Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Biletsiz Başparmaklar 'Otostop' ve 2 Teker 2in1

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hsn01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ocak 2012
    Şehir
    Adana / Yüreğir
    Motosikleti
    Mz ETZ 251 / 1991
    Öncelikle herkese merhabalar hayırlı akşamlar... Hep düşündük durduk yavv ne yapacaz ne edecez, işte ne bileyim büyüyünce ne olacaz?.. Sonra baktım ve dedim ki ben bir şey olmayacağım abi yaa !! Hayatımı yaşayacağım, tabuları yıkacağım ve özgür olacağım.. Küçüklükten beri motosikletin üstünde gezdim durdum.. Motosiklet tutkusunu sizlere anlatacak değilim, haddim değil. Sonra yakın dostum otostopla Türkiye yi gezmeye başladı.. Neredeyse bütün illeri bitirdi. Gürcistan macerası da cabası.. Ardından - Abi gelsene yaa tam senlik yapabiliriz, bu sene ki tur daha güzel olacak dedi.. Şöyle bir baktım yazın 3 ay Adana sıcağında kavrulmaktansa gitmeliyim dedim.. Bu yola başkoyduk kısacası..


    Otostopla Adana ya gelen ekibimize koçluk yaptık.. Adana'yı gezdirdik, en güzel kebabın tadına baktılar, tarihi yerler gezildi, bici biciyi pek sevmediler.. Aramızda kalsın ama şalgamla da pek araları yok.. Gelin bari size Dünya'nın en iyi muzlu sütünü içirelim dedik. - Yaa bildiğin muzlu süt felan demeye başladılar.. Tadına bakınca ön yargılı yaklaştıklarını anladılar.. 6 - 7 Haziran mükemmel bir ev sahipliğiyle birlikte onları 8 Haziran sabahı Gaziantep'e uğurladık.. Güneydoğu turları kazasız bitti ve herkes evlerinde..

    İşte şimdi sıra bizde. 1 Temmuz'da yolculuk başlar.. 1-2-3 Temmuzda Alakır da Canlılarla Dayanışma kampındayız.. Ardından rotamız belli değil.. Çünkü planlı işler bize göre değil, elimizde patlıyor planladığımız işler.. Kısacası kafa nereye biz oraya.

    2 teker müptelası, Mz ETZ 251 de yaklaşık 50.000 km tecrübemle, rüzgarı, doğayı ve paylaşmayı sevmemle bu işin üstesinden gelirim gibime geliyor.. Sizlerin görüşü nedir peki ?

    Bu konuda bu yaz yaptığımız gezileri ara ara fotoğraflayacağım.. Bol fotolu olacak inanın.. Adana ya gelen ekipten bir kaç resim paylaşalım konuyu sıcak tutalım..

    Tekerlerimize daş değmeye.. Kazasız keyifli sürüşler

    Facebook sayfamız : https://www.facebook.com/Otostoper

    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Listen to Your Heart


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    hsn01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ocak 2012
    Şehir
    Adana / Yüreğir
    Motosikleti
    Mz ETZ 251 / 1991


    Yola çıkmaya hazırız.. İlk adres Antalya - Alakır

  3. #3
    melihbesikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mt - 09 / Forza 250
    Takipteyiz


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)