Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Senin Gençliğini Söndürürüm Çocuk

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101
    toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2006
    Burda ben olsam, aracın çıktığını gördüğüm anda frenlerimi kullanıp yavaşlardım. Bu sayede böyle saçma bir olay da yaşamamış olurdum. 2007 yılından beri yaptığım da tam olarak bu zaten. Yukardakinin 10 katını yaşadığım zaman bile gülüp geçiyorum. Bunun sebebi benim de hatalar yapmam. Hata yaptığımda karşıdan nasıl ki anlayış bekliyorsam, başkalarının hatalarına da ben aynı şekilde yaklaşıyorum.

    "Öfkeyle kalkan zararla oturur" diye boşuna dememişler. Motorcu dediğin akıllı olmalıdır, akıllıca hareket etmelidir. Hele ki Türkiye gibi sistemsiz bir yerde (Aynı sistemsizlikten bizim de motorcular olarak bayağı bir faydalandığımızı da hatırlatmak isterim bu arada).

    Benim diyebileceğim bu kadar. Geçmiş olsun.
    velocity, Erhan Erdil, Sokollu ve 1 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Tehdit etti. Ver mahkemeye gitsin. Hayatını sondururum ne demek.

  3. #103

    Üyelik
    26 Nisan 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Dostum gerçekten sonuna kadar haklısın, ayrıca adam direk saldırdı, senin yerinde olsam direk savcılığa suç duyurusunda bulunurum. Bunların hepsi şerefsiz... hayatını söndürcekmiş lafa bak lafa, bu laf için doğuda adamın kafasına sıkarlar... sen kimsin lan itoglu it...

  4. #104
    Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    youtubedeki yorumlara bak ya başka yerlere iletecekmiş
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

  5. #105
    Rom_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF500
    Çok sabırlı adammışsın dostum. Tam bir motorcu gibi davranmışsın bütün camia adına sana çok teşekkür ederim. Ben olsam bu kadar dayanamazdım.
    https://www.facebook.com/motorcugoril

  6. #106
    sortie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Haziran 2015
    Pazartesi ilk iş Antalya Savcılığına giderek yaşananları anlatan bir dilekçeyle ve kamera kayıtlarının olduğu cd ile birlikte suç duyurusunda bulun. Tehdit, hatalı sürüş ne ararsan var. Cezasız kalmayacağı kesin en azından bilirkişi masrafı vs. kitlenir bu dayıya saten araba rehin 1000-2000 tl en az bilirkişi dosya masrafı alsa savcı gerek görüp mahkemeye gönderirse ordan alacağı cezalarla birlikte iyi bir ders almış olur. Geçmiş olsun ve sabrınıza hayran kalmamak elde değil. Kazasız belasız sürüşler.

  7. #107

    Üyelik
    25 Kasım 2014
    Alıntı akbird adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekşi sözlükten gelip daha önce totosunu motosiklet üstüne koymamış burada ahkam kesenlere gülüyorum. çok komiksiniz neyin ezikliğindesiniz bi anlatsanızda bizde anlasak.... umarım benzer trafik durumu kamyonun altında kalan bi akrabanızda yaşarsınızda , o zamanda dersiniz kamyon sağdan çıkmış benim düz yolda giden kuzenim hatalıydı öldü !!!
    Türkçe yazmayı öğrendiğin zaman anlamaya da başlarsın genç. saçma saçma konuşmayı, tanımadığın etmediğin insanlara hiçbir dayanağın olmadan o motosiklet üzerindeki totoşundan uydurduğun yalanları da bırakmanı tavsiye ediyorum sana.

    azıcık ikiyüzlülüğü bıraksanız adamın o dayı karşına çıkmadan önce mal mal yaptığı sağlamaları da konuşursunuz. bi siz biliyorsunuz motor kullanmayı. neyse ya daha ağır konuşmak istemiyorum. adamın umması bile iğrençlik rezillik ya bir akrabam kamyonun altında kalacakmış da bilmem neymiş.

    beyni çürümüş yaratıklarla aynı ortamı paylaşıyoruz ya.
    rebirth bunu beğendi.

  8. #108
    rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2014
    Kamera var, yaşlı adama bi artistlik yapayım demiş, videonun başlarında araçların arasından,sağından hiç sakınca gözetmeden geçerken trafik kuralları yok muydu ? Orası kavşaktır, yol önceliği sağda olanın ve kavşağa önce girenindir.
    O adamın önüne çıkabileceği ihtimalini öngörerek kavşağa girerken hızını azaltsan adam geçip gidecek, orada kamyon geçecek kadar yer varken yaşlı adamı görüp "gel bakalım sen" deyince erkeklik mi yaptın sen şimdi ?
    Delikanlıysan korkmadan kaskını çıkarsaydın önce. Bu yaptığın hareketi içinde yaşlı-çocuk olan arabalara değil de içinde 4-5kişi olan tofaşçılara da yap bakalım, 4-5 kişi varsa yapmam diyorsan 1 kişi de olur yeter ki yaşlı yada çoluk çocuk olmasın. Levyeyi alıp arabadan indiklerinde de devam et böyle lanlı lunlu konuşmaya, hep beraber izleyelim bir daha.

  9. #109
    kıvırcık27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Aralık 2011
    Mahkemeye verebilirsin hatalı araç kullanımı, fiziksel şiddet, tehdit ne ararsan var...
    Motorcu arkadaşa yavaşladıktan sonra yoluna devam edebilirdin ne gerek vardı büyütmeye yazanlar olmuş, motorcu biraz daha hızlı olsa duramayabilirdi artı mesele durup durmamak değil o hanzonun sağa sola bakmadan yola atlaması insanın zoruna gidiyor, peki kaza yapsalar ne olacak? hanzo kaportacıya motorcu ise hastaneye gidecek işte bunu bilmek zoruna gidiyor insanın, motorumu satmadan önce bende böyleydim bunun gibi hanzoların hepsiyle dalaşırdım baktım bunların sonu gelmiyor, olacak gibi değil en sonunda sattım motoru...Bu ülkede motosiklet sürücüsüyseniz can güvenliği diye bişey yok.

  10. #110

    Üyelik
    28 Haziran 2015
    Öncelikle geçmiş olsun.türkiyede motor kullanmak malesef sıkıntılarla dolu,videoyu Detaylı bi şekilde izledim,açıkcası 24. Saniyede hatalar Başlıyor iki beyaz Arabanın sağından Geçmek yanlış ve tehlikeli bir durum,yaşlı dayının zamanına gelirsek orası kavşak sanırım ve yol 30 luk bir yol Sağdan gelen öncelikli oluyor (almanyada yaşıyorum ama global bi kural olduğunu biliyorum) herneyse Sağdan çıkan arabaya bi 30-35 metre mesafe var ki dahil olmuş yola sol tarafta acık ordan yola devam edebilirsin trafikte öncelik her zaman saygıdır malesef türkiyede bu mümkün olmuyor Tartışmaları geçiyorum hoş olmayan Görüntüler yanlız kameraya çektim bu görüntüleri kullanıcam sözü malesef yakışmıyor kamerayı kullanmak haklı olduğunu mahkemede göstermek için insanları fişlemek için değil ki malesef plakası alınmış tehdit Mesajları yazmış arkadaşlar son olarak tartışmadan sonra yola devam eden motorcu arkadaşımızın soldan önüne bir araba çıkıyor ve sendende tartışalım diye küfür ediyor o aradan çıkan beyaz arabada bir sorun göremiyorum oraya park etmiş arabalardan sağını göremediğinden yavaş çıkıyor zaten,kısacası demek istediğim evet kural ihlalleri oluyor hem bizde hemde araba kullananlarda bu sebepten insanları fişlemek veya galeyana getirmek için kamera veya motor kullanmayalım,iyi akşamlar.

  11. #111
    kara_kule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Haziran 2014
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    SYM Wolf 250
    az önce beyaztv haberde senin olayın görüntüleri vardı hocam sanırım sen verdin ,bence en doğru hareketi yaptın,insanlar busayede bizim günlük hayatta nelerle karşılaştığımızı biraz olsun anlarlar

  12. #112
    CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Motorunu videodaki gibi kullanmayan var mi aramizda? Belki %10-20'lik bir kesim. Sahsim adina konusuyorum evet trafikte kusursuz bi surucu degilim ancak trafikte asla bi araba gibi beklemem veya kendimi bi araba gibi dusunmem. Evet arkadasimiz da belki kusursuz bir sofor degil ama hareketlerinin bilincinde ve riskleri muhakeme edebiliyor. Boyle olmasa zaten amcamizin karsisinda o kadar sakin kalmazdi... Kavsak olayi da demisler de yavaslasa belki arkadaki bunu sikistiricak cunku cogu kisinin dedigi gibi yol hakki sag tarafin olsa da kimse oyle bi anda, ilerleyen aracini durdurup da sagda duran araca yol vermez bunun motorla ilgisi yok.
    Cok kil oldugum bir diger konu da genclige edilen bu laflar , herkesin terbiyesiz demesi vs. Genclige ornek olan bize yol gosteren de saygideger abilerim/ablalarim'dir. Bir gence alttan al o senin buyugun demek kadar kucuk dusurucu bir sey olamaz, sen alttan al ki genclerde ilerde kendi kucuklerine desin ki alttan alin. Adam arabadan iner inmez ittirip kavga etmeye baslicakti belli, simdi ben yarin bana cek kenara diyen birinin ustune hic konusmadan direk kaskimla kafa atip botumla dizine vurup yere dusurdukten sonra korumali eldivenimle neden yuzunu parcalamayayim ? Sevgili "trafik kurallarina uyan" amcacim oyle yapiyo sonucta dimi, adama elini kaldirmamis nefsine hakim olan ancak kurallari cigneyen apaci motorcuyu degil de yasini basini almis amcami ornek almaliyim cunku...

  13. #113
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı kara_kule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az önce beyaztv haberde senin olayın görüntüleri vardı hocam sanırım sen verdin ,bence en doğru hareketi yaptın,insanlar busayede bizim günlük hayatta nelerle karşılaştığımızı biraz olsun anlarlar
    Oha adamlar meşhur oldular tüm Türkiye sizi konuşuyor

    Bende ekşın kem alıcam bende fenomen olucam
    kara_kule ve akbird bunu beğendiler.

  14. #114
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2007
    ekşi'den gören gelmiş, ben de nispet yaptım, mt'den görüp oraya yazdım, kask kamerasının gazından meydana gelen bir olay gibi. yoksa bunun gibi neler neler oluyor trafikte. video sahibi arkadaşa önerim, herkesi öyle araçtan inip, tartışmaya davet etmesin. haklı ya da haksızsın o konuda bir şey söylemeyeceğim ama, adamın bir tarafından kan alırlar kamil kan. araçtan ne çıkacağını bilemezsin.
    kara_kule ve Mengu16 bunu beğendiler.

  15. #115
    Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2011
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Gerek yok böyleleriyle muhattap olmaya, fren yap uzaklaş.

  16. #116
    mücahit1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Null
    yanındaki arkadaş ne kadar mahçup o yaşlı adamın huysuzlugunu net yansıtıyor geçmiş olsun diyelim en azından ramazanda biraz motosikletten uzak duralım arkadaşlar minibüs tercih ediyorum bu tarz olaylarla karşılasmamak için

  17. #117
    ZamboKage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ağustos 2013
    Şehir
    Muğla/Milas
    Motosikleti
    SATILDI.
    Hocam ver mahkemeye gitsin bizim başımızada geldi konyada ben motosikleti evin yanına parkettim yan komsu rahatsız oldu arabamı koyamıyorum cek diye ben cekmeye giderken babannem laf atmıs derini yüzdürürüm vs vs saydırmış adam şahit buldu çogul konustugu için mafya damgası yedik bide 10 bin tl komşuya para odedik psikolojisi bozulmus o yüzden kısaca diyecegim git ver mahkemeye videoda var hem vurmaya çalışıyor hem tehtid alırsın 10 bin cebine o çeksin sen uzat ayaklarını yudumla çayını
    ErdemB. bunu beğendi.

  18. #118

    Üyelik
    01 Eylül 2014
    Şehir
    ankara / washington dc
    Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    adamin ogluna acidim.

  19. #119
    Siyahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Eylül 2012
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Tenere 660
    Buna benzer bir olayda önüme çıkan dangoza bağırarak sollayıp geçtim, yanındaki arkadaşları gibi kendiside sarhoş olan şöför peşime takılıp yaklaşık 90 km hızla bana çarpıp kaçmıştı. Sonuçta olan benim motora, kırılan sol ayak bileğime, ve dikiş atılan sol bacağıma olmuştu. Allahtan korumalarım full dü. Olayın üzerinden 2 sene geçti mahkeme halen devam ediyor ve şahsiyetsiz herif elni kolunu sallaya sallaya geziyor. Gençsen, hele birde eşin ve küçük çocuğun varsa önüne zıplayan bu magandalara seslenme ve herzaman tedbirli ol derim.

  20. #120

    Üyelik
    22 Şubat 2015
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Suzuki Gw250
    Antalya da motosiklet sürüyorum. Bu dayı gibi tiplerden yuzlercesi ile hergün karşılaşıyoruz ve sabir cekip yola devam ediyoruz. Arslan bey dayanamayip sonunda patlamış kendisini de anlıyorum , tepkisi böyle bir adama normal hatta az bile kalmış .Kendisini kutluyorum.

    Bu arada antalyali motosiklet kullanicilari mt antalya formunu ziyaret edin görüşelim bulusalim :D

    Hava sıcak diye ekipmanı çıkarma , asfalt havadan daha çok sıcak.


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)