Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

acil bilgi .....kaza

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    25 Şubat 2015
    Şehir
    diyarı bekir
    Motosikleti
    yamaha
    dün sigortayı yaptığım yere gittim .sigorta eleamanın dedikleri: abi sen kendi isteğinlemi verdin. yok dedim o zaman bir şey yapamazlar .sadece suç tam olarak kimde öğren otobustemi yoksa motoru kullanan iki kişidemi ... sigortacıdan sonra trafiğe gittim memur polis ruhsat isstedi .motorun bagajındaydı dedim. al getir dedi kaza kayıtlara geçmiş ...kimm suçlu diye sordum...ruhsatı getir sonra dedi ..hemen şehir dışındaki hasarlı araç garajına gittim ...motorun halini anlatayım... sol tarafta tek çizik bile yok sağ taraf yağ karteri paramparça sağ ayaklık ikiye bökülmüş frende sağ amortisör paramparça ..ön fren kopmuş ayna çubuğu kırılmış ön far yerinden fırlamış...dün stresten iki defa kustum inanırmısınız..o motorun üstünde olmak istemezsiniz o anda inanın ..teşekkür desteğiniz ve yorumlarınız için arkadaşlar...motorsuz kaldım ..ama önemli değil inşallah iki kazazede de kurtulur...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

    ne kadar başıboş olsalarda hırsızlık iftirası atmak çok doğru bir şey değil arkadaşlar...ahiret hesabıdavar bunun


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Çok çok geçmiş olsun kötü bir durumda olsa, size güzel bi tecrübe oldu bu durum. Ben asla motorumu arkadaş, akraba, eş, dost kimseye vermem hele ki ehliyetsiz birine üstünde foto bile çektirtmem. Kimsenin 5dk'lık keyfi için kendi keyfimi kaçıramam, motorumu verip de kötü olacağıma vermeden kötü olurum daha iyi.
    Alisilin ve Ertugyigit bunu beğendiler.

  3. #23
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2005
    Şehir
    İstanbul / Çekmeköy
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Bilgim ve isteğim dışında kullanılmış motorum dersin.
    Alisilin bunu beğendi.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

  4. #24
    Alisilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2013
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    İnşallah kazazedeler ölmez ve kalıcı hasar oluşmaz. Prosedür nasıl işliyor bilmiyorum. Bazı arkadaşlar motorum çalındı de demiş. Kimse motoru çalmamış ki. Kendini kurtaracam diye ölüm döşeğinde bi adama hırsızlık iftirası atmak da nasıl bi insanlıktır. 2 teker üzerindeyiz arkadaşlar Allah adama 8 takla attırır mazallah.

  5. #25
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Yaralılara acil şifa diliyorum. Sakın bazılarının dediği gibi çalıntı ihbarı filan verme. Olay çok daha karışır, kazazedeler ve kayınçon hırsızlıkla itham edilir ve sen yalan ihbarda bulunmaktan suçlu olursun. Ehliyetleri yoksa sana kesilecek ceza 700 tl civarında. Bunu kabullen ve başka birşey de yapma.

  6. #26
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Eylül 2015
    ARKADAŞLAR BU ARKADAŞIMINIZIN SORUNU ÇOĞUMUZUN BAŞINA GELEN ŞEYLER , MOTOSİKLETİ, ARABAYI,TELEFON VB. ARAÇ GEREÇLERİMİZİ EMANET ETTİĞİMİZ KİŞİYE GERÇEKTEN ACİL BİR DURUM VARSA VERİN.
    ARKADAŞIM VAKİT KAYBETMEDEN ÇALINDI MOTOSİKLETİM DE BAŞINI FENA AĞRITIRLAR.

  7. #27

    Üyelik
    20 Mart 2014
    [QUOTE=Acil112;3719066]Motosikletteki artçı (yada artçının bakmakla yükümlü olduğu kişi) işi biliyorsa iş gücü kaybı, sakatlık, yada vefat durumunda tazminat talep edebilir. sigorta öder, sonra sizden alır(Max. 200bin TL civarı)
    Umarım bu kadar kafası çalışmıyordur.[/QUOTE
    Bunu biraz açabilirmisiniz, Trafik sigortası 3. kişilere verilen zararı karşılar, araç sahibi dışındaki olan artçı yada sürücüye bir şey olursa sigorta bunu öder diye biliyorum.

    Ben sigortaya para veriyorum amacıda böyle bir zarar verirsem olacakarı karşılaşın diye. Bu olayda sigorta nasıl oluyorda ödediği tazminatı sigortalı araç sahibinden isteyebiliyor?

  8. #28

    Üyelik
    04 Eylül 2006
    Geçmiş olsun


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)