Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Motoruma Ellemeyin

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir arkadaşım bir mekana gidiyor ve otoparkına bırakıyor motorunu. daha sonra geri döndüğünde bakıyor ki motorun üzerine birisi oturmuş ve motoru kurcalıyor. sonra arkadaş o herifin arabasının hangisi olduğunu öğrenip arabanın içine gidip oturup başlıyor arabayı kurcalamaya. adam gelince hooop napıyorsun sen filan diye çıkışınca, bizim arkadaş sen demin benim motorun üstünde değilmiydin, sağını solunu kurcalamıyor muydun diyince adamda motorla araba aynı şey mi diyince bizimkinde şalterler atıyor ve herifle kavga ediyorlar.
    süpermiş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fthaltan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws 100, cb125e, pulsar 200ns, daelim S3
    Hersey gorgu kurali bilincinde. Gecenlerde motorumun yanin cok guzel, parlak. siyah bir cbr600 vardi. Ilk defa bu kadar yakindan boyle guzel bir 600luk gordum. Ne selesine, gidonuna ne de tekerine, jantina dokundum. Ama farkli acilardan baktim, egildim, yaklastim...

Yani orada olmasi, ustu acik olmasi, motror olmasi, kurcalamam, dokunmam manasina gelmiyor hatta oturmak cok ayri yani...

Benim motor nisantasinda magazamin onundeydi, uc kisi cay molasina cikmis, biri yanlamasina oturmus ayagi sol on pegde, digeri elinde kahve gidona yaslamis diger dirsegi, digeri de arkada ayni sekilde... bana haber verdiler bu durumu. Ben magazadan once izledim, simdi hemen celallenmek, tepki vermek olmaz. Gidona yaslanan aynayi yamulttu ve eliyle duzelti. Oturan soyle pozisyonunu degistirdi, galiba totosu agridi. Motor da bir one bir arkaya yalpalandi. Derken ehh dedim bu kadar da olmaz...

Ciktim disari yanlarina gittim, arkadaslar dedim, sagina soluna dokunmayin bir daha, oturmayin, ayari bozulur, duser hasar olur, aramiz bu yuzden bozulur, rica ederim dedim. Tamam kusura bakmayin dediler, daha da dokunmadilar. Yani uyarmasam uyarana kadar her cay molasinda kamp kuracaklar motorun uzerinde. Gorgu yok adamlarda, ama az birsey anlayis kirintisi varmis

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Beğendiğim motsiketleri sadece seyretmekle yetiniyorum.. hiç birine dokunmadım şimdiye kadar..

Benim motosikletim ev önünde brandalı olduğu için kurcalanmaz o yüzden brandayı tek geçerim ama Ankara Kızılay'da ki işyerimin önünde dokunanı bol... Hatta raptiye batıranı bile var...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/132498-motosikletin-koltuguna-raptiye-batirmanin-anlami-ne-olabilir-ki.html

MTS Alarmlı disk kilidi var..fena değil.. alarmı devreye girdiğinde oldukça caydırıcı. Bir tanede sabit bir alarm takmayı düşünüyorum.
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı Freye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizinki gene iyi
    mahallede motoru sokağa bıraktığında evden sopayla bağırarak çıkmak nasıl bir duygu bilirmisiniz
    bütün çocukları motorumun üzerinde görünce motor bunların mı benim mi diye düşünmüyor değilim

benimde sinirime dokunuyor zarar verirler diye korkmuyor değil insan o yüzden yanlarına gidip onları kovmaya utanmam çünkü onların utanması lazım başkasının eşyalarıyla oyuncak gibi oynanmaması gerektiğini bilmeleri lazım
    valla yanlış yapıyorsunuz mahalledeki çocukları sıraya koyuyorum
    her akşam iş dönüşü sırayayla 3 tanesine tur attırıyorum
    tur dediğim de 20 metre götürüp getiriyorum
    çok seviniyor keratalar
    sonrada tembih sakın dokunmayın benden habersiz kimseye elletmeyin yoksa sizi gezdirmem diyorum
    en son başka mahalleden gelen çocukları dövüyorlardı motoruma dokundular diye :D
    sahin08 bunu beğendi.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Alıntı fthaltan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hersey gorgu kurali bilincinde. Gecenlerde motorumun yanin cok guzel, parlak. siyah bir cbr600 vardi. Ilk defa bu kadar yakindan boyle guzel bir 600luk gordum. Ne selesine, gidonuna ne de tekerine, jantina dokundum. Ama farkli acilardan baktim, egildim, yaklastim...

Yani orada olmasi, ustu acik olmasi, motror olmasi, kurcalamam, dokunmam manasina gelmiyor hatta oturmak cok ayri yani...

Benim motor nisantasinda magazamin onundeydi, uc kisi cay molasina cikmis, biri yanlamasina oturmus ayagi sol on pegde, digeri elinde kahve gidona yaslamis diger dirsegi, digeri de arkada ayni sekilde... bana haber verdiler bu durumu. Ben magazadan once izledim, simdi hemen celallenmek, tepki vermek olmaz. Gidona yaslanan aynayi yamulttu ve eliyle duzelti. Oturan soyle pozisyonunu degistirdi, galiba totosu agridi. Motor da bir one bir arkaya yalpalandi. Derken ehh dedim bu kadar da olmaz...

Ciktim disari yanlarina gittim, arkadaslar dedim, sagina soluna dokunmayin bir daha, oturmayin, ayari bozulur, duser hasar olur, aramiz bu yuzden bozulur, rica ederim dedim. Tamam kusura bakmayin dediler, daha da dokunmadilar. Yani uyarmasam uyarana kadar her cay molasinda kamp kuracaklar motorun uzerinde. Gorgu yok adamlarda, ama az birsey anlayis kirintisi varmis
    Burdakileri okuyunca ben az bile görmuşum dedim, zaten herkes döküldü ,neler cikti ben bile sasirdim bazilarina ilginclermis hakikaten gerci ben motoru hic gormeyecegim yere birakmiyorum hep dibimde durur genelde yada esimin isi varsa tek motorla gideriz o hallederken ben biyerlerde oturur hem cay icerim hem motora bakarım bi basina birakmiyoruz :D yavricagı .p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

Alıntı Salih_T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beğendiğim motsiketleri sadece seyretmekle yetiniyorum.. hiç birine dokunmadım şimdiye kadar..

Benim motosikletim ev önünde brandalı olduğu için kurcalanmaz o yüzden brandayı tek geçerim ama Ankara Kızılay'da ki işyerimin önünde dokunanı bol... Hatta raptiye batıranı bile var...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/132498-motosikletin-koltuguna-raptiye-batirmanin-anlami-ne-olabilir-ki.html

MTS Alarmlı disk kilidi var..fena değil.. alarmı devreye girdiğinde oldukça caydırıcı. Bir tanede sabit bir alarm takmayı düşünüyorum.
    Kardeş alarm işi motordan uzaktaysan iyide ben hic motoru birakmiyorum ki iste gezmeye diye oraya buraya gidiyorsun gidecegim cafeyide ona gore seciyorum dibime park ediyorum abartmadan ,kiyafettende belliki sahibiyim ama cok tinlamiyorlar beni :/ alarm buyuzden keser mi diye dusunmustum ama denemeye deger

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Bizim buralarda motor çalınması gibi şeyler çok nadir yaşanır bazen anahtarı motorun üstünde unutuyorum motora yaklaşırken anahtarı arıyorum ceplerde yok ulan anahtarımı düşürdük derken bi bakıyorum üstünde duruyor :D motorun üstüne değilde biri arabasını park etmek için motoru bbaşka yere parketmiş park ettğim yere gittim ulan motor nerde dedim bi kere bir keresindede yağmur vardı esnaf motor ıslanmasın diy kaldırıma çıkarıp tentenin altına çekmiş sele filan ıslanmasın diye bi yandan sevindim

Motosikleti
    dealim daystar 250
    aklıma ilk gelen şey ; motorun sürücüsü AIDS li diye uyarı yazısı assak ne olur acep
    cenkito bunu beğendi.

fthaltan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws 100, cb125e, pulsar 200ns, daelim S3
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim buralarda motor çalınması gibi şeyler çok nadir yaşanır bazen anahtarı motorun üstünde unutuyorum motora yaklaşırken anahtarı arıyorum ceplerde yok ulan anahtarımı düşürdük derken bi bakıyorum üstünde duruyor :D motorun üstüne değilde biri arabasını park etmek için motoru bbaşka yere parketmiş park ettğim yere gittim ulan motor nerde dedim bi kere bir keresindede yağmur vardı esnaf motor ıslanmasın diy kaldırıma çıkarıp tentenin altına çekmiş sele filan ıslanmasın diye bi yandan sevindim
    Anadolu boyle guzel, burada oyle motor islanicak da tentenin altina alacaklar...

@memer, motor surucusu aids degil de dikkat aids diye yazi asilir . Baska motordan gecmis gibi

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Kuzenimde cbr 600r vardı bir ara. oturduğu apartmanın otoparkına koyardı. tabi apartmanın çocukları zırt pırt motorun üzerinde aileleriyle konuştu şikayet etti bak böyle böyle üzerine düşerse şu olur bu olur. en son apartmana yazı astı motoru kurcalamayın çocuklarınızı uyarın diye. bir gün onlara gitmiştim aşağıdan güm diye bir ses ve bir çocuk viyaklaması duyduk bir baktık aşağı çocuğun teki bu motorun altında kalmış. bizim kuzen 100 defa uyarmış olmasına rağmen ailesi bizimkinin üzerine yürüdü. yok seni mahkemeye vericecm çocuğum senin yüzünden ne hallere geldiler şunlar bunlar. sanki çocuğu yere bağladık üzerine motoru attık ki 100 bin defa uyarılmıştı bunlar.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı EldekiDebryj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş alarm işi motordan uzaktaysan iyide ben hic motoru birakmiyorum ki iste gezmeye diye oraya buraya gidiyorsun gidecegim cafeyide ona gore seciyorum dibime park ediyorum abartmadan ,kiyafettende belliki sahibiyim ama cok tinlamiyorlar beni :/ alarm buyuzden keser mi diye dusunmustum ama denemeye deger
    En azından konuşmak yerine. Alarmın kumandası ile uyarı siyali verir yada alarmı çalıştırır, uzaklaşmalarını sağlarsınız.. Dokunduklarında benim disk kilidinin uyarı sinyali bile iş görüyor.
    EldekiDebryj bunu beğendi.
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Bırakın oynasınlar çocuk yani nolmuş FREYE! dokunma çocuklara :-/ korkut güzelce anlat bakın üstünüze devrilir filan diye ama şey etme

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Topiği okurken 30-40 yıl öncesine dalıp gittim.
    Küçük bir kasabada yaşıyorduk ve hemen her evde ya da dükkanda bir mopet ve benzeri bir şey olurdu.
    Kimi tarlaya, bahçeye, bağa ya da hayvanlarına bakmak için gidip gelmeye kullanır, kimi esnaftır iş yerinde kullanır, kısacası yaşamın bir parçasıydı mopedler.

Okuldan çıktığımda soluğu dedemin dükkanında alırdım.
    Yanyana 5-6 mopet dükkanların önünde park etmiş olurdu.
    Çoğunlukla müşteriye sipariş ya da sağa sola gitmek için kullanılan mopedler, hadi bakalım bize çay söyle sihirli cümlesinden itibaren tabure olarak kullanılırdı.

Çaylar söylenir, kimi motorların üstüne tüner, yer kalmamışsa dükkanlardan sandalyeler çıkarılır sohbet edilirdi.

Motorun üzerine oturan en fazla;
    Aman arkaya doğru abanma sele kırık düşersin! şeklinde uyarılırdı.

Kimse kimseden motosiklet kıskanmaz, ihtiyacı olan birine atlar giderdi.

Evdeki beyaz eşyadan çokça farklı olmayan motosikletler, 80 li yılların ikinci yarısından sonra lüks eşya sınıfına girdiler.

İthalatın serbest bırakılması ile birlikte ülkeye o güne kadar gördüklerimizden daha göz alıcı ve pahalı motorlar girdi.

İlk yayılan Honda'nın kinetic ya da kinetix adını verdiği scooterlar oldu.

Piyasadaki motorlardan 4-5 kat pahalı olan bu makinaları vitesli grubunda şekil değiştirip daha yakışıklı hale gelen jawa ve uzaylı gibi gördüğümüz Mz'ler takip etti.

İşte bizim memlekette motosikletime dokunma,elleşme mevzusu da böyle başladı.

Ben o zamanlar artık delikanlı olmuştum ve çoktan vitesliye terfi etmiştim. Motosiklete kilit takmam da o dönemlere rastlar.

Bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü ama bildiğim bir şey varsa şudur;;
    "çayın tadı kaçtı"
    Kuru Fasülye ve EldekiDebryj bunu beğendiler.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topiği okurken 30-40 yıl öncesine dalıp gittim.
    Küçük bir kasabada yaşıyorduk ve hemen her evde ya da dükkanda bir mopet ve benzeri bir şey olurdu.
    Kimi tarlaya, bahçeye, bağa ya da hayvanlarına bakmak için gidip gelmeye kullanır, kimi esnaftır iş yerinde kullanır, kısacası yaşamın bir parçasıydı mopedler.

Okuldan çıktığımda soluğu dedemin dükkanında alırdım.
    Yanyana 5-6 mopet dükkanların önünde park etmiş olurdu.
    Çoğunlukla müşteriye sipariş ya da sağa sola gitmek için kullanılan mopedler, hadi bakalım bize çay söyle sihirli cümlesinden itibaren tabure olarak kullanılırdı.

Çaylar söylenir, kimi motorların üstüne tüner, yer kalmamışsa dükkanlardan sandalyeler çıkarılır sohbet edilirdi.

Motorun üzerine oturan en fazla;
    Aman arkaya doğru abanma sele kırık düşersin! şeklinde uyarılırdı.

Kimse kimseden motosiklet kıskanmaz, ihtiyacı olan birine atlar giderdi.

Evdeki beyaz eşyadan çokça farklı olmayan motosikletler, 80 li yılların ikinci yarısından sonra lüks eşya sınıfına girdiler.

İthalatın serbest bırakılması ile birlikte ülkeye o güne kadar gördüklerimizden daha göz alıcı ve pahalı motorlar girdi.

İlk yayılan Honda'nın kinetic ya da kinetix adını verdiği scooterlar oldu.

Piyasadaki motorlardan 4-5 kat pahalı olan bu makinaları vitesli grubunda şekil değiştirip daha yakışıklı hale gelen jawa ve uzaylı gibi gördüğümüz Mz'ler takip etti.

İşte bizim memlekette motosikletime dokunma,elleşme mevzusu da böyle başladı.

Ben o zamanlar artık delikanlı olmuştum ve çoktan vitesliye terfi etmiştim. Motosiklete kilit takmam da o dönemlere rastlar.

Bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü ama bildiğim bir şey varsa şudur;;
    "çayın tadı kaçtı"
    abi iyi demişsin güzel demişsinde o dönem o dönemde kaldı. insanlarda utanma olurdu yardım severlik olurdu. bahsettiğin dönemlerde o çay içen amcalardan biri o mopetin bir yeri kırsa hemen yaptırmaya kalkar öteki elini cebine attırmazdı ama şimdi öylemi hem parçalar pahalı hem insanlar yüzsüz. biz yanlışlıkla adamın birşeyine zarar versem ve zararını karşılamaya kalksam bile bir dövmedikleri kalıyor e iş benim malıma gelince bilerek ve isteyerek hurra saldır sonra yemedikya lafları. yukarıda bir arkadaş yazmış otoparkta yaşadığını herif arabayla motor birmi demiş. e oda araç oda çalışılarak dişinden tırnağından bir yerlerden kesilerek alınıyor.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Alıntı fthaltan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anadolu boyle guzel, burada oyle motor islanicak da tentenin altina alacaklar...

@memer, motor surucusu aids degil de dikkat aids diye yazi asilir . Baska motordan gecmis gibi
    yanlış oldu ben trakyalıyım :D
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Sizin meraklılar yine iyimiş zarar vermiyolar en azından 2 ay önce okula motorla gittim. 150 metre ilerde bakkal var onun yanına koyuyorum motorumu , malum okulunun açık otoparkına koydurtmuyolar e bende okulun önüne koyamıyorum 2000 kişi giriyo çıkıyo malum neyse öğle paydosu bakkalın orda oturuyoruz arkadaşlarla, motorun sağ tarafında 18 yaşlarında bi çocuk telefonla konuşuyor sigara içiyor. Motoruda brandayla kapatmıştım, bi baktım sigarayı brandaya bastı. Benim şalterler attı üstüne yürüdüm uzaklaştırdılar çocuğu yürüdü gitti. Amacı ne anlamıyorum ne istiyosun brandadan be

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    aman dikkat edin motoru çalmadan önce böyle incelerler

Motosikleti
    2014 Cbr 650f
    Bir mekana oturmaya giriyorum kapının önünde sigara içeni, kapıya sahip çıkanı! hemen bi etrafında muhabbet oluşuyor hertarafı kül. Biraz daha pişkini üstüne oturuyor sözüm ona amatisörleri kontrol eder gibi üzerinde yaylanmalar falan ne anlıyorsa. Ben söylemeye utanıyorum ama mecburen söylemek durumunda kalıyorum. Bu ekibin içinde motorcu olanı daha tehlikeli çıkarken motoru çalıştırıyorsun daha dakka bir gol bir yanıma gelip hemen elini gaza atıyor ara gazı... Gerildim bak gözümün önünde canlandı.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Çozum hakikaten alarmda galiba arkadaslarin cogu tavsiye vermis direk iletisime girmekten iyidir diyorum sizlerin yaninda benim durum kaliyormuş okudukca anladim tesekkurler :D

Bir olay daha gelmişti başıma şimdi aklıma geldi onuda sizlerle paylaşıyım Sömestır Tatiline Girmeden 1 gün önce okula gitmiştim scooter motorumla derslerde olmayınca arkadaşlarla takılmak için motoru okulun tam karşı kaldırımına park ettim bende okulun önünde arkadaşlarımı bekliyordum motorda SuperSport falan olsa neyse bi tane adamın teki motorun dibine geldi sağına soluna önüne her tarafına bakıyor bende hemen motorun yanına doğru yürüdüm adam hemen beni gördü sanırım yoluna devam etti çaktırmadan bende aldım motoru yanıma koydm üstüne oturdum öyle bekledim arkadaşlarımı

white_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    [IMG][/IMG]

peki ya böyle tatlı belaları napmak lazım?geçen çarşıda denk geldi çaktım fotoğrafı hemen bildiğin o şekilde uyuyordu
    Radminox bunu beğendi.

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)