Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Bmw Motor Alirken Kaziklanmamak Için Dikkatle Okuyun

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    06 Ekim 2007
    Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun zamandır kafayı f 650 gs ye takmıştım son bir aydır bmw borusan servis sıkıntıları ile ilgili bir çok yorum okudum resmen buz gibi oldum. Neye nasıl güveneceğimizi bilemiyoruz. Bence bu işi yapan kişilerde öncelikle iki teker sevgisi ve motorcu kardeşlik ruhu olmalı. Ben motoruma bakım yaptırırken bile ustanın motora davranışını izlerim ona göre bakım yaptırırım. Bu işler sevgi ve muhabbet ister. Ne yazıkki ülkemizde herşey para kısa yoldan köşeyi , dönmek.


    nekadar büyük bir hata yapıcakdın f650 gs alarak allah korumuş seni ben 2002 yılında almıştım o traktörden öyle bir soğudumki motordan 6 sene binmedim motora sakın ha uzak dur . gene en arızasız motorudur bmw nin ama zevkin kısa sürer git kafanı çift silindir bi motora tak yok tek silindir alıcam dersen yamaha 660r tavsiye ederim bin kat daha güzel daha zevkli ve vibrasyonsuzdur dandik bmw den eğerki yamaha alırsanda samura motordan uzak dur servisindende mağzasındanda saygı ve sevgilerimle


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62

    Üyelik
    24 Mayıs 2008
    Şehir
    Eskişehir Merkez
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    Fuardan 1200GS almama ramak kalmıştıki beğenmediğim renkler olunca fuar sonuna erteledim, şimdide zam yapıldığını görüyorum bakalım nereye varacağım.

  3. #63
    WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2007
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    sevgili arkadaşlar dikkate alınması gerekn durum bence fiyatlamanın 2009 yılı modelleri için indirimli, 2010 yılı için ise liste fiyatı üzerinden satışının devam etmesinden ibaret olabilir. Maalesef her tüketici bu konuyu açan arkadaşımız gibi duyarlı olmayıp, kendini özel hissetmek adına bu gibi satıcı davranışlarına prim verenler de bulunduğundan bence bunu satıcı ağzına pelesenk etmiş olabilir.

    Kurumu şahsın tutumu ile değerlendirmek bence yanlış olur. Aramızda işletme sahipleri de olabilir ve hiç bir müstahdemi müşteriye işletmeci kadar iyi muamele edemeyebilir . Ama bundan da işletmenin kötü olduğu sonucuınu çıkarmamak gerekir.

    Yine bu forumda fuar esnasında Honda'da indirim olduğu söylenmiş olup, benim de takip ettiğim model bulunduğundan Honda web sayfasından fiyat listesinde değişen bir şey olmadığını, fuar ziyaretimde ise Honda standında arkadaşımızın belirttiği indirimlere havi satış fiyat listesi temin edilebildiğini gördüm yani indirimli fiyat listesini aldım. Ama indirim 2009 modeller için idi.

    Netice olarak BMW 2009 fiyatları 2010'a göre düşük olduğundan müşteriye satıcının hatalı tutumu ki buna bence asıl dikkat edilmesi gerekenin 2009 modelin 2010 modelle aynı fiyata satılması problem olmalıdır.


    Saygılarımla,

    volkan

  4. #64
    vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2006
    Şehir
    koşuyolu
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı mkcelikkol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli motor severler, bu yazıyı yazıp yazmamayı çooook uzun süreler düşündüm.
    Geçen sene 0 km bir F650 GS almıştım. Sonradan sonraya öğrendiğim bazı bilgiler doğrultusunda motoru alırken resmen kazıklandığım ortaya çıktı. BMW’den yetkililer sadece özür dilediler ve art niyet olmadan yapılmış bazı hatalar olduğunu kabul ettiler. Bende bütün bu olanları sineye çekip unutmaya çalıştım. Çünkü bu olaylar ne zaman aklıma gelse motoru kullanmak içime sinmiyor ve ben hayatımın vazgeçilmez bir parçası olan büyük bir tutkuyla bağlandığım motorumdan bu şekilde soğumak istemiyorum. Ben bu olayı detayları ile daha sonra anlatacağım. BMW motor alırken nelere dikkat etmek gerekli bunları aşama aşama sizlerle paylaşacağım ki benim yaşadıklarımı sizlerde yaşamayın.

    DAHA ÖNCESİNDE BMW NİN MÜŞTERİ KAZIKLAMA POLİTİKASININ SON ÖRNEĞİNİ SİZLERLE PAYLAŞIP SİZLERDEN BMW ALMAK İSTEYENLERİN KAZIKLANMAMASI İÇİN GİZLİ BİR KAMPANYADAN BAHSETMEK İSTİYORUM.

    Dün yetkili satıcıdan aldığım bir telefonla bir kampanya hakkında bilgi aldım. Bana BMW motorların fiyatlarında çok büyük bir kampanya yapıldığını söyledi ve ilgilendiğim iki motorun fiyatlarını bildirdi.

    K1200R 24000 EURO DEGİL 19700 EURO
    R12000GS 21000 EURO DEĞİL 17600 EURO
    F650GS 12000 EURO DEĞİL 10500 EURO oldu. (diğer modellerin fiyatlarını öğrenemedim ama hepsinde bir indirim yapıldı)


    Şimdi diyeceksiniz ki bunda ne var. Ne güzel indirim yapmışlar !

    Evet gerçekten de harika bir indirim yaptılar. Aksi taktirde piyasa da rekabet güçleri kalmazdı zaten. Burada asıl mesele indirim yapmaları yada yapmamaları değil.

    Borusan’ dan yetkili satış danışmanı kendi ağzıyla bir pot kırdı.
    Bu fiyatlar açıklanmayacak, gizli tutulacak, normal müşteriler gelirse fiyat K1200R için halen 24000 EURO gözükecek. Sadece ÖTV öncesi bu motorlarla ilgilenmiş sonrasında fiyat artışından dolayı vazgeçmiş bir kısım müşteriye bu özel fiyatlar bildirilecek dedi. (BMW – Motorrad ile yapılan özel bir anlaşmaymış bu)

    Bu ne demek biliyormusunuz. Ben K1200R i 19700 euro ya alabilecek ken Ali yada Veli bu motora resmen 24000 Euro vermek zorunda kalacak. Yani Borusan Ali / Veli gibi onlarca insanı kazıklamayı resmen göze alıyor demek.

    İnternette ki fiyatlar değişmeyecek ama gizliden gizliye bir kısım insana ayrıcalık tanınacak.

    Arkadaşlar bunu BMW motor almayı düşünen tüm yakınlarınıza bildirin. Kimse benim geçmişte kazıklandığım gibi kazıklanmasın. Mutlaka gizli kampanya fiyatlarını dikkate alsınlar. Böylelikle de BMW müşteri adaylarını ve müşterilerini aptal yerine koymaktan vazgecer.
    merak ettiğim husus; geçen sene k1300r gelmesi ve k1200r ların ellerinde stok fazlası kalması sebebiyle 14800 avroya kadar indirmiş olmalarına rağmen,halen erimemiş stokların nasıl 19000avroya satılacağıdır?

  5. #65
    WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2007
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    BOYLE DE BIR SEY VARSA OBJEKTIF IYINIYET KURALLARINDAN BAHSETMENIN DE BIR ANLAMI KALMAZ.

    şahsen bmw ile modellerini fiyatlarını takip etmek anlamında hiç bir alakadarlığım yok ama honda örneğinden yola çıkarak (2009 -2010 modeller fiyat farkı) beyan ettiklerime rağmen sizin dediğiniz gibiyse söyleyecek söz kalmaz. Yorum alıcının!


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler