Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

sürücü kurslarının keyfine göre mi hareket etmek zorundayım?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    f terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ağustos 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Pioneer xf200-2a
    eylülün sonunda bi kursa yazılmıştım kayıt olurken parayı peşin verdim ve ekimin 24ündeki, o da olmazsa en geç 31indeki sınava yetişeceğim sözüyle anlaştık fakat bugün 2 kasım ve ne zaman girebileceğimi sorduğumda seni 24 kasımdaki sınava yetiştirebiliriz dedi o zaman parayı geri isteyip başka bi kursa yazılmak istediğimi söyledim bu sefer kaydını yaptık para iadesi yapamam dedi ben de bu konuda herhangi bir hakkım olup olmadığını bilmediğim için kavga gürültü çıkarmadan arkamı dönüp küfür ede ede eve geldim. benim hakkımı arayabileceğim bi yol yordam yok mudur adamlar paramı peşin aldı ve beni 2 aydır oyalıyor, çok sinirliyim ve bir şekilde burunları sürtsün istiyorum lütfen bana bir yol gösterin


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2014
    Başımıza aynı şeyler gelmiş inanırmısın ben 8 ay oldu ehliyet kursuna yazılalı ve 5 ay sonra alabildim sebebi'de ne biliyormusun , verdiğin belgeler işte kan kartı sağlık raporu çart çurt şeylerin içerisinde , orada çalışan bayan sağlık raporumu kaybetmiş ve hiç haber vermediler , bende af edersin mal gibi bekliyorum sınava gireyim diye 5 ay geçti gittim 2 sınav getçi ben giremedim ne oldu dedim sağlık raporunuzu vermediniz kayıt yapamadık dedi , bende verdim , peki neden arayıp söylemedinizki bende yeniden getireyim dedim , çalışanın hatası dedi , ne yapalım ozaman dedim sağlık raporunu getir hemen kayıt edelim önümüzdeki sınava gir dedi bende gittim verdim şükürler olsun aldım.

    Arada bir gidip kontrol etmekte fayda var kursları yoksa unutuyorlar bizi

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Ağustos 2015
    Parayı peşin vermeyeceksin, peşin veren herkese aynısını yapıyorlar. Tanıdığı falan öne alıp senin sınavı geç tarihe atmışlar defalarca karşılaştık. Kuzenimde peşin vermişti, sınavı falan geçince dosya parası istediler 50 lira. O ilk kayıt olurken ki uslupları o kadar yerlere indiki küfüre varan tartışmalar yaşadık. Kadın 50 lira almadan vermiycem, öleceğimi bilsem gene vermem dedi. Ortalığı birbirine kattım, neler neler yaptım en sonunda aldım, kadının yüzüne bakıp "noldu hani vermiyodun?" diyip çıktık.

  4. #4
    A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 125R
    Avicinin dediği gibi bu ülkede hiçbir zaman parayı peşin vermeyeceksin her alanda aynı sıkıntı oluyor. Vaktiniz varsa şikayet edin meb'e.

  5. #5

    Üyelik
    16 Eylül 2015
    Şehir
    İSTANBUL
    Asla bilmediğiniz kurslara kayıt olmayın derim. Ben kursa kayıt olmadan önce fiyat araştırması yapıyordum. A kursu tanıdık bildik olmasına rağmen B-C kurslarını arayıp hem fiyat aldım hem de eğitimleri hakkında sorular sordum. Ne zaman ki kursların gelin sizi yetiştiririz, araya sıkıştırırız gibi sözlerini duydum işte o an bildiğim kursa gidip 1 ay sonra ki sınav için kayıt oldum. Eğitim kalitesi bir yana esprili ve cana yakın tavırlarıyla 10 yıllık arkadaşımdan ders alıyormuş hissine kapılıyorum. Siz siz olun referansla kursa kayıt olun. Ben arkamdan 2 kişiyi daha o kursa yönlendirdim. Aynı ilgi ve aynı kalite devam ediyor.

  6. #6

    Üyelik
    27 Ekim 2015
    Şehir
    Gaziantep
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Aynen bende 21 ağustosta kayıt oldum hala sınavı bekliyorum

  7. #7
    f terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ağustos 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Pioneer xf200-2a
    hocam şikayet işini nasıl yapıyoruz bu y.vşaklar bide dosya masrafı falan da ister benden çıldırtırlar ya camı çerçeveyi indirecem başıma bela alıcam ya da nereye nasıl ediyorsam yasal bi şekilde şikayet edicem bana bi yardımcı olun gözünüzü seveyim

  8. #8

    Üyelik
    05 Eylül 2015
    Şehir
    İzmir, Güzelbahçe
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125ST
    MEB'e şikayet edebilirsin. 147'yi ara.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)