Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Nereye Gidiyor Bu Fiyatlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Yohhh
    öncelikle bürokrasiyi yıkmalıyız diye düşünüyorum ben yukarıdaki yazdığım olaylar için


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2013
    Şehir
    İzmir / Sakarya
    Motosikleti
    yok
    haftasonları avm'ler neden hıncahınç dolu, peki neden otoparkları full dolu. çünkü insanların sosyal yaşamları 0 a indirildi. gidecek bir yer yok.avm deki insanların hepsi orda olmaktan nefret ediyor.

    Yollar neden hep tıkalı, motosikletle bile ana yollarda neden gidilemiyor,
    çünkü yeterli sayıda yolumuz yok. ve çarpık kentleşme var. almanyada 1000 kişiye düşen araç sayısı 550 , türkiyede 230. ancak onlarda yol tıkanmıyor ama bizde tıkanıyor.

    peki neden 950 tl maaşla çalışanın elinde 2.000 tl'lik telefon ve evinde sınırsız internet.
    çünkü üreme destekli ve doğum kontrolü yasaklamaya çalışan hükümdarların olduğu ülkede , 70 milyon arasından kendini adam yerine koyulması ve imrenilmesinin en ucuz yolu.
    oooo telefon çok güzelmiş güle güle kullan.2000TL.
    oooo araban çok güzelmiş güle güle kullan. 100.000TL
    oooo nobel ödülün çok güzelmiş güle güle kullan. bir ömür.

    dünyanın en pahalı benzinini kullanmamıza rağmen benzin istasyonları neden yoğun ve kimseden çıt yok.
    Benzin istasyonları yoğun değil zorlama olmuş bu. ben izmirde sıra beklediğimi hatırlamıyorum.ancak belki iş çıkışı.
    ama depoyu fulle diyen motorcu görmedim daha kendimden başka. 5 tl 10 tl diyorlar. belki de fulletecek paraları olmadığı için sık sık gelip kalabalık yapıyorlardır bilemem.

    bu ülkede zaten zengin hep zengindi fakir de hep fakir.orta yolu bulabiliyorsan ne ala.
    bu ülkede zengin son 12 yılda daha zenginleşti , fakir daha fakirleşti. zaten ülkedeki aydın kesimin tepkisi buna. 2000 ve 2015 yıllarında Gelir ve Tüketim vergileri arasındaki orana bakan ortalama bir zeka bunu rahatça görebilir.

    gelelim motosikletlere, millet talep etmese satışlar iyice düşse hangi marka fiyatları uçurabilir.firmanın elinde malı patlasa fiyatları aşağı çekmeyecek olan marka varmı.alıyorsunuz ki fiyatlar uçuyor. yine şikayet edeceksiniz ve sonunda yine alacaksınız.çünkü biz tüketim toplumu ve rahatı seven bi toplumuz..
    alınmasının sebebi yine adam yerine konmak (yeri geldiğinde bir kız tarafından da ). özellikle ss motor kullananların %90 ının motosikletle alakaları yok. hepsi şekil yapıp kız kaldırma derdinde. (burda yine üreyin diyen padişahlara selam verip geçelim).
    Shrieker bunu beğendi.

  3. #43
    TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    Zenginin parası zügürdün ......!!!!
    Ne derseniz deyin en tepedeki bürokrattan işsizine kadar üçkaatçı bir milletiz.Bu yüzden bize rahat yaşam yok.
    berkcigdem ve jimi_hendrix bunu beğendiler.

  4. #44

    Üyelik
    13 Eylül 2014
    Şehir
    Samsun
    insan hayatları söz konusu olduğunda azınlık çoğunluğa uymamalı, çoğunluk azınlığı yönetememelidir, geri kalan herşeyde geçerli olabilir çoğunluğı seçin. amerikada her vilayetin kendi yasaları var olduğunu biliyorum, il dişina çıktığınızda yasak kalkabiliyor yerine göre, ama bir savaş olduğunda hepsi birler, bizim padişahımızda, kendi şehrini yıkıyor.. işte 100 yıl alan süre bu.. belki doğu biraz ayaklanmışdır erkenden ama onlar sindiğinde, muhtemelen yavaş yavaş baskılardan bizlerde ayaklanmaya başliyacağız bizide sindirecekler terörist muamelesi göreceğiz, yeni teror gurupları peydahlanmış olacak... polis evine zorla girdi, kızı tek mermiyle öldürdü, anasının babasının çırpınışları hala gözümün önünde, bu ülkede hak hukuk yok her an bizimde başımıza gelebilir, böyle bir ülkede yaşamak istemiyorum açıkcası.. adam diktatör kesildi başımıza, kardeşim sal gerekirse kendi yasaları olsun her bölgenin, insanlar huzur içinde yaşasın gelişsin, padişahlık bitmedi, kılıf altında sadece..

    harbi seçimle gelen bir muhtarı adam yerine koymazlar, cebinde parası olan adamda millet vekili olur o olur bu olur, ülkede böyle bok olur..
    Shrieker bunu beğendi.

  5. #45

    Üyelik
    19 Haziran 2014
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    honda pcx
    Aynen dedigin gibi totemons , ne uretim ne de markalasma nede bir baska birsey sebeb. Sebep tamamen bizim uckagitci bir millet olmamizdan kaynaklaniyo. Bir birimize kazik atmayi seviyoruz. Bu ulke adam olur mu diye sorarsaniz benim cevabim hayir olacaktir. Cunku toplumumuz her gecen gun daha cok bozuluyor ve utanma duygusunu kaybediyor.
    jimi_hendrix ve TOTEMONS bunu beğendiler.

  6. #46

    Üyelik
    13 Eylül 2014
    Şehir
    Samsun
    şurasını bir açıklığa kavuşturalım, üç kağıtcı, kazıkcı olmamıza sebebiyet veren tamamiyle devlet politikaları yasaları, icraatlarıdır, ben adamlara kaliteli iş yaptımda alamıyorumki paramı daha ucuza yapan var diyor, yapanda üçkağıt veya biraz daha kalitesiz maal edip yapıp ucuza veriyor, ben ekmek yemek için mecburan birbirimiz kıracağız bende o yola sapacağım, noldu kazıklar, bir hale aldı olay, devlet refahı yüksek tutsa insanlar 3 5 kuruşun niye lafını yapsın? ben kasam dolacak dedikçe, insanlar fakirleşiyor, fakirleşen insanlardan daha az vergi dönüyor, gayri resmi işler yapılıp paralar cukka ediliyor vergisizce, sonuçda devlet dahada fakirleşiyor dahada fazla extra vergiler yaratıyor, bu döngü insanlar 0 lanmaya gittikçe kırılmaya suç oranları patmaya başlayınca ortadan kalkacak, o amcalarda ortadan toz olacaklar,

    bakın arkadaşlar devletin gizli hesabı şu;

    insanlar fakirler, açlık sınırında yaşıyorlar, normalde yaşayamamaları gerekir ama yaşıyorlar nasıl oluyor bu,
    nüfüsun büyük bir çoğunluğu hazırdan yiyor, emekli memur çocukları devletten akıyor, mal mülk var,

    devlet istiyorki, insanların pisikolojileri bozulsun suç işlesinler mahekemeye gelsinler ceza keselim,
    avukat kiralasınlar, avukat para kazansın, sora 2 tarafa kol gibi ceza geçirelim, cebinde parası yoksa
    devlet alıcaklı olsun, elbet anası babası ortadan kalktığında "bu vatandaşa kalan mülklere arsalara el koyar"
    bedavadan hacizleriz, dahada zengin oluruz, yeni bina alanları çıkar,

    böyle değişik değişik icraatlar var arka pilanda.. bunlar hep ilerleyen yıllarda patliyacaklar, çok kötü zamanlara doğru gidiyoruz açıkcası..

  7. #47
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Yohhh
    Soichiro Honda motosiklet araba ve jet uçak yapmak için devlet desteği almamış o zamanlar ona destek verecek devlet de yokmuş adamın atölyesini amerikalılar 3 defa bombalamış adam 4.yü yapmış yoluna devam etmiş maalesef millet olarak bizde bu azim de yok. (ben de dahil)

  8. #48
    aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2012
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Yaşım 44. Askerlik sonrası hiç boş durmayıp çalışarak annemin girmiş olduğu kooperatif dairesinin 2/3 kadarını ben ödedim. Babamın bana almış olduğu aracı satıp, üzerine 4000 daha koyup biraz daha donanımlısını aldım. İlk motorumu alırken cebimde 6000 liram vardı, 11000 daha borç alıp ilk motoruma sahip oldum. Borcumu bitirince onu satıp şu an kullanmakta olduğum motorumu aldım. İlerde bir gün (başka bir hayatta) gemiciklere sahip olup, saraylarda yatıp kalktığımı görürseniz arkamdan ne derseniz deyin... haketmişimdir. (İçkim, sigaram, kahvehane v.s. alışkanlığım yoktur. Hobilerim arasında okçuluk, atıcılık, bankacılık, lokanta işletmeciliği bulunmamaktadır. Tek hastalığım akvaryum hobisi olup, ürettiğim balıkları ve bitkileri üçüne beşine bakmadan beslediğim kediler ve sokak hayvanları için mama takasına vermekteyim).
    Shrieker ve yüksel66 bunu beğendiler.

  9. #49
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Şehir
    Yamalo - Nenets
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Ne çeşit bi manyaksa artık


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)