Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Kim Ulan Bu Mirketler? (AEA İçerir)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2014
    Şehir
    Çankırı
    Ön tekeri hiç kitledin mi? Ben denedim gayet faydalı:

    https://www.youtube.com/watch?v=hfxfimvDxfc
    https://www.youtube.com/watch?v=hfxfimvDxfc" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Ben bi tek bunları biliyom

  3. #23

    Üyelik
    15 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Adamın Rahmi hocayla bir alıp veremediği var ama artık aşması lazım bunları.. Her programda aynı muhabbet..

  4. #24
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    Alıntı ee_ee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sorun genel olarak enduro tarzına karşı sergilediği tavır. Diğer motor tiplerine bir nebze olsun ılımlı yaklaşırken konu enduro oldumu olay mirkete kadar varıyor. Sanki SS den başka bir motora binilmezmiş gibi yada SS dışındakiler motor değilmiş gibi bir hava yaratıyor.
    Barkının o kadar çok haklı olduğu mevzu varki.

    Bence barkın enduroları seviyor, hatta multistrada ve KTM1200 e bayıldı.

    Ülkemizde enduro binen bazı egosantrik tipleri sevmiyor. Çünkü bu tipler kibirden geberiyorlar. Üstelik ilk videosunu 2008 de çeken ve işe para diye girmeyen son 2 yılda sponsor bulan(sponsorsuz geçen 6 yıl ve bu kişinin bu sırada yaptıkları ve ne kadar doğru şeylere eğildiği vurguladığı falan)ve bulduğu son 2 yılda burdan kazancı bu işe en başından parayı düşünerek giren hepsini kastetmiyorum, bazı eğitmen takımının yüzde 10'u bile değil.

    Bu eğitmenlerin hangisi şile yolunda ücretsiz gurup eğitimi verdi? saatlerini günlerini aylarını karşılığını almadan insanlara sundu? Hangisi bildiklerini youtubede ücretsiz anlattı? bu videolar 100 bin izlenmeler alıp yayılabilirdi, Bunlar niye yapılmadı?

    Ve bu yazdıklarımdan dolayı bu adam şuan motosiklet dendiğinde yurdumun genel motosiklet kullanıcısının en sevdiği isim

    Bu arada eğitmen düşmanı değilim yanlış anlaşılmasın iyiki varlar, iyiki motosiklet konusunda bilgililer. Ama eğri oturalım doğru konuşalım.
    bomber, tinerci, Osm@n ve 9 diğerleri bunu beğendiler..

  5. #25
    Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Apaçi olduğumuzdandır ben Racing motosikletleri çok seviyorum ama işte yemiyor
    Dalga geçtiği motosikletler çoğunlukla GS tarzı motorlardır çünkü bu motorları çoğunlukla eğitmenim diye ortalıkta gezenler ve motordan anlamayıp parası olanlar Motorculuk diye bir şey bilmeyenler kullanır.
    Şimdi motorculuk dedik nedir motorculuk onu açıklayalım Beygir gücünü önemsemeyip yolda gördüğü diğer motosiklet kullananlara selam verene denir veya yolda kalmış bir motosiklet sürücüsü (MOTORCU değil dikkat edin) gördüğünde hiç bir şey bilmese bile yardım lazım mı diye sorandır ve özellikle GS kullananlarda bunların hiç biri yok bunlara bir de halk dilinde Tatlı su motorcular denir. çünkü sadece yazın binerler motorlarına.
    Ve bu durumda bence haklı, barkın abi scooterlere falan fazla laf atmaz hatta onlarla başlanmasını falan savunan biridir.
    Yaşasın apaçiler

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

    Alıntı Erdost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AEA bana son zamanlarda samimiyetsiz geliyor.O kadar ekipman, eğitim diyor, ancak trafikte çok hızlı gittiğini söylüyor.Yani burada asıl durum insanlardan çok kendi kazancı.Biraz etrafınıda beslemek zorunda kendini beslemesi için.Onun için ekipman-gis akademi-ekipman-gis akademi lafları sürekli lastik reklamı yapması kendini antipatik yapıyor.

    Motosiklet sürerken sizi hayatta tutacak en önemli şey temkinli ve hız sınırları içerisinde gitmektir.Bunun dışında eğitim alıp 5binlik ekipman dizip, yarış motoruyla virajı 160 ile almak sizi eğitimsiz ama temkinli insandan daha korunaklı yapmaz.Son programında ağır saçmaladığına denk geldim.Neymiş yüksek cc için bilmem ne kadar eğitim alıp bilmem ne kadar ekipman dizmek gerekirmiş.Oldu kardeşim senin etrafıni ve seni doyurmak için biz habire eğitime para bayılalım, senin dediğin lastikleri alalım, senin dediğin gibi bir araba parası ekipman dizelim yeterki sen daha fazla kazan.Adamların sana verdiği para onlara geri dönsün.Çin motorlarına binenler de ölsün..
    Eğitim yavaş gitmek için alınmaz,Olası ani bir durum ve buna benzer durumlarda hayatta kalmak için alınır yada virajlarda saçma sapan işlere kalkışmamak için alınır bazen duyarsınız "Virajda kamyonun altına girmiş" diye bunun sebebi virajın nasıl dönüleceğini bilmeyip karşı şerde geçmektendir.
    Barkın abi hiç bir zaman "X yerinden eğitim alacaksınız yoksa sizi vururum" demedi kurumlardan falan alın ortalıkta eğitmenim diye dolaşanlardan almayın der.Barkın abinin övdüğü lastikler var evet ama onun dediklerine uyup o lastikleri alanlarla istersen biraz konuş adamlar dünyaya bir daha gelmiş gibi oluyorlar tabi bu senin tercihin, barkın abinin dediklerinden biride "Yumuşak hamurlu lastik alın" yani o övdüğü lastiği almak zorunda değilsin, bence haklıda Ülkenin yolları ortada bizim yolarımız da paten yaparak gezdiğimiz lastikler gelişmiş ülkelerde çok iyi tutuyor ama burada değil.
    Ertugyigit bunu beğendi.
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

  6. #26
    Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2015
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Alıntı Erdost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyle ki; Kaza haberlerini okuyoruz.Görüyoruz %99 hep yüksek hızdan oluşuyor.Kaç kere programında çıkıp üzerine basa basa yüksek hızla gitmeyin dediğini gördünüz.Aksine hal ve tavırları Ss motorları özendirici nitelikte.Tek söylediği şey Gis akademi-Ekipman-Bilmem ne Rosso lastik.O kadar eğitimlisin ya Barkın, insanları küçümsüyorsun ya hani.Tanıttığın programlardaki motorlarla bile habire Lowside yiyorsun motordan düşüyorsun?Nerde eğitim?

    Bahsettiğim tamamen samimiyetsizlikle alakalı.Yoksa eğitimin kötü birşey olduğunu, ekipmanın yararsız olduğunu iddia ettiğim yok.Tam tersine hepimiz bunların ne kadar yararlı olduğunu biliyoruz..
    Hocam bazı düşünceleriniz mantıklı gelse de; bazıları sırf bir yerden haklı çıkmak amaçlı sanki.Örneğin barkın programında hızlı gitmeyin demediyse bu desteklediği anlamına mı geliyor ? veya insanlar hızın kötülük getirdirdiğini bilmiyorlar mı ? Herkes kendinden sorumludur, bana hızlı gitme deseler gitmeyecekmiyim ? Ayrıca motosiklet sürmekten ziyade altındaki motosikleti tanımakta çok önemlidir lowside yemesi bilmediği araç üzerinde süpriz olmasa gerek..

  7. #27
    KIDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Mirketler diğer bir adıyla Suricata suricata , 30 cm boylarında, koloni halinde yaşayan, Afrika'ya özgü etobur memeli bir hayvan. Mirketler küçük yuva yapan hayvanlardır ve yer altında çoklu girişe sahip olan büyük tüneller kuran canlılardır..... vs vs. Şaka bir yana SS kullanmayanlara mirket diye lakap mı takmış anlamadım ben konuyu dostlar.

  8. #28
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke eğitim aldık diye hiç düşmeyecek olsak veya yarışçılar neden düşüyor eğitimsizlikten mi?
    sadece motosiklet kullanırken değil maalesef insanlarımız her konuda eğitim ve tecrübeyi karıştırıyorlar..

    bu sebeple eğitim alan kişilerde tecrübesizlik veya eğitim sonrası aşırı güven nedeniyle düşüveriyorlar..

    oysa yasal hız sınırlamalarına uyanların (eğitimli veya eğitimsiz) kaza olasılığı çok çok düşüktür..

  9. #29
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Bence zevkli program yapiyor. Kendine has sunusu ve benzetmeleri cogu zaman hosuma gidiyor. Verdigi bilgi her zaman dogru degil, perspektifi dar cunku. Daha cok eglence programi diye de degerlendirmek lazim.

    "Para icin yapiyor" haksiz bir elestiri bence. Para icin yapilacak bir suru sey varken bu ise girmis olmasi bir ic motivasyonun gostergesi. Zaten ona benzer baska bir program yapan da yok. Elimizdeki en iyi bu su anda.
    Peder ve tinerci bunu beğendiler.

  10. #30
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2015
    Şehir
    MANİSA
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece motosiklet kullanırken değil maalesef insanlarımız her konuda eğitim ve tecrübeyi karıştırıyorlar..

    bu sebeple eğitim alan kişilerde tecrübesizlik veya eğitim sonrası aşırı güven nedeniyle düşüveriyorlar..

    oysa yasal hız sınırlamalarına uyanların (eğitimli veya eğitimsiz) kaza olasılığı çok çok düşüktür..
    Evet doğru, bende her ikisinide karıştıran arkadaşa sordum bu soruyu.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

  11. #31
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ocak 2013
    mirketleri bilmem de aea iyi. hoca konusunda da şunu söyleyebilirim. hoca bilmeyene hocadır. bilen birinin bileğini bükemeyebilir
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

  12. #32
    tozluklu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2013
    Şehir
    keşan
    Motosikleti
    Bajaj pulsar ns 200
    Aea nın rakibi yok. Motosiklet camiasının açlığı onu büyüten. Yoksa mahalle ağzıyla, alt tabaka jargonuyla yardıran bi adam. Motosikletin önünü kaldırıp video çeken ergen zekasında adam işte..
    iptaluyelik02 ve Okan Sinan Ocan bunu beğendiler.

  13. #33
    psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Aralık 2011
    Şehir
    Wrocław
    Motosikleti
    CBF 600
    Kermiti,kiremiti bilmem de Barkın dediğiniz adam tek başına ülkeye bilinçli motosiklet kullanmayı,güvenli sürüşü,ekipmanın.eğitimin önemi ve akabinde nice insanları kazadan,ölümden,sakatlanmadan korumuştur,öyle tu kaka demeden önce düşünmek lazım.

    Ama güzel ülkemde herkes bilirkişi,herkes her işin erbabı,e klavyeye zincir de yok bol keseden sallayın tabi.

    Son olarak hocanın dediğini yap,yaptığını yapma diye güzel bir deyiş vardır bu tabir Barkına uyuyor.

    Herkese güvenli keyifli sürüşler..
    josepth_o6, SweentLy ve Mustaphalanx bunu beğendiler.

  14. #34
    afatsum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Kasım 2011
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    MT 07
    Herkese merhaba,
    Herkes aklına gelenleri söylemiş, paylamşmış bende bir iki laf etmek istedim.
    Barkın Reis(kendini severim öğrendiğim çok şey oldu) mirket benzetmesiyle enduro sürücülerini değil, diğer arkadaşlarımızında bahsettiği gibi kendini eğitmen sanan, kibirli, başkalarını küçümseyen, teknik veya pratik bilgi eksikliği olan kişilerden bahsetmektedir.
    Bu kişiler belki Rahmi Barut'çu belki OMM ekibi çünkü Fuat Abi de OMM'den dert yanmıştır ve bazı programlarda bundan bahsetmişlerdir.
    Barkın Reis iyi de olsa kötü de olsa bazı o çok bilmiş abilerimizin bize vermediği gizemli, önemli bilgileri biz garibanlara sunmaktadır.
    O yüzden öğrenebildiklerimize bakıp diğer işimize yaramayacak taraflar varsa onları göz ardı edip takip etmekte fayda görüyorum.
    Varsa başka bu gibi bilgileri bize aktarabilecek verebilecek kişiler onları da takip etmekten mutluluk duyarız.
    geocitys ve Mustaphalanx bunu beğendiler.

  15. #35

    Üyelik
    19 Haziran 2014
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    honda pcx
    Arkadaş tamam beğenmediğiniz yönleri olabilir, siz eleştirecek kadar çok biliyorsanız buyrun birde siz anlatın, sizi dinleyelim
    Mustaphalanx bunu beğendi.

  16. #36
    overprotec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2014
    Şehir
    Bursa
    Aea sayesinde bir çok şey öğrendim bu camia da emeği çok beğenmeyen takip etmez olur biter
    Mustaphalanx bunu beğendi.

  17. #37
    okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda grom
    Evet çok büyütüyoruz aea yı ama büyütmeyede devam etmeliyiz şahsi adıma konusuyorum suanda vitesli motor kullanmayıda,fren yapmayıda,trafikte hemen hemen basıma gelicek olayları yani ön görüyüde ben altın elbiseli adam sayesinde öğrendim hakkını ödeyemem motosikleti onun sayesinde daha iyi anlıyorum zamanla bir iki tanede motovlog kanalı takip ediyorum ciddi anlamda bilgi veren (motorcu muhabbeti,motobaba) bu 3 kanalı izleyerek trafikte sürüsümü konumumu ön görümü gelistirmeye çalısıyorum yani bi gruba ya da bi kisiye laf attı diye adamı kötüleyemeyiz sonucta barkın abide bi insan sevmediği haz etmediği insanlar olabilir
    afatsum ve Mustaphalanx bunu beğendiler.

  18. #38
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    17 Ocak 2016
    Gene bir aea konusu ve herkes burada evet aeayı bende severim.

  19. #39
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2012
    Şehir
    Ankara-Muğla-İzmir
    altın elbiseli adamın gs'li eğitmenlere laf atmasının asıl sebebi onlarda gördüğü kibirdir.
    barkın bayoğlu sayesinde öğrendiğim şeylerin haddi hesabı yoktur. O sözde eğitmenlerin kaçı kibir duvarlarını yıkıp halka ''inmiş'' ve yararlı,doğru bilgi vermiştir? buna rağmen adama b.k atmaya devam ediliyor ya helal olsun. boşuna dememişler bu devirde insanı öpen yaranır diye.
    Mustaphalanx bunu beğendi.

  20. #40
    qsaaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2013
    Şehir
    Aydın - Karabük - Ankara
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS200
    AEA'yı genel olarak takip ederim. Saygı duyarım ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkürlerimi borç bilirim ama kimse kusurusz değildir.
    AEA bazen çok yancı olabiliyor. Bunu en basit örneği Honda CBR 125R ve Yamaha YZF R125 videolarını izlerseniz anlarsınız. (Anlamak için motorları tanımakta lazım )[COLOR="Silver"]


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)