Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yeni Ehliyet Alacağım Aşamalar Hakkında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba.Benim kafama takılan konular şunlar.Ben henüz ehliyet almadım.Kursa yazıldığımda vitesli motorlamı test edicekler yoksa vitessiz motorlamı ve ben şuana kadar hiç motor srmedim çok zorlanırmıyım?Bir diğer konuda bu yamaha honda gibi markalar bildiğiniz üzere eğitim veriyorlar bu eğitimlere ehliyetten sonramı başlıyacağım yoksa öğrenmek için öncemi ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Nisan 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Merhaba hocam.Sınavlar vitesli motosiklet ile oluyor, araba kullanmayı biliyorsanız vitesli motosikleti kullanmayı öğrenmeniz daha rahat olur.Sürücü kursları pek uygulama eğitimi vermiyor, yazılı sınavı geçtikten sonra uygulama eğitimi için bir yerden motosiklet bulup en az 1-2 gün çalışmanız gerekebilir.Bazı illerde sınav çok basit oluyor trafiğe dahi çıkılmıyor ama çoğu ilde sınavlar baya zorlaştı.

  3. #3
    Ege Anıl EFE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2014
    Şehir
    İzmir/Bormova
    Motosikleti
    Ducati Monster 696, Triumph street triple, Xmax 25
    Şimdi kardeşim bende seninle aynı durumdaydım,gittim karşıyakada emin sürücü kursuna yazıldım.5 ders 550 tl felan dediler ve güven verdiler açıkcası.vitesli motorlarla eğitim veriyorlarmış. Eğitim veriyor musunuz dedim evet dediler ve vitesli motorlarla eğitim veriyorlarmış. Sürebilir miyim felan dedim. Bisiklet sürebiliyorsan sorun yok denge problemi yoksa dediler zaten direksiyon eğitimi de veriyoruz dediler.bemde gidip gerekli evrakları tamamlayıp kayıt oldum.ayın 14 ünde de derslerim başlıyor.aklında soru varsa sorabilirsin

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

    Ha bu arada bildiğim kadarıyla gis sadece istanbulda eğitim veriyordu.ben şu şekilde yapıcam.ehliyeti önce alıp motor almadan önce eğitim almak.

  4. #4

    Üyelik
    30 Nisan 2015
    Şehir
    kocaeli
    Vitesli yok hemen ogrenirsin onda birsey yok heyecan yaparsan bi tumsek var orada zorlanirsin belki benim kurs cok kotuydu bulmus 90 li yillardan bi cita kursuna sor motorun modelini bide egitim yaptigin motorla sinav oluyorsun

  5. #5

    Üyelik
    26 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Anladım arkadaşlar teşekkürler ehliyet aldıkdan sonra ilk motorum vitesli olmasını istiyorum büyük ihtimalle cbr 125 ve ya 250 olacak motoru satın almadan hondanın veya yamahanın eğitim kursuna gitsem yararı olurmu ?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)