Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Hala NT 700 Deauville alınırmı ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    oxus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2014
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    BMW F 650 - Yuki Scrambler - Kymco Downtown
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam çok geç kaldınız 9 ay önce cbr 250 aldım. Tek silindir bmw'yi herkes yapamazmış. Borusan'dan içeriye girecek kadar paramız da yok. Bu sebeple dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına gittim. Gidonu 6-7 cm kadar aşağıya indirdim 0 rüzgar...
    hayırlı olsun


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    125cm3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2009
    deauville sabit kaldı... 125cc CGL 50.000km + VTR 250cc 42.000km + CB650f henüz 5.000km de... yazlık sevgililerim ateşli oluyor bende imkan oldukça değüiştiriyorum...

  3. #43

    Üyelik
    08 Aralık 2017
    Arkadaşlar merhaba,

    Öncelikle aranıza yeni katıldığımı söylemek isterim.zamanla profilimi düzenleyeceğim.
    İlk kez 2009 yılında resmini gördüğüm ve o tarihe kadar scooter bile kullanmamış motosiklet ehliyeti olmayan ama bir gün bu motosikleti kullanmalıyım diyerek beni bu sevdalara salan motosiklettir nt 700.O tarihte aile baskısı nedeniyle ehliyet bile alamıştım

    Öncesinde ehliyet alıp z250 sl ile 3.600 km tecrübe sahibi olduktan sonra 7 yıl gecikmeli olarak gerçeğe dönüşen hayaldir n 700

    Girizgahtan sonra biraz motordan bahsetmek istiyorum arkadaşlar.Temmuz ayında Çorumdan alıp Antalyaya geldim.720 km lik yol gerçektem bu motorla çok rahat ve keyifli geçti.Tabi bunda hayallerime kavuşmuş olmanın ve naked bir motordan sonra böyle büyük hacimli touringe binmiş olmamın etkisi tartışılmaz.zaten beğendiğim bir motor olmasının yanında gerek forumlardan gerek eğitim aldığım hocamdan ve gerekse ustamdan aldığım olumlu bilgiler ışığında bu motorda karar kıldım.hız yapmayı sevdiğim için bana biçilmiş kaftan Şehir içinde İlk başlarda ağır geliyor ama kullandıkça ve dengesine alışınca çok rahat.Temmuzdan bu yana yaklaşık 4000 km yol katedettim.Bu süre zarfında şehir içinde 5 şehirdışında ise 3,5-4 litre gibi gerçekçi olduğunu düşündüğüm tüketim değerleri gördüm.Dediğim gibi hızlı kullanmayı sevmediğim için daha agresif kullanımlarda bu rakamlar yukarı çıkacaktır.Artçı ile Eğirdir-Antalya-Eğirdir gezisinde ise 325 kmlik yolda 3,6 litreyi gördüğümde bende şaşırdım

    2006 model model olmasından dolayı yaşa bağlı titreşim mevcut ancak rahatsız edecek seviyelere ulaşmıyor.Ben aldığımda bakımları yeni yapıldığı için henüz bakım maliyetleri konusunda bir fikrim yok.Yan çantaları tıka basa doldurup kampa falan gitmedim ama şehir içinde en fazla ne kadar yüklenebilir bilmiyorum.Ama sırt çantasıdır ufak tefek torbadır sorunsuz kullanıyorum.

    Şuan için ilk aklıma gelenler bunlar.Sitede çok daha tecrübeli kullanıcılar elbette var benden daha fazla km yapmışlardır.Yine de sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

    Herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim.
    drtayfun ve benhasan bunu beğendiler.

  4. #44

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Deauville benim çok sevdiğim beğendiğim bir model . hondacı biri değilimdir ne kadar geçmişde hondalarım olsada benim sıralamamda japonlarda 4 büyüklerde benim için kawa yamaha suzuki den sonra gelir..

    ama bu Deauville çok başarılı bir motor honda demeseler italyan tarzı var motorda aprilla ,ducati ,ktm o tarz bir marka derim.. tuttu tutmadı sattı satmadı o kısmında değilim tek bildiğim türkiyede touring motorun yeri anlaşılamadı.. O yüzden hep bir enduro ile yada naked lar ile kıyaslamaya yapılmaya çalışılınıyor touring makineler ama çok farklı klassmanlar.. kullanım amacı sürüş amacı donanımı her şeyi farklı touring makinanın..

    o yüzden hep bir bocalanma içinde.. touring motor tour yani türkçe tur dan gelir touring de gezici turatan anlamında ..

    yani seyahat uzunyol makineleri bunlar.. bunları inatla şehir içine sokmanın yada dağa taşa çıkarmanın bir manası yok bu motor ne şehir içi motoru ne enduro gibi arazi de falan gidicek bir motor .. tamamen keyif asfalt uzun yol motoru alıcaksın artçınıda basıcaksın çıkıcaksın yola..

    hondayı bir yaptığı tasarımdan çok takdir ettim ama en çokda kullandığı çift silindirli motordan taktir ettim normalde japonlar bu tip motorlara 4 silindirli motor koymaya çok düşkündürler honda bu konudada bir ilke imza atmış buda yakıt ekonomisinde baya iyileştirme sağlamış..

    performans olayına gelince uzun yol makinesinin performansı uzunda ortaya çıkar. bu kalkış drag yada sürat makinesi değilki sıfırdan yüze şu kadar saniyede çıkıyor sohbetleri yapılsın..

    tek üzüldüğüm sadece 2 sene getirtildi buda ikinci elinde çok ağır bir sirkülasyon ve hondada olsa insanların kafada büyük soru işaretleri bırakıyor ..

  5. #45

    Üyelik
    21 Aralık 2015
    Merhaba herkese ,

    Sizce hala bu motoru almak mantıklı mi ? Ciddi ciddi düşünüyorum.

  6. #46
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / İstanbul
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Bi bu motosiklet bir de VFR800 V-TEC bence Honda'nın çok başka kafa ile yaptığı motosikletler.

    Bi yerde NC'nin yapılmasına vesile olan motosiklet diye geçiyordu da detayları unuttum. Renk olarak kahverengi çok iyi.
    Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]

  7. #47

    Üyelik
    18 Haziran 2023
    Merhaba. 2023'te parçalarda sorun olur mu?

  8. #48
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    HONDA nın 95 model motosiklettinde bile parça sorunu yok
    mekanik sorunu yoksa kaporta bir şekilde adam ediliyor


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)