Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Gearbest ve shipping insurance hakkında bilgisi olanlar bir bakabilir mi?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Arkadaşlar dün bir konu açmıştım sağolsun bi arkadaş şu linkteki ilanı gösterdi, http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_81588.html şimdi bu adamlar biz normal gönderimde takip nuarası vermiyoruz diyorlar ama ürünü satın almak için işlem yaptığımda şu resimdeki bi olayla karşılaştım.




    Benim bu resimden anladığım kadarıyla flat rate shipping zaten tracking number veriyor? Her ne kadar o kutuyu seçemesemde kendisi seçili geliyor, peki bu adamlar neden takip numarası yok dedi?

    Ayrıca başka bir sitede ebay için shipping insurance yaptırırsanız tracking number da verilir demişler peki bu gearbest için de geçerli mi acaba? Adamlara ulaşmaya çalışıyorum ama detaya girmeden düz cevaplar veriyorlar.

    Daha önce hiç gearbestten alışveriş yapmadım daha önce burayı kullanan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Kargom paketlenmiş takip numarası verilmiş diye sevinme 10 gün önceden kargoya verilmiyor 10-25 gün arası Avrupadan gönderiyorlar galiba 10 gün sonra kargoya verilip İsveç Postla 2 günde İstanbula geldi Takip numarasızlara bulaşma yoksa benim gibi 1 aydır kargo yolu gözlersin

  3. #3
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Kargo beklemeyle ilgili bi sıkıntım daha önce ebay' den alışveriş yaptım tracking number oldu mu hiç bir sorun çıkmıyor ama tracking number olmayan bir alışverişim oldu onda da ürün kayboldu zaten. Gearbest daha önce denemedim tracking number olmayan ürün de almam o yüzden soruyorum insurance yapınca tracking number geliyor mu diye.

    Satıcıya özel mesaj atma olayı yok anlamadım gitti bu gearbest' i olmadı ebay' den alacağım yapacak bişey yok.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)