Herkese merhaba . Son zamanlarda motosiklet kazalarını çok görmeye başladık . Aslın sadece son zamanlarda gün yüzüne bu kadar çok çıkmaya başladı . Biz motosiklet camiası olarak sürekli bi kalıba sokulduk . Zamanı geldi küfür yedik , beyinsiz olarak haberimiz yapıldı , serseri denildi ve başka başka gözlerle bakıldı . Fakat bizde 2 teker aşkı hep daim kaldı . Gerek motosiklet gerek bisiklet olsun her yerde hor görüldük . Yolda kendi krallıklarını ilan eden çok akıllı (!) sürücülerimiz kendisini bir motosikletin geçmesini yakıştıramadı ve motosiklet sürücüsünü sıkıştırdı hatta ezdi .

Maksadım reklam yapmak değil , sosyal mesaj da değil . Aslında biz çoğunluğuz , aslında biz ülkedeki özgür ruhuz . Sadece rica ediyorum #AynayaBakBiziFarket hashtag'ini yayalım . Çoğumuz Twitter kullanıcısıyız .

Belki diyeceksinizki yahu kardeşim senin neyine böyle işler yürü git evinde otur , sakin sakin motosikletini sür . Amacım bizim için bir farkındalık yaratmak ve bunu yaparken motosiklet süren sürmeyen , büyük küçük herkesten yardım almak istedim . Yardım ederseniz sevinirim .

Biraz seçim konuşması gibi oldu Hashtag'lerinizi bekliyorum . Bunun hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim . Aklımda grup kurmak dahi var .

#AynayaBakBiziFarket İYİ FORUMLAR