Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Ekşi'de gece gece coştular yine

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2014
    Şehir
    İzmir
    Bazı yerlerde haklılık payları var.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    21 Mayıs 2015
    Şehir
    eskişehir
    Motosikleti
    honda cbf600-pcx125
    trafikte saygi gostereceksin ki saygi goreceksin. aralardan gecmeye calisirken emegiyle zar zor aldigi arabayi cizersen, yer olmadigi halde arabaya israrla korna calarsan, butun yol seninmis gibi bir anlik dalgin olan insan hata yaptiginda kavga edersen saygi goremezsin. bunlari yapan motorcular yuzunden butun motorlara mal oluyor maalesef. saygi goster sayfi gor.
    maydin02, Siyah&Beyaz ve mgora bunu beğendiler.

  3. #23
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    onlar ne anlar motordan anlasalar arabaya binmezler iki teker güven özveri tecrübe ister .

  4. #24
    Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul / Eskişehir
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Neden motosiklet ve araba olarak bakılıyor olaya. Motosikletinde iyi, kötü kullanıcısı var arabanında. Çok saçma ve gereksiz tartışmalar.

    Bu arada çok duyarsız motosiklet sürücüleri de var. Genelde motosikleti zevki için süren insanlar dışında oluyor bu kişiler.
    ninja h2 bunu beğendi.

  5. #25
    hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Eylül 2014
    Şehir
    İzmir-Çiğli
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Genelleme yapıldığı için biz çemkiriyoruz, biz çemkirdikçe onlar bizi apaçi tayfadan sanıp daha da kuduruyorlar. Atıp tutan ergenler çoğu, yok dövermiş de yok ezermiş de. Söylenenler de boş değil, ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama yazılanların hedef kitlesi zaten orada yazılanları anlayacak kapasitede değil. Boşuna celallenmeyin, oraya yazanlar da bizi anlayacak kapasitede değil.
    ninja h2 ve bbatuhann bunu beğendiler.

  6. #26
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2013
    Ekşiyi de iyi bilirdik ama ergen yuvasıymış meğer. Aklı başında kimsenin yapacağı yorum değil onlar. umarım şu istanbulda trafik iyice işin içinden çıkılmaz bir hal alır da görürler o zaman ....
    Emniyet şeridinden gidiyorsam gidiyorum sana ne? Polis bişey demiyor sen kimsin? emniyetten gitsek vay efendim ordan gidiyor,yolun solundan gitsek neden soldan gidiyorsun sağa geçsene. sağa geçsek sıkıştırmalar falan.

  7. #27
    huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2008
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Aslında çoğuda haksız değil. Anasını satayım parayı bulduğu an araba alabilecek olanlar parasızlıklarına güzel kılıf buldular. Motorcu.

  8. #28
    Enes Bakır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ekim 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    Bize küfür edenleri bende çok güzel anıyorum hepinizin yerine arkadaşlar merak etmeyin

  9. #29
    MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2015
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence siz atip tutuyorsunuz. Ben burada cogu kisi daha dogmamisken motosiklet kullaniyordum. Emniyet seridine hayatta girmem, guncel bursuru supersport motosiklet kullandim hic egzoz takmadim. Su anki 1000rr dimdada egzoz yok onceki r6 dada yoktu. Hic plaka kivirmam kapatmam plakalik sokmem, kuyruk altina takmam kucuk plaka taktirmam. Aralara girmem , trafik kurallarina ve ozellikle hiz limitletine dikkat ederim.

    Siz her boku yapin , kurallari hice sayin, embiyet seridine girin, egzoz takip milleti rahatsiz edin, aralara girin slalom yapin trafikte, kaldirima yayalarin gececegi yere motosiklet parkedin sonra saygi bekleyin

    Hadi oradan motorcu tayfasinin %90 i apaci, utaniyorum motorcu olmaktan 22 yildir motorcuyum eski yarisciyim, iyice boku cikti artik , motorla bile giderken motorculardan tiksiniyorum artik.
    Sen o " silahımla herkesi vururum, arı kovanı alır sülalemi korurum " diyen zat değilmisin

    Evet evet, o'sun

    Ne zaman gideceksin bu forumdan?

    Herkese sallamaya devam edecek misin?

    Motorcu olmaktan utanan gangster'imize sevgilerimizle
    Osırıs ve Bune bunu beğendiler.
    Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.

  10. #30
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    shamy ben senin motorcu olduğuna inanmıyorum mesajların hep bu türlü konularda arabaları destekliyor burası motor forumu araba değil.

  11. #31
    Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    yorumların bir çoğunun hayatında motosiklete oturmamış insanlar tarafından yapıldığı çok belli. Ya kurallara uyalımda o kurallar gerçekten motosıkletlerin hareketleri ,kabiliyetleri ,trafikte kapladıkları konum,motosikletin marjinal faydası gibi unsurlar hesaplanarak mı konulmuş.

  12. #32

    Üyelik
    16 Kasım 2017
    "büyük başarısızlıklar sözkonusu
    merhaba. ekşi sözlük'te bizim test etmeyi unuttuğumuz ya da biliyor olsak bile düzeltmeye vakit ayıramadığımız bir şey yapmayı başardınız. bu yaşadığınız problemi kenara köşeye kaydettik ve ilgileneceğiz. bu arada siz ana sayfaya dönerseniz oradan hiçbir şey olmamış gibi devam etmeyi deneyebilirsiniz. eğer ana sayfa da yamulduysa sıçtık. çaktırmayın."

  13. #33
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    şimdi hem araç hem motor kullanan biri olarak gözlemlerimi yazayım efendim. şimdi bu motorcu camiası temelde ikiye ayrılıyor. biri motoru kurallara uygun kullanmaya çalışıp, elitist bir modda takılanlar. hepsi saray soylusu gibi takılıyorlar. onlar için motorculuk en hakikii duygu. kameraya sürüşlerini çekiyorlar akşam analiz ediyorlar. ekipmanları tam eğitim alınmadan motora binilmesine karşılar vb. altlarına maddi duruma göre görece iyi motorlar var.
    bir de apaçi tayfa var. bunlarda ekipman ve eğitim yok. kuryeler bir nebze ama özellikle dandik restoranların dağıtım elemanları, kenar mahalle apaçileri hep burada. altlarında ya dandik scooter var, yada devasa motorlar var kask dirsekte, aynalar kapalı altlarındaki motor 300 e vuruyor. bunların sayısı fazla ve motor kazalarında en çok bunlar ölüyor.
    trafikte hayvanlık yapanlar da bunlar. araba kullanırken de motor kullanırken de bunlardan çekiniyorum en çok.
    insanlar aslında ikinci gruba gıcıklar. ama forumlarda sözlükte aktif olanlar birinci grup. haliyle herkes birbirini başkasının hareketi üzerinden eleştiriyor. motorcu taksiciye, trafik magandasına uyuz. araba kullanan dağıtım elemanına sinirli birbirine giydiriyor habire. magandanın ve apaçinin olaydan haberi yok. aynen devam.
    12.07.2015 00:35 cemera



    bu gayet güzel açıklamış arkadaşlar karşıdakine saygı bize saygı demek trafikte
    pea bunu beğendi.

  14. #34
    ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Kasım 2006
    Ekşi sözlük Türkiye'nin lağım çukurudur. 150 TL'ye satılan üyeliği alıp canınızın istediği her türlü pisliği yazabilirsiniz. Ciddiye alınacak bir platform değil Türkiye'nin en çok ziyaret edilen web sitelerinden biri olsa dahi. Avmlerde de mağazalardan çok tuvaletler ziyaret edilir malum
    leons bunu beğendi.

  15. #35

    Üyelik
    04 Mayıs 2018
    Şehir
    Kasımpaşa
    Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Ekşi sözlük her ne kadar hoşuma gitmeyen bir grup olasa da yazılanların maalesef birçoğu doğru. Bazen bilerek bazen bilmeyerek yaptığımız yanlışlar oluyor. O yüzden yolda denk geldikçe motorcu arkadaşları yaptığı hatadan sebep güzellikle uyarmalıyız.
    mgora bunu beğendi.

  16. #36
    sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2007
    Şehir
    Ege
    Motosikleti
    BWS 100

  17. #37
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    ekşi, eskiden, kaliteli yazarların yazdığı; ufuk açan, gayet bilgi dolu entrylerin girildiği, seviyeli tartışmaların yaşandığı nezih bir platform idi.

    şu anda sırf geyik amaçlı entryler girilen, aradan bir sosyal linç olaylarının döndüğü saçma sapan bir mecra haline geldi.

  18. #38
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    bu nedenle incisözlük daha kraldır.

    adamlar hep gereksiz hep boş beleş idi; vasıfsızlık cizgisinden ödün vermediler. helal olsun.

  19. #39
    istanbuls34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2019
    Şehir
    vergi cenneti
    Motosikleti
    NS 200 (218,03 TL yıllık vergisi + ek vergiler.)
    "mesela ben hic kirmizi isikta bekleyen motor gormedim. halbuki beklemeleri lazim." Demiş arkadaş daha dün pazar günü sarıdan kırmızı yandığı an hızım biraz yüksek olmasına rağmen durdum kırmızı ışıktan 1 taksi 1 sivil araç geçti.

  20. #40
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi hem araç hem motor kullanan biri olarak gözlemlerimi yazayım efendim. şimdi bu motorcu camiası temelde ikiye ayrılıyor. biri motoru kurallara uygun kullanmaya çalışıp, elitist bir modda takılanlar. hepsi saray soylusu gibi takılıyorlar. onlar için motorculuk en hakikii duygu. kameraya sürüşlerini çekiyorlar akşam analiz ediyorlar. ekipmanları tam eğitim alınmadan motora binilmesine karşılar vb. altlarına maddi duruma göre görece iyi motorlar var.
    bir de apaçi tayfa var. bunlarda ekipman ve eğitim yok. kuryeler bir nebze ama özellikle dandik restoranların dağıtım elemanları, kenar mahalle apaçileri hep burada. altlarında ya dandik scooter var, yada devasa motorlar var kask dirsekte, aynalar kapalı altlarındaki motor 300 e vuruyor. bunların sayısı fazla ve motor kazalarında en çok bunlar ölüyor.
    trafikte hayvanlık yapanlar da bunlar. araba kullanırken de motor kullanırken de bunlardan çekiniyorum en çok.
    insanlar aslında ikinci gruba gıcıklar. ama forumlarda sözlükte aktif olanlar birinci grup. haliyle herkes birbirini başkasının hareketi üzerinden eleştiriyor. motorcu taksiciye, trafik magandasına uyuz. araba kullanan dağıtım elemanına sinirli birbirine giydiriyor habire. magandanın ve apaçinin olaydan haberi yok. aynen devam.
    12.07.2015 00:35 cemera



    bu gayet güzel açıklamış arkadaşlar karşıdakine saygı bize saygı demek trafikte
    Hep şöyle güzel yazılarla gelsen, trolü az bıraksan ne güzel olacak di mi.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

    Alıntı istanbuls34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "mesela ben hic kirmizi isikta bekleyen motor gormedim. halbuki beklemeleri lazim." Demiş arkadaş daha dün pazar günü sarıdan kırmızı yandığı an hızım biraz yüksek olmasına rağmen durdum kırmızı ışıktan 1 taksi 1 sivil araç geçti.
    Seninki iyi. Ben sarı ışıkta yavaşlayıp kırmızı yandığı an durdum. Arkamdan gelen askeri araç bana arkadan çarptı. "-Selektör yapıyorum niye geçmiyorsun" diyen ergen bozması sivil asker(Er) şoför direksiyonda söylenirken kendisini aşağıya davet etmem sonrası... birşey olmadı merak etmeyin, az konuştuk özür diledi falan


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)