Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kenan Sofuoğlunun minik bebeğine acil şifalar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Aslında konuyu aratınca haberler kısmında gördüm fakat haberler kısmının çok takip edilmediğini düşündüğüm ve buradan daha çok kişiye ulaşacağını düşündüğüm için buraya da konu açtım. Minik bebeğin hepimizin dualaraına ve güzel temennilerine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

    Acil şifalar dilerim minik Hamza

    Haberin orjinali aşağıdaki gibi

    Kenan Sofuoğlu'nun 2 aylık bebeği beyin kanaması geçirdi

    Kenan Sofuoğlu, İtalya'daki Dünya Supersport Şampiyonası'nda beyin kanaması geçiren 2 aylık oğlu Hamza'nın üzüntüsüyle mücadele edecek.






    Yayınlanma tarihi: 07 Mayıs 2015 Perşembe



    Kenan Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, 14 Mart'ta Hollanda'da dünyaya gelen oğlu Hamza'nın 2 Mayıs Cumartesi günü Alanya'da eşi Julia Looman ile konakladıkları otelde rahatsızlandığını anlattı.

    Hamza'yı Alanya'da hastaneye kaldırdıklarını belirten Sofuoğlu, "Çocuğun beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Sağlık Bakanlığı ambulansıyla Antalya'ya getirdiler. Ardından ambulans uçakla İstanbul'a naklettiler. Oğlumun Alanya'dan İstanbul'a sevkinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletin üst kademesi yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Motosiklet Federasyonu Başkanımız Bekir Yunus Uçar da bizzat yakından ilgilendi" ifadelerini kullandı.

    "BİN ÇOCUKTA BİR GÖRÜLÜYOR"

    Oğlunun İstanbul'da Medipol hastanesinde ameliyat edildiğini kaydeden Sofuoğlu, Hamza'nın ellerini ve ayaklarını oynatmaya başladığını söyledi.

    Sofuoğlu, çocuğun durumunun kritik olduğunu ancak umudunu yitirmediğini dile getirerek, "Doktorlar bin çocukta bir böyle sebepsiz beyin kanamasının yaşandığını anlattılar. Hamza şu an hastanede. Ameliyat sonrası elleri ve kollarındaki hareketlilik bizi umutlandırdı. Allah'tan umut kesilmez" diye konuştu.

    "OĞLUM İÇİN YARIŞI KAZANACAĞIM"

    İtalya yarışına katılma noktasında karar vermekte zorlandığını anlatan Sofuoğlu, "Gidip gitmeme konusunda ne yapacağıma karar vermekte zorlandım. Diğer taraftan hayat devam ediyor. Oğlum için İtalya yarışını kazanmak istedim ve gitmem gerektiğini hissettim. Allah bizi ağır bir imtihanla sınıyor. Buna da şükretmek zorundayım" ifadeleriyle yaşadıklarını anlattı.

    Dünya Supersport Şampiyonası'nın 5. yarışı, 10 Mayıs Pazar günü İtalya'nın Imola Pisti'nde koşulacak.

    Kawasaki Puccetti takımıyla yarışan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda 80 puanla zirvede bulunuyor.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Allah şifa versin kenanın oğluna kenan daha zor günlerde yaşadı hayatında bu da geçer inşallah

  3. #3
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Oncelikle acil sifalar dilerim.

    Yalniz; minik bir bebegin tedavisi soz konusuysa ve ucak ambulans ile nakledilmesi gerekiyorsa neden illa cumhurbaskaninin vs devlet yoneticilerinin devreye girmesi gerekiyor? Bazen aklim mantigim almiyor boyle bir seyi... Bebegin babasi kenan sofuoglu degil de baskasi olsaydi ne olacakti?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)