Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

sinirlerimize hakim olmalıyız

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    arkadaşlar cuma günü yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum.
    akşam saat 19:00 suları izmir konak istikametinden balçova istikametine doğru sahil yolundan ince ince gidiyordum. önümde bizim tayfadan ata vardı ama acelesi olsa gerek koptu gitti ben arkadan yetişmeye çalışıyorum.
    karataş kavşağında bir de baktım bizim ata opel marka bir arabanın sürücüne bağırıyor. adam kaçıyor ata yakalamaya çalışıyor. bu arada adam atanın bacağına çarptı bikaç kez üstüne kırdı ama kardeşim ustaca manevralarla kurtardı. ışıklarda adamı yakaladı motoru önüne çekti ben de arkasına...

    daha ne olduğunu bile anlamadan ata saldırmaya başladı adam kapıları pencereleri kapatmış kaçmaya çalışıyor hala... bir de baktım yanında eşi var. hemen ataya sarıldım sakinleştirmeye çalıştım ama nafile.
    adam kaçtı gitti ben de yakalamak için bir çaba sarfetmedim açıkçası. ama kaçarken plakasını düşürdü. ata aldı plakayı katladı koydu cebine.

    neyse ben yoluma devam ettim ata da gelir heralde dedim. 10 dk sora telefon çalıyor arayan ata... abi polislerin yanındayım gelir misin?
    .. peki kardeş dedim topuk atanın yanındayım. bir de baktım ki opel sürücüsüyle eşi de orada. iyi dedim yakalamışlar ata şikayet etmiş olsa gerek...
    meğer bunlar bizimkini şikayet etmişler bize saldırdı diye.
    o gece saat 23:30 da karakoldan çıktık ama ata kardeşim de ufak bir (700 ytl kadar) trafik cezasıyla olayı geçiştirdik. sonra durdum düşündüm kendi kendime ne kadar basit bir olay bir anlık öfkeyle nasıl büyüyor.
    ya adam da arabadan inseydi o zaman çok daha kötü şeyler olabilirdi.
    boşuna dememişler öfkeyle kalkan zararla oturur diye...
    sürekli bu sitede hep maganda sürücüleri nasıl dövüp alt ettiğini anlatan motorcu arkadaşları görüyorum ve üzülüyorum.

    arkadaşlar tabi ki yeri gelince şiddet te olmalı ama biz motorcular olarak daha sakin ve bilinçli olmalıyız. türkiyeye motosiklet kültürünü bir gün mutlaka yerleştireceğiz ama böyle kavgayla gürültüyle ancak antipati toplarız başka bişey olmaz.......


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2005
    Motosikleti
    var bişeyler
    niye opelin sücüsüne kızmış


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler