsun. Onların yaptıkları bu ülkese yanlarına kalıyor maalesef.
    Aynı durumu yaşadım. Trafik ışıklarında iki herif indi ve bana tekme tokat girdiler. Scooterimla düştüm. Kalktığımda gitmişlerdi. Plakayı aldım, o halimle polisi aradim. Kötü durumdayım gelin diye. "Yok biz gelemeyiz sen emniyete gelmelisin" iyi dedim. Gittim. Adamlar plakayı aldı, iki saat oyalana oyalana aradılar. Adamları tespit edeceksin dediler akşam arariz dediler. Herifler itiraf etmişler zaten tespite gerek kalmamış. Ama küfür etti falan diye eklemiş şerefsizler. Neyse doktor yumusak doku zedelenmesi diye rapor verdi. Sonra davası açıldı ve gelen kağıtta "kovuşturmaya yer yoktur" yazıyordu. Ulan hem dayak yedim hem darp var hem adam ben yumruk attım demiş kovuşturmaya yer yoktur çıkıyor. Teymize falan gitmedim. Bu ülkedeki cahil hayvan insanlardan bi bok olmaz. Nefret ettim ülkeden. Okul bitince defolup gidicem.

  15. #35

    Üyelik
    05 Şubat 2011
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    SUZUKI gsx r 1000
    Arkadaşlar konu konuyu açıyor.2007 yılında başımdan geçen bir olayı da ben anlatayım.2005 model honda 1000rr repsol ümü yeni almıştım,İstanbul Yenibosna Hayrunisa hastanesi önündeki ışıklarda bekliyorum birden altımdaki motor bir iki karış kadar ileri gitti bu arada fren sıkılı.Arkamı dönüp baktığımda gri vektra bana dokunmuştu,elimi kaldırıp ne yapıyorsun gibi bir hareket yaptım senmisin elinle işaret eden,aracın üç kapısı açıldı üç yarma,bu arada motordan indim yan ayağı açınca motor stop etti kaskımı çıkarıp sağ elime aldım,şöför direk bana yumruk attı kendimi geri çekerek yumruğun darbesini azalttım yani yüzümü sıyırarak geçti elimdeki Bell marka kaskımla adamın enseyle kafasının arasına öyle bir vurdumki adam nakavt uzandı kaldı.Çok sevdiğim kaskımın camı,kapakları havalarda uçuşuyordu.Bu arada bizim kavgamızı gören diğer araç sürücüleri hiç müdahale etmiyor yolun açılması için korna çalıp duruyorlardı.Diğer iki kişiden biri bana saldırmaya çalışıyor üçüncüsüde onu tutmaya çalışıyordu,sonra nerden geldiğini bilmediğim bir kurye arkadaş ta bana yardıma gelince bunlar yerdeki zevatı kaldırıp kaçıp gittiler.Yerdeki kask darbesini yiyen hamşoyu kaldırdıklarında gözler i hala boş boş bakıyordu.O yüzden bazen istemesekte bela bizi gelip buluyor.Allahım bütün motorcu kardeşlerimi korusun,beladan kazadan uzak tutsun.
    bursagsli, Biyturs_OnSr, Naktrem ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  16. #36
    A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2014
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    ''Trafikte kimseye bulaşmamak en iyisi.'' 10 numara yorum motorkafadan!

    Ayrıca böyle durumlarda gerçekten KASK KAMERASI SİLAHTAN DAHA ETKİLİ! Mesela örnek hemen görüntüleri haber programlarının WhatsApp hattına gönderiyorsun ve bu tarz arkadaşlar akşama meşhur oluyorlar deşifre oluyorlar ve sonra sen bu durumda polise şikayetini yaptığında daha güçlü olursun
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

  17. #37

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Memleketimin tek kişiye beş kişi saldıran kurtlar vadisi delikanlıları böyle kalabalık geldiklerinde ilk geleni bir vuruşta indirirseniz büyük ihtimalle diğerleri duraksayacaktır. Duraksamazsa bir sonrakini indirince dururlar. Eğer bunu yapamayacağınızı düşünüyorsanız ve gözünüzü karartıp adamlara bodoslama dalacaksanız kendinizi riske atacaksınız demektir, o zaman kaçın. Bana göre kavgadan kaçtıktan veya dayak yedikten sonra bu arkadaşları takip edip park ettikleri yerde araçlarını haşat etmek de çok güzel bir intikam şekli olabilir. Böylece beş kişiyle bir kişiye girmeye aynı delikanlılık seviyesiyle karşılık verilmiş olur. Tabi etraftaki kameralara dikkat ve olay yerine motorla değil toplu taşıma ile gidip geliyoruz. Ben planı yaptım sıkıntı yok
    Biyturs_OnSr ve VESPERA bunu beğendiler.

  18. #38
    KIDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı matrix506xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karakol hikaye
    Bizim tanıdık polis anlattı geçenlerde
    Adam dayak demiş karakola gitmiş şikayetçi olmak için karakolda da dayak yemiş elin armut mu topluyordu sende vursaydın adama neden bizi uğraştırıyorsun diye adamı karakolda dövmüşler
    SametK ve jimi_hendrix bunu beğendiler.
    'Saygı göster, saygı gör.'

  19. #39
    bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2013
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Böyle yavşaklarla uğraşma öyle bir millet olduk ki yanında silah varsa hiç acımadan vurur

    Bu hafta gemlikten bursa merkeze doğru gidiyorum gemlik rampası 3 şerit sağ ve orta şerit kamyonlarla dolu hızımı almış olarak sol şeritten gidiyorum birden sağ bacağımın dibinde kaput gördüm birden kornaya bastım ve el kaldırdım sonra kamyonları geçince orta serite girdim sıkıştıran şerefsiz soldan geçerek yanındaki mal camı indirdi birşeyler dedi el kol yaptı hiçbirşey diyemedim sonuçta 2 kişi cebinde ne olduğu belli değil bir tipleri vardı plaka 60 dı ana avrat kaydım ama altımda 600 cc bir makine olsaydı yeminle o şerefsizin aynasını kırmadan bırakmazdım

  20. #40
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Sana saldıracağını anladığında motoru üzerine sürüp ayağına çarpıp devirebilirdin. Sonra da bacak arasını ön tekerle bi güzel yakalayıp yapma abi dedirtebilirdin


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)