Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

İnazuma ve Rx3i Evo arasında kaldım.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    lifespeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2014
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha r25 2017-honda activa S 2017
    Alıntı UUR09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Komedisin çift silindir japonla tek silindir gösterge paneli bile en ucuzundan olan çinli motoru bir mi tutuyorsun hakkı 5 6 lira onun..
    Gösterge paneli siemens marka birader. Yakıt enjeksiyon sistemi de Delphi marka rx3 ün.
    Mustaphalanx bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    16 Mart 2014
    Şehir
    Burdur
    Motosikleti
    benelli tnt 250
    Alıntı ayna639 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler adam bilen konuşsun demiş maşallah bilmeyen herkes burada. Arkadaşım ben motosiklet alacağım zaman 6 ay araştırdım. En başta herkes gibi 4 japon 17 bin liraya kadar da kredi çekerim bu aralıkta bana uyacak bir 250 cc bakayım dedim yani 4 japondan 250 cc de istediğim motosikleti alabilecek imkana sahiptim. 2015 model rx3 evo su olan bir arkadaşım durmadan bana motosikleti anlatıyordu. Ben kendine senin motoru sevemedim deyip kırmamaya çalışıyordum. Bir dönem sonra hacı bir de buna bakalım dedim.İnanılmaz neticeler ile karşılaştım. Sonrasında aradığım niteliklere sahip motosikletin rx3i evo olduğunu gördüm. Gittim 2016 modelinden bir tane aldım. 2 ayda 3000 km. yol yaptım. şimdi ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. Önümüzdeki peryotta daha da fazla kilometre yapmayı düşünüyorum. Çünkü bu motosikletin bunu yapabileceğini gözlerimle gördüm farkına vardım ve keyif aldım. Allah nasip ederse ben bu motosiklete daha çok binerim. Ben bindim söylüyorum.
    akşam akşam sesli güldüm. fabrikadan kimler yazdırdı bu yorumu sana... :D

  3. #43

    Üyelik
    03 Eylül 2015
    Şehir
    Kuşadası
    Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    her iyi yorum yapanın fabrikanın adamı olduğunu düşünmek ) rx3 güzel motor çinden gelen en iyi motor diyebilirim kendi segmentinde tek seçenek . eşşek gibi yükle dağ tepe aşar aşmasına da çalışırsa. Bir stop etme problemi var ki evlere şenlik açın bakın kullanıcı sayfasına ha onu çözerler derim ki tamam servis kalitesine rağmen bu motor alınır binilir.

    Öteki tarafta inazuma mı vardı? ağırmı ağır , çirkin mi çirkin. ama konforlu mu konforlu , suzuki mi suzuki arkadaş parasını son kuruşuna kadar hakeden düldül .. yani..


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)