Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Kız Arkadaşımı motosiklete ikna edememek!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101

    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Aynısı benim basıma geldi kız arkadaşın seni motordan kıskandı artık hep motorla ilgileniceksin düşüncesine girmiştir aynısı benim başıma geldi, ben tercihimi motordan yana yaptım şimdi istemediğim kadar bol hatun var çevremde


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102

    Üyelik
    30 Mart 2014
    Şehir
    Mardin
    Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Bu konunun anketi eksik. Motosiklet trip atmaz, üzmez, mutlu eder.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

  3. #103
    basto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2015
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Hiç düşünmeye gerek yok. Motosiklet ilk tercihin olsun. Senin tutkularına engel olmayacak birisi seni mutlu eder. Seninle geziye çıkmıyorsa bile bu sevdana saygı duymalı.

    Merak etme, kız senden ayrılmaz bu yüzden. Ayrılırsa zaten başka bir sebebi vardır ve bu iş zaten olmamış demektir.

  4. #104
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2014
    Şehir
    -
    Motosikleti
    DUKE 200
    Alıntı KIDI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ailesi izin vermiş mi acaba oda var kız arkadaşı ailesine anlatırsa al bir sıkıntı daha gizli alıyorsa eğer

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------



    Yanlız değilsin yoldaş
    Ailesini hallettiğini yazıyordu. Yanlış okumadıysam.

  5. #105
    LavaLamp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    X-Treme MAXX - 200
    Yorulduğuna değmez. İleride diğer konularda seni kısıtlamaya başlayacak.

    Hayatını zincirlerle bağlanmış gibi geçireceğine ayrılman en iyisi olur.

    Bekarlık harbiden sultanlık

  6. #106
    selselas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Kasım 2013
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    Yamaha MT 250
    Kardeşim seni çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi sonuç ise ayrıldım tek zevkim bu vazgeçmem kimse kusura bakmasın....

  7. #107
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / İstanbul
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Motosiklet aklına düştüyse bugün olmasa yarın, yarın olmasa gelecekte bir gün zaten motosiklete bineceksin.Olacak şeyleri ertelemenin manası yok.

    Ayrıca kendi isteklerinden ödün verdiğin an karakterinde de bir sapma gerçekleşir.Sonrasında da kaybedeceklerin sevdiğin kadından fazlası olabilir.

  8. #108
    HaktanAksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Alıntı yasoyaso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bencil insanları sevmeyin... Motosikletini al ilk onun yanına git "hadi atla gezelim de" o heyecanına ortak olmuyosa o mutluluğu sana tattırmıyosa bas git dostum arkana bile bakma!
    İçimden geçen ve en doğru yorumu arkadaş yapmış.
    Ama benim sana söyleyeceğim şey şu; ailenin bile onay verdiği bir duruma sırf "ben seni düşünüyorum" diyerek senin mutlu olacağın bir şeye engel olan insanın sözünü mü dinlesem yoksa gidip bildiğimi mi okusam diye bir ikileme bile düşebiliyorsan sen motosiklet sevginden vazgeç arkadaşım. Nasıl olsa ileride başka bir bahane ile ipleri yine eline vereceksin. Bence sen bu şekilde daha mutlu olacağa benziyorsun.. Kızmaca darılmaca yok ;)

  9. #109
    oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2012
    Şehir
    Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Sadece öneri :D



    Şaka bir ya sen motorunu al. Kız arkadaşın zamanla alışır. Onada ekipman alırsınız yavaş yavaş gezersiniz. Güvenli sürdüğüne ikna olduğunda problem kalmaz. Çoğumuzun başından benzer şeyler geçmiştir

  10. #110

    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Belirtmek İstemiyor
    8 ay dediğin kısa bir süre, kaldı ki 5 yıldır evliyim ve herkese daha yeni evliyim diyorum. Motosiklet yüzünden yanında olmak istemeyen herkesi bence hayatından çıkarmalısın. Burada konu olan motosiklet değil, senin isteklerin. Bu gün o kızın istediğini yaparsan ileride kendine saygın kalmaz. Hayatlarınız ayrı iken sana karışan bir insan ileride evlenseniz daha neler neler yapar. Kaldı ki, evliliğin amacı da ortak yaşanan hayatları birleştirmek. Eşim kitap okurken ben televizyonun sesini kapatırım, motosiklet ile dışarı çıkacaksam kaskını alır arkama atlar hayat böyle geçer. Yarın fotoğrafçılık hobisi edinmek istersin, "başka kızların fotoğraflarını mı çekeceksin" der, elektronik ile ilgilenmek istersin "elektrik çarpar" der.

    Nacizane görüşüm ya yol yakınken resti çek ya da yolunu ayır.

  11. #111
    Pilot90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2015
    Şehir
    Almanya
    Motosikleti
    GSXR 1000
    diger arkadaslarin da dedigi gibi. kiz arkadasin veya esin seni böyle bir secenek yapmak zorunda birakiyorsa, senin isteklerine saygi duymuyorsa, zaten seni hak etmemistir. 2006'dan beri beraber; hemen hemen bir senedir de evli oldugum esim sagolsun hic bir zaman motoruma karismadi ve ailemin karsi cikmasina ragmen hep destek oldu. su an annem de ve babam da motor kullanmamdan gayet memnun ve karsi cikan yok.

    demem odur ki, hic kimsenin gözünün yasina bakma. bugün yasamak istedigin gibi yasiyamiyorsan sadece baskalarini mutlu edersin. git ve motorunu al.
    Mr.Duke bunu beğendi.

  12. #112
    C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250

    kendi niye büyük yazmamış :D
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..

  13. #113

    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Motosikleti
    pulsar 200ns
    zambo usta olayımı anlatıyorum sevgılımle sımdı 99 oyunu vardır bılırsınız orda motosıkletle ılgılı soru cıktı ıste tutkudur asktır hayattır yaşamdır vs vs saydım ondan sonra yedıgım trıbın hattı hesabı yok bole konularda eger sen sevıyosun ve bılıyorsa sana hak vermelı ne kadar olum ne kadar kaza olsada ben motorsıklet alıcam dedım ve alıcam yanı onun kararı bıseyı degıstırmez ıstıyosun zaten trıp atar atar 2 gun atar sevıyosa sonra zaten barısırsınız bıde arkana alır gezdırırsın kardesım ohmıss bıde temkınlı kullan gorsun nasıl kullandıgını bıdaha agzını acmaz bu arada 2yıllık sevgılım var

  14. #114
    Kur4y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    Balıkesir / Akçay
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    ne hakla seni seçim yapmaya zorlayabiliyor ? yok öyle bir dünya iyi niyetle seni düşündüğü için söylüyordur tabiki ama kaza dediği şey otobüstede başına gelebilir arabadada motosiklettede bisiklettede fazla vesvese yapmasın ve sen bildiğin yolda git neyi seviyorsan onu yap

  15. #115
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı ZamboKage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba forumdaşlar şuan çok kötü birşeyin içindeyim 8 aydır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var.
    Motosiklet hastalığım olduğunu biliyor heryerde motosiklet resimleri felan var işte sorun yoktu aramızda
    fakat ben bugün motosiklet alacağım dediğim zaman acayip bir sert tepkiyle karşılaştım hayır son zamanlarda kazalar arttı ölürsen ben naparım vs vs gibi anne serzenişleri işte.
    Şimdi diyorum benim hobim bu zevk işi ekipmanım tam olacak eğer hayallerime engel olursan eğrelti otundan farkım olmaz bırak anı yaşayayım vs diyorum aldığım tepki "öyle oldu yani beyfendi ben sana engel oluyorum tamam engel olmayacak birini bul o zaman." dedi yani anlıyacağınız tribin kralını yedim işin içinden çıkamıyorum buda bana karşı sevgisini kullanıyor işte ben hayalimde sadece sen varken senin nasıl motosiklet olur tabiki ben seviyorum sen benim gibi sevmeni beklemek saçma vs vs gibi kamyon yüküyle trip yedim.
    Neyse işte alacağım ekipmanları gösterdim fiyatını gösterdim felan ama nuh diyor peygamber demiyor abi dedirtemedim al bin diye ya kafayı yiyeceğim.
    Ölecek olsam arabaylada ölürüm,yolda yürürkende ölürüm vs gibi saydım olsun motosiklete binme ölme riskin daha fazla biz işimizi garantiye alalım vs dedi şuan sinirlerim tepemde yani aileyi ikna ettik bütün zorluğu geçtik çat karşımıza yeni bir sorun çıktı evet abilerim sizden istediğim yardım ne şekilde izin alırım nasıl kaçarım bu işten bi yardım edin!
    Sen bu yazıyı ve buraya yazılan yorumları kız arkadaşına okuttun mu ? Eğer okutmadıysan okutma zaten çünkü o senden ayrılır...

    Herhalde motoru seç diyen arkadaşlar " elizabeth " ile evli yada sevgili ki bu kadar rahatça motor diyorlar. (ciddi anlamda söyleyenler geyik yapanlar değil )

    Burada atıp tutmak kolay acaba ciddi düşündüğü yada gerçekten çok sevdiği , değer verdiği bir insan bunu kendisine sorduğunda ne diyecek çok merak ediyorum.

    Benimde kız arkadaşım var evli gibiyiz zaten hatta buradan tanıyan insanlarda var kendisini. Motoru çok sevdiği söylenemez fakat her zaman arkamdadır. Gezerizde , tozarızda mutludur bundan ama bayılmıyor. Araba ile gidelim der ve ben araba ile giderim. Çünkü o insan benim için önemli , değerli...

    Ben tenere kullanıyorum. Evet zaten her zaman enduro motor ilk tercihimdi çünkü ben onları seviyorum.
    Başka bir açıdanda bakalım. Ben ss çok seviyorum diyelim fakat ss ile uzun yola gidemezsin konforlu değildir. Fakat kız arkadaşım ile yola gidicem , gezicem tozucam ve oda rahat etmeli. İşte böyle bir durumum olsaydı düşünmeden gider enduro alırdım yine yada bütçem el veriyorsa hem ss alırdım hem enduro alırdım o ayrı. Bunun canlı bir örneği arkadaşımda var. Kendisi naked seviyor fakat naked ile uzun yol , artçı vs pek hoş olmadığı için uzun yollarda kullandığı maxiscooter var... Bu motoru sadece eşi rahat etsin diye aldı... Bütçesi 2 tane motor almaya uygun eğer olmasaydı ya maxiscooter yada enduro alırdı ve eşini rahat ettirirdi...


    Motoru seçtim mutluyum diyorlar ya hani , onlar kız arkadaşları ile bir yolculuk yapsınlar bakalım şuan ki mutlulukları ile bundan alacakları zevkin vereceği mutluluğu kıyaslayabilecekler mi o zaman görürüz.

    Evet motoru ulaşım yada iş amaçlı kullanmıyorsak bu bir hobidir. Hobi olarak bunu yapan insan kısıtlanmak istenmez , ben mi o mu sorusu yanlıştırda fakat bunun yavaş yavaş alıştırma taktikleri vardır. Karşındakine video izleterek , kıyafet göstererek değildir bu. Video izletiyorsun ya hadi kaza videosuda izletsene bak neler oluyor...

    Yavaş yavaş sevdirirsin ama zamanla... Motor kullanan arkadaşların abilerin vs vardır ama bunlar apaçiler değildir !!! Bu insanlar ile buluşursunuz onların sevgilileri , eşleride gelir güzel bir ortam vardır ve zamanla kız arkadaşında sever bunu...

    Ayrıca kızın beynini yeme motor motor motor diye daha çok ters teper...

    Emin ol sabırlı olursan hem 8 aylık çok değerli kız arkadaşın ile mutlu olursun hemde sevdiğin motorun ile...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------

    Alıntı Kur4y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne hakla seni seçim yapmaya zorlayabiliyor ? yok öyle bir dünya iyi niyetle seni düşündüğü için söylüyordur tabiki ama kaza dediği şey otobüstede başına gelebilir arabadada motosiklettede bisiklettede fazla vesvese yapmasın ve sen bildiğin yolda git neyi seviyorsan onu yap
    Senin kız arkadaşın var mı ? Yaş kaçtı bu arada ? Başkasının kız arkadaşına vesvese yapmasın gibi bir kelimeyi nasıl kullanabiliyorsun çok merak ettim...

    Eğer yaşın yetmiyor ise ben sana çok farklı dünyalar gösterebilirim hemde gerçek hayatlardan... seçim yapmak yada yapmak zorunda kaldığın dünyalar hemde...

    Umarım birisi karşına çıkar onu çok seversin ve o zaman biriside sana neyi seviyorsan git onu yap der ama hata yaparsın pişman olursun...

    Bir ihtimal hayatını 2 kişilik yaşamaya ve düşünmeye başlarsın işte o zaman bu dediğimide anlarsın...

    Sağlıcakla kal
    ///MPOWER bunu beğendi.

  16. #116
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2014
    Şehir
    İzmir
    Sana kendi hikayemi anlatayım.Aynı olay başıma geldi.Tabi onlara da hak vermek lazım sonuçta bize değer veriyolar ve endişeleniyorlar.3 ay sonra 22 yaşına giricem.4 yıllık bi kız arkadaşım var.Üniversiteye hazırlanırken 2 sene aynı dershaneye gittik.Sonra aynı üniyi aynı bölümü kazandık ve hatta aynı şubeye düştük.Şuan 2.sınıftayız.4 sene bazıları için çok az gelebilir ama bizim yaşımız için çok uzun bi zaman.Bunları neden yazdım ?Çünkü benimde kız arkadaşım kabul etmedi etmemekte direndi.Kavga bile ettik kaç kere.Ama bu isteğimden nolursa olsun vazgeçmiyeceğimi belirttim.Çünkü bu zehir artık kanıma girmişti bi kere.En son naparsan yap dedi ve kesinlikle binmeyeceğini söyledi.Bende iyi minibüslerde sen sürünürsün keyfin bilir dedim.Demem o ki sende eğer gerçekten bu zehri kaptıysan ve bunu kız arkadaşına belli edersen pes eden o olur.Ve bu zehir seni ele geçirdiyse zaten o istese de istemese de sen kendi bildiğini okursun.Ben öyle yaptım ve mutluyum.Bu isteğimden de kimse döndüremez.

  17. #117
    Kur4y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    Balıkesir / Akçay
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen bu yazıyı ve buraya yazılan yorumları kız arkadaşına okuttun mu ? Eğer okutmadıysan okutma zaten çünkü o senden ayrılır...

    Herhalde motoru seç diyen arkadaşlar " elizabeth " ile evli yada sevgili ki bu kadar rahatça motor diyorlar. (ciddi anlamda söyleyenler geyik yapanlar değil )

    Burada atıp tutmak kolay acaba ciddi düşündüğü yada gerçekten çok sevdiği , değer verdiği bir insan bunu kendisine sorduğunda ne diyecek çok merak ediyorum.

    Benimde kız arkadaşım var evli gibiyiz zaten hatta buradan tanıyan insanlarda var kendisini. Motoru çok sevdiği söylenemez fakat her zaman arkamdadır. Gezerizde , tozarızda mutludur bundan ama bayılmıyor. Araba ile gidelim der ve ben araba ile giderim. Çünkü o insan benim için önemli , değerli...

    Ben tenere kullanıyorum. Evet zaten her zaman enduro motor ilk tercihimdi çünkü ben onları seviyorum.
    Başka bir açıdanda bakalım. Ben ss çok seviyorum diyelim fakat ss ile uzun yola gidemezsin konforlu değildir. Fakat kız arkadaşım ile yola gidicem , gezicem tozucam ve oda rahat etmeli. İşte böyle bir durumum olsaydı düşünmeden gider enduro alırdım yine yada bütçem el veriyorsa hem ss alırdım hem enduro alırdım o ayrı. Bunun canlı bir örneği arkadaşımda var. Kendisi naked seviyor fakat naked ile uzun yol , artçı vs pek hoş olmadığı için uzun yollarda kullandığı maxiscooter var... Bu motoru sadece eşi rahat etsin diye aldı... Bütçesi 2 tane motor almaya uygun eğer olmasaydı ya maxiscooter yada enduro alırdı ve eşini rahat ettirirdi...


    Motoru seçtim mutluyum diyorlar ya hani , onlar kız arkadaşları ile bir yolculuk yapsınlar bakalım şuan ki mutlulukları ile bundan alacakları zevkin vereceği mutluluğu kıyaslayabilecekler mi o zaman görürüz.

    Evet motoru ulaşım yada iş amaçlı kullanmıyorsak bu bir hobidir. Hobi olarak bunu yapan insan kısıtlanmak istenmez , ben mi o mu sorusu yanlıştırda fakat bunun yavaş yavaş alıştırma taktikleri vardır. Karşındakine video izleterek , kıyafet göstererek değildir bu. Video izletiyorsun ya hadi kaza videosuda izletsene bak neler oluyor...

    Yavaş yavaş sevdirirsin ama zamanla... Motor kullanan arkadaşların abilerin vs vardır ama bunlar apaçiler değildir !!! Bu insanlar ile buluşursunuz onların sevgilileri , eşleride gelir güzel bir ortam vardır ve zamanla kız arkadaşında sever bunu...

    Ayrıca kızın beynini yeme motor motor motor diye daha çok ters teper...

    Emin ol sabırlı olursan hem 8 aylık çok değerli kız arkadaşın ile mutlu olursun hemde sevdiğin motorun ile...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------



    Senin kız arkadaşın var mı ? Yaş kaçtı bu arada ? Başkasının kız arkadaşına vesvese yapmasın gibi bir kelimeyi nasıl kullanabiliyorsun çok merak ettim...

    Eğer yaşın yetmiyor ise ben sana çok farklı dünyalar gösterebilirim hemde gerçek hayatlardan... seçim yapmak yada yapmak zorunda kaldığın dünyalar hemde...

    Umarım birisi karşına çıkar onu çok seversin ve o zaman biriside sana neyi seviyorsan git onu yap der ama hata yaparsın pişman olursun...

    Bir ihtimal hayatını 2 kişilik yaşamaya ve düşünmeye başlarsın işte o zaman bu dediğimide anlarsın...

    Sağlıcakla kal
    yaşım 24 abilikmi yapacaksın hayırdır ? ya motosiklet ya ben diye birşey olamaz böyle bir seçime hiçbir şekile zorlanmaz insan bunu diyen birkişi zaten bazı şeyleri göze almıştır demektir bilmiyorsan hayattan bazı konularda feyz al benden bu kadar romantik olmamak lazım
    '' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''

  18. #118

    Üyelik
    21 Mart 2015
    Birkaç cümle, satır sonra okuyacaklarınız kimseye muhalefet olmak için yazılmamış olup şahsi fikrimdir.
    Her şey sende bitiyor biliyorsun. İstiyorsan alırsın, istemiyorsan almazsın. Kendi başıma aynen gelmiş gibi düşünerek yazmaya devam edeceğim şimdi. Bana "sensiz ne yaparım?" gibi şeyler biraz abartı geliyor. Kimseye kötülük, kaza, bela gelmesin tabii de geçmek lazım sanki bunları. Kimse bir anneden, bir babadan çok sevemez karşısındaki insanı, şahsen buna pek ihtimal vermiyorum, verene de saygı duyarım. Kalp kırıklığı da olsa, kızgınlıkta olsa ".. o zaman başka birini bul." demek bence manasız ve biraz çocukça gibi. Umarım yanlış anlaşılmam. Veya "hayalimde sen varken motosiklet nasıl olur?" ne demek? Motosiklet hobi, karşındaki insan sevdiğin/hoşlandığın/beraber olduğun kişi.
    Yanlış anlamazsın umarım da, olay biraz hatta bayağı anlamsız duruyor buradan. Bir hayatı paylaşmayı, ilişkinin iyi gelmesini, insanı böyle daralmamak için en azından yaşadığınız durum gibi oturup doğru düzgün konuşup güzel bir yere varmak daha mantıklı değil midir? Trip atarak, en çok ben seviyorum falan diyerek bir şeyler elde edilebileceğini sanmıyorum. Sevgilin/eşin olunca öyle olmuyor denebilir, haklılık payı da çok yüksektir belki ama bir şeyler yaşamış birisi olarak söylüyorum; şu kafa yapısı insanı hayatımdam bezdirebilir. Evlilik, beraber olmak iki insanın fikirlerinin, beğenilerinin, duygularının ortaklığı değil midir? Foruma yazmana gerek duymaman gerekiyordu senin aslında.. sarf edilen cümleler bence gereksiz, benliģinden ödün verirsen, uzun süreli dönüşü canını acıtabilir; istemediğin birine dönüşmüş bulabilirsin kendini. Lisanda kusur ettiysek affola, mobilim.
    Güzel haberlerini takip ediyor olacağım.

  19. #119
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı Kur4y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaşım 24 abilikmi yapacaksın hayırdır ? ya motosiklet ya ben diye birşey olamaz böyle bir seçime hiçbir şekile zorlanmaz insan bunu diyen birkişi zaten bazı şeyleri göze almıştır demektir bilmiyorsan hayattan bazı konularda feyz al benden bu kadar romantik olmamak lazım
    Oooo sen çok atarlı bir genç çıktın , önce sakin ol şampiyon.

    Yaşın 24 ama bu yaşına kadar birisinin kız arkadaşı için " vesvele " gibi kelimeleri kullanmamayı öğrenmemişsin bu saatten sonrada öğrenemezsin o yüzden merak etme abilik falan yapmıcam hatta yapmam da zaten merak etme.

    Ayrıca biraz konuşmalarına dikkat edersen çok sevinirim. Yazılan yazılarıda iyi anlamanı dilerim ki böyle komik atarlar yapma insanlara.

    Tamam ben feyz alıcam senden.

  20. #120
    Kur4y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    Balıkesir / Akçay
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oooo sen çok atarlı bir genç çıktın , önce sakin ol şampiyon.

    Yaşın 24 ama bu yaşına kadar birisinin kız arkadaşı için " vesvele " gibi kelimeleri kullanmamayı öğrenmemişsin bu saatten sonrada öğrenemezsin o yüzden merak etme abilik falan yapmıcam hatta yapmam da zaten merak etme.

    Ayrıca biraz konuşmalarına dikkat edersen çok sevinirim. Yazılan yazılarıda iyi anlamanı dilerim ki böyle komik atarlar yapma insanlara.
    alıntı yaptığım yazımı eksik kopyalamışsın en başta dedimki '' seni sevdiği için böyle diyor '' ama hiç bir insan bu şekile zorlanmamalı diye düşünüyorum insan ikilemde kalmamalı böyle bir konuda konuşarak herşey halledilir ama ya motosiklet ya ben kesinlikle böyle denmez insanın morali bozulur


    Tamam ben feyz alıcam senden.
    insan bu şekilde ikilemde bırakılmamalı direk ya motosiklet ya ben insana dendiği zaman morali bozulur , oturup uzun uzun konuşulması ortak nokta bulunması lazım ve ilk söylediğimi kopyalamamışsın '' seni sevdiği için böyle diyor '' böyle bir ifade kullandım
    '' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)