Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ne olacak şu istanbul parkın hali

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    evet başlık tada dediğim gibi tmf ile İstanbul parkın işletmecisi arasındaki anlaşmazlık ne zaman son bulacak türkiye pist şampiyonasının 2. ve 5. ayağı Yunanistan ın serez pistinde yapılacakmış http://www.tmf.org.tr/yaris.asp gerçi ulaşım ve konaklamanın tmf tarafından karşılanması sevindirici ama dibimizde İstanbul park (bunun gibi en az iki pist daha olması lazım ülkemizde ayrıca uluslar arası yarış lobi ve patronlarının bir şekilde ikna edilip bu pistinde boş kalmaması lazım bunlar ayrı konu )gibi bir pist varken sporcularımızın ülke dışında yarışması zor oluyordur herhalde nasıl kenan ve toprak gibi sporcuları nasıl yetiştireceğiz .

    benim bildiğim İstanbul park devletin (gençlik spor genel müdürlüğünün ) ama işletmecisi intercity firması böyle bir pistin atıl kalması çok üzücü

    tmf sitesindeki haber
    Türkiye Pist Şampiyonası bir sezon aradan sonra Türkiye Motosiklet Federasyonu organizatörlüğünde Yunanistan'ın Serez Pisti'nde yapılacak. Motorsporlarının en heyecanlı ve en çekişmeli yarışlarının yaşandığı Türkiye Pist Şampiyonası, 10-12 Nisan 2015 tarihlerinde 100 sporcunun mücadelelerine sahne olacak.

    Ulaşım ve konaklama gibi bütün masrafları TMF tarafından karşılanan Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayağında 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C), 125 cc ve Bayanlar kategorilerinde yarışlar yapılacak. Serez Pisti’nde pilotlar, birbirinden zorlu 16 virajı ve 3 bin 186 metreyi en önde tamamlamanın heyecanını yaşayacak. 10 Nisan Cuma günü yapılacak teknik kontroller ve serbest antrenmanların ardından, 11 Nisan Cumartesi günü sıralama antrenmanlarına geçilecek. Yarışların yapılacağı 12 Nisan Pazar günü ise sporcuların nefes kesen mücadeleleri Serez Pisti’nde sahne alacak.

    SEREZ PİSTİ
    Yunanistan’ın Serez şehrinin güney batısında yer alan Serez Pisti 1999 yılında açıldı. Dünya Motosiklet Federasyonu’nun (FIM) özelliklerine uygun olan Serez Pisti’nin genişliği 12-15 metre arasında ve start düzlüğü uzunluğu da 662 metre. Motosiklet yarışları için teknik ve emniyet kurallarına göre tasarlanan pist, 3 bin 187 metre uzunluğunda ve 16 virajdan oluşmakta. Yarışların saat yönüne doğru koşulduğu pistte, 7 sol viraj ve 9 da sağ viraj bulunuyor ve çapları 40 ila 100 metre arasında değişmekte.

    ve link i http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=1253

    sizinde görüşleriniz ve daha ve daha fazla bilgisi olan varmı
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    15 Aralık 2010
    Benim gorusum aynen su.memlekette memleketini seven adam kalmamış aslında cok daha fazla sey soylemek istesem de ortam musait degil.bizim pistimiz var hemde yepyeni adamlar yunanistana yarışmaya gidiyorsa oraya para kazandırıyorsa zaten memleket bitmiş batmış bize soyleyecek ne kalmış ki?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)