Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sevincimi de sizinle paylaşmak istedim :) (Sonunda alınan ehliyet içerir)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    18 Temmuz 2014
    Merhabalar arkadaşlar.
    Geçen seferki yazımda biraz hüzünlü bir yazıydı onuda paylaşayım burda;
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...et-icerir.html

    Yukarıda ki yazımı okuyanlar ehliyet konusunda ne talihsizlikler çektiğimi hatırlar. Ve daha bunun üzerine eklenen bir çok kötü senaryo geldi başıma. Kısaca anlatmak gerekirse;
    Geçen hafta perşembe günü sürücü kursu "Gel dosyanı al" dedi gittim "Makbuzları getirmen lazım al sana sertifika gelirken motorla gel hızlı gel haaa aman haa dükkanı kapatcaz" Düşündüğünüz gibi bir kaza yapmadım Allaha çok şükür ama yetişemedim. Ve bana da sertifika işe yarar kaza yapmadığın sürece diye YALAN SÖYLEMİŞLER.

    KESİNLİKLE YALAN BEN İNANDIM SİZ ASLA İNANMAYIN SERTİFİKA BİR İŞE YARAMAZMIŞ.

    Neyse cuma günü oldu izin alamadım çalıştığım yerden pazartesi gidersin dedi fabrika. Ona da eyvallah. Cumartesi günü oldu arkadaşlar çağırdı ee şimdi sürücü kursu bişey olmaz dedi bende onlara inanıp çıktım yola gezmeye. Pazar gecesi saat 2 sularında elimi cüzdana bir attım cüzdan yok. Kimlik, banka kartı zart zurt hepsi uçmuş. Bunda da bir hayır var dedik.
    Neyse pazartesi oldu kısa tutayım gidip kimlik çıkardım sürücü kursundan dosyayı aldım saate bir baktım 12.30 olmuş. Fabrikaya 9'da dönerim demiştim. Geri gidersin emniyete sıranı alırsın önümde 2 kişi var işlemleri bitti birisi geldi dedi ki "Çok acil işim var" iyi dedim gel sen yaptır. Kadın işini bitirdi dosyayı verdi parasını verdi takkk sistem çöktü. Bekle dur gelsin sistem. Kadının işi görüldü ben orda sap gibi kaldım. Bekle bekle gelmiyor. Saat 5'e kadar bekledik gelmedi. Naparsın oldu bir sefer. Salı günü babam gittiyse yine sistem yok dediler. Çarşamba günü babam sıra numarası almış ben hemen fabrikadan 1 saat izin aldım geldim imza attım geri gittim. Cuma günü yani dün büyük gündü


    Oncaaaaa hüzünden, kederden, sıkıntıdan, stresten, dertten, tasadan kurtulup dün ehliyeti aldım

    VE ehliyeti alan aşağıda da motoru duran bir motosiklet.net'li naparsa aynısını yaptım.
    Giydim ekipmanları çıktım yola Ve talihsizlikler yine peşimi bırakmadı

    Bu sefer o heyecanla çıktığım yolda, Ruhsatı evde unutarak çıkmışım

    Neyseki kazasız belasız bitirdik dünü Bugünde artık rahatt rahat sakin sakin gezicem motosikletimle

    Hepinize teşekkür ederim sonra görüşmek dileğiyle
    MD.Murat bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    05 Ağustos 2007
    Şehir
    lubnatsi
    Motosikleti
    z1000e kesik.
    Başına gelenleri okumak bile strese sokuyor adamı, hadi hayırlı olsun.

  3. #3
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2005
    Şehir
    HATAY-ANTAKYA
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Hayırlı olsun.
    Hakikaten stresli olmuş. Neyse ki sonu iyi bitmiş.
    aslan557 bunu beğendi.

  4. #4

    Üyelik
    14 Haziran 2015
    Şehir
    ESKİŞEHİR
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Seni en iyi ben anlarım sanırım benzer şeyler benimde başıma geldi.Sınavı geçtim kurs dedi ki 3 4 güne çıkar dosyan.İnandım bende izin aldım işten (çok sıkıntı izin olayı).Perşembe oldu dedim dosyalar nerede cumartesi çıkacak tamam dedim haftaya hallederiz acelesi yok.Cumartesi günü pazartesiye pazartesi günü salıya salı günü çarşambaya salladılar.Yan yattı çamura battı kurs müdürü hasta oldu evde yatıyor yarın gelecek öbür gün gelecek diye diye salladılar.Sonunda çarşamba günü aldım dosyayı.Perşembe günü için sıra aldım gittim sabahtan 30 dk da hallettim işimi diye tam sevinirken polis demez mi senin kimliğindeki fotoğraf sana benzemiyor git kimliğini değiştir gel diye neyse dedim hallederiz çok sürmez değiştirmek.İşin saçmalığı benim ehliyetteki fotoğraf ile kimlikteki aynı parmak izinden tanıma var vs.adam kimlikteki fotoğrafa taktı (B sınıfı ehliyetim vardı bu arada).Neyse tekrar çarşıya indim işleri halletim kimliği değiştirdim tam eve girecekken polis aradı trafikten dedi senin B sınıfı ehliyetin varmış ee burda gözlüklü gözüküyorsun sonuç dedim sağlık raporunda sağlam gözüküyor dedi evet dedim zaten çok az bozukluk vardı 10 yıl önce öyle verdiler şimdi bir sıkıntı yok.Olmaz resmi evrakta çelişki oluyor gitceksin göz doktoruna muayene olcaksın getirceksin bu akşama kadar çıkmaz ehliyetin yoksa dedi.Dedim gözlük yapın ehliyeti o zaman dedim bu seferde raporda sağlam yazıyor dedi.Dedim aldığım raport özel hastaneden değil Devlet hastanesinden muayene oluğ aldığım rapor hep raporu tanımıyorsun gözlük yap dediğim zamanda raporu gösteriyorsun bana filan dedim.Sonra söve söve tekrar hastaneye gittim.Hastane de de bir ton olaylar olaylar 5 dklık iş 2 saat sürdü.Özel hastaneye gittim bir de bir ton para bayıldım hallolsun hazır izin günüm bir daha uğraşamam diye son anda gittim götürdüm raporu.Beni arayan adamın yanındaki kadın dediki bana gayet sağlam göründün ama bilmem ne abi gitsin rapor alsın dedi filan dedi yani adamın benden rapor istemesi tekrar tamamen keyfi.Sabahtan akşama kadar giden vaktime mi paramamı yanayım bilemedim.Birde dalga geçer gibi hadi sağol gittin ugrastın 1 saat sonra gel ehliyeti al dememiz mi şaka gibi.Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok 16 lira dolmuş parası verdim sırf işleri halledicem diye.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler