Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki ls650 savage biraz yardım istiyorum :)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    sonofcrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2015
    Motosikleti
    Harley Davıdson xl1200x Forty Eıght
    Herkese iyi geceler arkadaşlar bu hafta suzuki Ls650 savage almak için sahibi ile buluşup motoru test edicem öncelikle gerçekten çok temiz 2003 model 24.000 bin km de ve garaj motoru bebek kadar temiz neredeyse birde tabi canlı görmeden çok büyük konuşmayalım neyse internet te araştırıp forumları okudum ama gerçekten yeterli bilgi bulamadım kullanan veya motosiklet hakkında bilgiye sahip olan varsa yardımcı olursa sevinirim birde belirtmek istiyorum alırsam biraz kullandıktan sonra bobber yapmayı düşünüyorum tip olarak custom için çok uygun gözüküyor internette mükemmel örnekleri var ve çok torklu bir aletmiş öğrendiğime göre birde sizin yazdıklarınızı okumak isterim. 😊

    (Telefondan yazıyorum hatam varsa affedin😂)

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------

    ??????????


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Tekirdağ / Çorlu
    Motosikleti
    KapÇık
    ben zamanında iyiden iyiye kafaya takmıştım ls650 ye. kayışlı tek silindir. yakıtı az tek silindir olduğu için +130 larda titreşimi bol bir makina ve bir çok kullanıcıda egzoz patlatma sorunu mevcut bir makina diye bilgiler edinmiştim. Keşke böyle makinaların yedek parçaları bulunabiliyor olsa TR de.

  3. #3
    sonofcrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2015
    Motosikleti
    Harley Davıdson xl1200x Forty Eıght
    Parça isi çok sıkıntı değil zaten basit bir makine ustası çoktur diye düşünüyorum ki zaten almak istediğim makinede temiz ilerde sorun çıkaran parça olursa ebayden sipariş ederim diye düşünüyorum su egzoz patlatma derken egzoza zarar veren bişeymi bu yoksa sadece o apacilerin motoru zorlayarak çıkardığı patlama sesindenmi bahsediyorsun birde 130 gibi bir hzidaykenmi titreşim var yoksa herzamanmı var titreşim sonuçta japon teknolojisi değilmi bu nekadar titreşim olabilir su an supeheye dusurdun beni :/

  4. #4
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    ornegin tek silindir benim motor 110-120 den sonra titremeyi hissettiriyor, yapacak birsey yok, selenin altinda dev gibi 650 cc lik tek piston gum gum diye vuruyor.. kacari yok..

  5. #5

    Üyelik
    04 Mayıs 2015
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Kawasaki Vulcan 800 Classic
    erhaba ,
    yaklaşık 6 aydır suzuki ls 650 kullanıyorum . şehir içinde scooter büyüklüğünde racing tepkilerinde bir makine diyebilirim. tek silindir olmasından dolayı daha titreşimli olmasını beklerdim ama 2bin devirden sonra hiç titreşim hissettirmiyor.benzin sarfiyatı ise şehir içi 4,3 şehir dışı 4,0 dolaylarında .bence 650cc bir cruiser için çok-çok iyi bir rakam. parça sorunu ise hiç yok çünki; motor 1986 dan beri üretilen bir model.2004 ten sonra suzuki s40 boulevard olarak devam etmiş.avrupa kaynaklı sitlerden parçalarınızı getirtebiliyorsunuz.hızı ve tepkileri ise ((cruiser)) kullandığını bilen sürücü için gayet başarılı.5bin devirde 34 hp güç üretmesinden dolayı tutulmamış türkiyede fakat 3bin devirde 50nm torque ürettiği gözden kaçmış bizim beygir hesabı ile motorun gücünü ölçen kaptanlar tarafından :D bu veriler ile 158kg lık ağırlığınıda birleştirince tam manası ile mermi gibi bir motor olmuş.
    eksikleri düşününce ; sıvı soğutma olsaymış çok iyi olurmuş.başkada yok bence
    ilk aklıma bunlar geldi.başkaca sormak istedikleriniz olursa cevaplarım
    herkezin tekeri düz bassın


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)