Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Şiddetli Kararsızlık Sendromu (Tavsiye konusu değildir)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Yarın fuara gidiyorum hadi hayırlısı Merak ettiğim tüm motorlara oturup üstten dizlerimi de görecek şekilde fotoğraf çekeceğim ki değişiklik olsun, eve gelince bakıp karar vermem kolaylaşsın.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Güncelleme: test sürüşünde çok hoşuma giden bajaj discover 150F modelini aldım, 2 ay oldu olacak daha 1000km'deyim. Niye? Çünkü gezesim gelmiyor. Sanırım test sürüşünde aylardır motor kullanmamış olmanın verdiği bir haz vardı ki ondan sevdim. Ama aynı motoru kendime aldığımda o kadar sevemedim. Daha 2 ay olmadı ve ben akıllanmamış bir şekilde "şimdilik" diyerekten gözümü spacy alpha modeline diktim (pcx'in spacy kafalısı gibi, sessiz marş, start-stop, esp, artçı ayaklığı). Sanıyordum 150f'i alınca dertlerim bitecek; bitmedi maalesef. Yine aynı durumdayım.

    Tek bir konuda kendimden eminim; motorda ne olursa olsun ayak uzatma olayı rahat olacak. 150f ile 240km bana göre uzun yol yapınca farkettim; bir daha yapmam o yolu. Bu sebeple x city, scarabeo falan tamamen gitti aklımdan artık bir nebze rahatladım (en azından ne istediğimi bildiğim için). x max'i de fuarda incelemiştim, bayide de inceleyip oturdum ve maalesef ki spacy'deki ayak uzatma rahatlığı x max'te zerre yok. O rahatlık belki sym gts 250 evo'da vardır. Burgman 200'de kesinlikle var denedim onu ama forumda baya sıkıntılarından bahsedenler var ve piyasası pek yok.

    Bir de şunu öğrendim; başkalarının kendi zevklerine, renklerine göre yaptığı yorumları kesinlikle kaale almamak gerek (mesela kardeşim ve arkadaşım diyor ki spacy çok çirkin, bunu alacağına git atla köprüden ). Tam aksi şekilde şu anda kullandığımı çok beğeniyorlar. Demek ki ben kendi zevklerini öteleyen, ilgi budalası biri haline gelmişim ve bu sebeple mutsuz olmuşum.

    Okuyanlara teşekkürler.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)