Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Altın elbiseli adam hakkında..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #141
    xaselcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Kasım 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakın benim demek istediğimi şu şekilde anlatayım. Barkın'ın bugüne kadar yaptıklarına benim hiç lafım yok bunu her fırsatta söylüyorum ama günümüzdeki durum.

    Şimdi bu videoda barkın henüz yamahadan reklam almamış bakın nasıl yorum yapıyor. Diyeceksiniz motorlar farklı bu iki videoda. Farketmez objektif bir bakın sadece.

    https://www.youtube.com/watch?v=HseA7I43Z18


    Yamaha dan reklam almaya başladıktan sonraki bir video

    https://www.youtube.com/watch?v=j1PC6SC-vEc


    Yorumsuz. Sizce motosikletlere olan yaklaşımı ve yorumları aynı mı?
    Yahu tabiki aynı olmaz birisinde adamdan motosikleti alıp onunda goruslerini alip incelemesini cekiyor digerinde AEA yı cagiriyolar kisa zamanda anlatabildiklerini anlatiyor.Orayada gitmesin parada almasın sonyde sponsor olmasin telefonla kayit yapsinlar boyle devam etsinler o zaman.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #142
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Siz dua edin beta international ya da berrak tursulari motor satma isine girmedi. neyin kavgasi bu sizi anlamak cok zor.
    braveguy ve Darkfriairs bunu beğendiler.

  3. #143
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Basit bir kimse en küçük bir tenkide çıldırır, akıllı adam ise kendisini eleştiren, kendisi ile tartışanların düşüncelerini kapmaya çalışır.
    Sizce bu eleştriler yapıcı eleştiri mi?
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

  4. #144
    namk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2007
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    harley davidson 2007-mobylette 1967-Honda NX400
    Racing'den başkasını tanımam hali çok belli oluyor.

  5. #145
    braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2013
    Şehir
    212
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. si bajaj çin malı değil. 2. si forumda bir çok mondial kullanıcısı var soralım bakalım tekerleği yamuk olan varmı? inandırıcı gelmiyor bna bu tip çekler tekerleğin yamuk olması ne demek. en adi bisiklette bile olmaz böyle bir durum
    250 dolarlık motosikletin neresini savunuyorsunuz, anlamak güç.
    giriş seviyesinde bir motor için akrapović eksoz fiyatı 370 USD'dan başlıyor, siz burada 250 USD'ye çin'de toptan fiyatı olan motosikletten bahsediyorsunuz ve iyi bir şeyler duymayı umut ediyorsunuz.
    Shrieker, Darkfriairs ve neonxc bunu beğendiler.

  6. #146

    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Yahu bu ülkede bu işi yapan başka adam var mı?

    Siz yapmayı denediniz de sizleri desteklemedik mi?

    Var olan tek kaynağınızdan bu kadar şikayet etmenizin sebebi klasik sendromlar bence.

    Bir tanesi iki günde bir konu Açıyor.
    Çinli kalitesiz değildir
    Her Japon kaliteli değildir
    Sonra Kalkıyor AEA ya tü kaka diyor
    Arkadaş senin ki bariz kuyruk acısı. Çinli motor için söylenecek tek düzgün laf yok. O Yüzden bu kadar feryat figan ediyorsun

    Bir kaç mesaj yukarıda LS kask tanıtımından dert yandın o Mala nasıl iyi ser dedin sonra kalktın o mala iyi diyen sharp testini savundun. Senin niyetin belli ! Duymak istediklerin söylenmediği için bu kadar dertlisin!

    Öbür vatandaşın derdide az çok buna benziyor. Çoğu Amerikan chopper kullanıcısı Suzuki veya Yamaha versiyonuna binince çok üzülüyor. Hatta bu gerçeği bu ülkedeki bir çok Chopper ustası ve hastasıda dile getiriyor. Verdiğimiz paraların büyük bir kısmı markaya gidiyor kalitesine değil diye ki burada yanlış anlama olmasın bu gayet normal bir durum MARKA DEĞERİ diye bir şey var fiyatı etkiler bu bir ticari kanundur! Sen ben beğenmediğimiz için bu kanun değişmez.

    Onlarıda es geçtim. Bugün AEA Yüzünden bir kaç tane daha Türkçe vlogger oluştu.
    MotorcuMuhabbeti ve bir kaç tane daha adam türedi. Hepsi amatör ötesi bir Şeyler yapmaya çalışıyorlar. İyide yapıyorlar zaman içinde onlarda daha güzel çekim sunum vs yapacaklar.

    Bir kaç sene öncesine kadar bu tanıtımları sadece İngilizce olarak seyredebiliyor idik. Türkiye'de ki İngilizce bilme seviyesi de belli!

    Are you disko!

    Eee arkadaş. Elinde Türkçe kaynak oluştu. Az çok seyredip fikir alabilir hale geldin. Bu ülkede zaten test motoru anlayışı yok. Ne güzel işte biri senin için test ediyor.

    Ne sanıyorsunuz biz AEA nın ağzından çıkan her cümleyi kutsal Vahiy zannedip kabul mü ediyoruz? Veya onun her beğendiği motoru almaya çalışıp eleştirdiğinden uzak mı duruyoruz? Sayesinde fikir sahibi oluyoruz. Almaya niyetlendiğimiz motoru. Eksilerini Görüyor buna rağmen Alıp almama kararı verebiliyoruz.

    AEA olmasa idi Şekline kanıp önüne gelen Megelli alacak idi. (Megellici arkadaşlar konunun ne olduğunu bildikleri için bir kez daha aynı konuyu açmayacaklarına eminim). Bu ülkede kimse yoğurdum ekşi demeyi beceremez iken birileri kalktı bu yoğurt ekşi dedi.

    Demek ki AEA bir şekilde sizinde kuyruğunuza basmış ki bu Ateşli bir şekilde "Linç" Girişimi denediniz!

    2 farklı motor videosunu örnek verip adam objektif değil diyen mi ararsın. (Marka aynı olsada biri elma biri armut. TADI illa farklı olacak) Lansmanda bir iki tur kullandığı motor hakkında detaylı çekim bekleyen bu çekim ve test işinin nasıl yapıldığından habersiz adam mı istersin. Seyrettiği video 15 dakikalık sanıyor ki çekimde 15 dakikada bitiyor.

    Bu adam sayesinde bu motor şeytan işi olmaktan çıktı. Bu ülkede ilk kez birileri kalktı motosikleti bu kadar detaylı anlatıp, şeytan işi değildir dedi. Onlarca 15-40 YAŞ arası adama motor sevdirdi bu herif.

    Sponsor diyorsunuz. Ben marka olsa idim 4 sene önce sponsor olurdum bu adama. Bir de sponsor nedir onu öğrenin önce! Sponsor ne kadar para öder, hangi yükümlülükleri vardır.

    2 kelimeyi bir araya getirip öz Türkçe yapamayan adam çok biliyormuş gibi gak guk yapıyor ya...

    Sizde Haklısınız günümüz Türkiye'sinde muhalefet Olmayı ileri geri, mantıklı mantıksız konuşmak haline getirdiler. Muhalefet kime denir nasıl yapılır 12 Yıldır unuttu bu ülkenin insanları. O Yüzden sizide hoş görmek Lazım diyeceğim lakin diyemiyorum.

    *dip not. Bu mesaj iPod üzerinden yazıldığı için bazı yerlerde imla hatası veya kelime hatası (baş/boş) olmuş olabilir.
    neonxc, braveguy, zaferce ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  7. #147

    Üyelik
    08 Nisan 2014
    Motosikleti
    Honda NC700X
    AEA, taşın altına elini sokmak zor, eleştirmek kolaydır...Camiaya verdğin hizmetlerden ötürü teşekkür ederim....
    mithrelios bunu beğendi.

  8. #148
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada eleştirilmesi gereken kişi bence kesinlikle Barkın değil. Her fırsatta her AEA konusunda hep söylediğim şey. Motosiklet camiasında saygı duyulması gereken bir kişi. Pekçok kişiye motor sevdirdi yapılmayanı yaptı. Tarzı ve anlatımı çok güzel insanın izleyince canı sıkılmıyor. O da herkez gibi para kazanması gerekiyor hayatını sürdürmesi gerekiyor. O yüzden reklam yapıcak bazı markaları iyi diyecek vs. vs.

    Asıl hatalı kim peki? Bence asıl hatalı hiçbirşey okumaya niyeti olmayan araştırmaktan kaçınan hazır kolay video ile önüne gelenden başkasına inanmayan video izleyicilerince. Ben birçok kez bikaç konuda ispat istedim kimseden çıt yok. İspatı ben göstersem de kimse inanmıyor. Barkının söyledikleri doğru üretici firmanın yada sertifika verenlerin kini yanlış kabul ediyor. İşte hata burada. Barkın ı izleyin ama okuyun araştırın. Hala forumda başlangıç motoru soruluyor. Benim başlangıç motoruna ihtiyacım olmadığı halde ben ezberledim artık bu motorları.

    Barkın tembel vs gibi konulara da katılamıyorum maalesef. Adam bişeyler için basbas bağırıyor been böyle yaptım şuraya bunu yapın tembel diyenlerden kaç kişi destek vermiştir bunu da bilemiyorum. Adam 2007 yılından beri bu sektere bir şekilde hizmet veriyor. onun bilgilerine de boş demek yanlış olur.

    Bana göre de Barkının yanlış düşündüğüne inandığım birçok videosu olmuştur. tasvip etmediklerim olmuştur. Ama bu onun işini kötü yaptığı anlamına gelmez. Bana uyar yada uymaz. Bana düşen bir konuyu her açısı ile araştırmaktır. Körü körüne her Barkının söylediğini doğru kabul etmeyin yeterlidir.

    Bırakın insanlar işini yapsın. Her işini yapmaya çalışan biraz sivrilen herkesi aşağıya çekmeye çalışmayın. Tipik Tepki herkes eşit seviyede olmak istiyor. Ama bu eşitliği bende kendimi geliştiriyim yukarı çıkiyim adamın yanına değil. Adamı aşağı çekiyim de o şekilde eşit olalım diyor.

    En önemlisi de bu yaptığı yayınlarla giyinmeye özendirmesi ile eğer 1 kişinin bile hayatını kurtardıysa adamın eli öpülmelidir.

    Sizde yaparsanız sizin elinizi de öperiz hiç merak etmeyin
    Herhalde insanlar çok okumayı da sevmiyor topic içindeki bir iki yorumu okuyup yazmaya başlıyorlar. Ama bakın be adam hakkında ne yazmışım.

    Anladım ki herkesin hep iyi yanlartını söyleyeceğiz. Kimsenin yaptığı hataları söylemeyeceğiz. Siz devam edin arkadaşlar her ne pahasına olursa olsun sizi güdenlern her söylediğine inanmaya. Yorumculara, tv spikerlerine, programcılara, devlet başkanlarına vs. Hep böyle devam edin ki memleketimiz hep güzel iyi yerlere gelsin.

    Sana sağır oIanIara diIsiz oIacaksın! demişler. bende daha bu konu başlığında bir şey yazmam.
    BETTER SWEAT THAN BLEED ( KAN AKMASINDANSA TER AKMASI ÇOK DAHA İYİDİR)
    BİLMEDİĞİNİ BİLMEMEK EN İYİSİDİR: BİLMEYİP DE BİLDİĞİNİ SANMAK TEHLİKELİ BİR HASTALIKTIR.

  9. #149

    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Ankara
    Eleştiri de eleştirilebilir. Haklı bulunur haksız bulunur. Ben buradaki eleştirileri haksız ve yersiz buluyorum. Adamın 40 kere cevabını verdiği, gerekçelerini açıkladığı şeyleri hala ısrarla adamdan talep etmenin bir anlamı yok. Eleştiri yapanların da kendi eleştirileri haksız bulununca çok celallenmemesi lazım.
    Murat.K., Shrieker, braveguy ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  10. #150

    Üyelik
    28 Kasım 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF 150, xmax400
    AEA nın zamanla profesyonel tarafa kayması kadar doğal bir durum yok bence arkadaşlar. Örneğin, canlı yayın istiyoruz, inceleme videosu istiyoruz felan ama bunları amatör olarak yapmayı sürdürmek gerçekten çok zor bir yerden sonra çünkü bu iş geliştikçe yeni çalışanlar yeni mekanlar yeni maliyetler demek, AEA nın harcadığı zamanı hiç saymıyorum. Demek istediğim bu işin doğası gereği geliştikçe profesyonelleşecek bu çok açık. Burda olabilecek olan bazılarımızın aradığı o sıcak amatör ruhu verebilecek olan yeni arkadaşların çıkması. Bizlerinde birşeyler öğrenebileceği insanların sayılarının artması.
    Shrieker bunu beğendi.

  11. #151
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Alıntı zaferce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eleştiri de eleştirilebilir. Haklı bulunur haksız bulunur. Ben buradaki eleştirileri haksız ve yersiz buluyorum. Adamın 40 kere cevabını verdiği, gerekçelerini açıkladığı şeyleri hala ısrarla adamdan talep etmenin bir anlamı yok. Eleştiri yapanların da kendi eleştirileri haksız bulununca çok celallenmemesi lazım.
    Benim yadığım eleştirime dikkat edin. Artık AEA eskisi gibi objektif yorumlarda bulunamıyor dedim. Maalesef kendisine bu kadar inanan kişi varken reklam veren de olsa mümkün olan en objektif yorumu yapmakla mükelleftir. Ben bunu söyledim ve eleştirdim. Bu eleştirime eğer 40 kere açıklama yaptıysa. Benim eleştirmediğimi farz edin o zaman.

    Ben bana yazılana değil benim ne anlatmak istediğimi anlamadan benim yazdıklarıma birisini korumak için hiç düşünmeden yorum yapılmasına kızdım.

    Ben farklı topicler de gösterebilirim AEA yı ne kadar övmüşüm diye. Hayatımda bana hiçbirşey katmadı AEA yaşım itibarı ile. Ama başka topiclere de bakın bakalım neler yazmışım. Bu kadar övdüğüm bir insanın, her fırsatta saygıyı hakettiğini düşündüğüm bir insanın, öncü olduğunu düşündüğüm bir insanın eğer yanlış yaptığı birşeyi görürsemde eleştirmeliyim diye düşünüyorum. Aksi halde sadece alkışlayan şakşakçı bir insan olurum.
    BETTER SWEAT THAN BLEED ( KAN AKMASINDANSA TER AKMASI ÇOK DAHA İYİDİR)
    BİLMEDİĞİNİ BİLMEMEK EN İYİSİDİR: BİLMEYİP DE BİLDİĞİNİ SANMAK TEHLİKELİ BİR HASTALIKTIR.

  12. #152

    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim yadığım eleştirime dikkat edin. Artık AEA eskisi gibi objektif yorumlarda bulunamıyor dedim. Maalesef kendisine bu kadar inanan kişi varken reklam veren de olsa mümkün olan en objektif yorumu yapmakla mükelleftir. Ben bunu söyledim ve eleştirdim. Bu eleştirime eğer 40 kere açıklama yaptıysa. Benim eleştirmediğimi farz edin o zaman.

    Ben bana yazılana değil benim ne anlatmak istediğimi anlamadan benim yazdıklarıma birisini korumak için hiç düşünmeden yorum yapılmasına kızdım.

    Ben farklı topicler de gösterebilirim AEA yı ne kadar övmüşüm diye. Hayatımda bana hiçbirşey katmadı AEA yaşım itibarı ile. Ama başka topiclere de bakın bakalım neler yazmışım. Bu kadar övdüğüm bir insanın, her fırsatta saygıyı hakettiğini düşündüğüm bir insanın, öncü olduğunu düşündüğüm bir insanın eğer yanlış yaptığı birşeyi görürsemde eleştirmeliyim diye düşünüyorum. Aksi halde sadece alkışlayan şakşakçı bir insan olurum.

    sevgili dostum bu objektiflik mevzusunda buradaki insanlarda seni haksız buluyor... basit bir örnek ile açıklayayım...

    Ninja 250R göstergeleri ile uzun zaman dalga geçti.
    Ninja 300R işçiliğini beğenmedi
    Ninja 250SL Konforunu beğenmedi...

    Bu adam Kawasaki reklamımı yapıyor? Gayet objektif.
    YZF125 : Beğenmedi
    YZF25 : Kısa bir tanıtım yaptı bu paraya alabileceğiniz iyi bir motor dedi... fiyatı yükselirse olmaz dedi...

    fark etmemek için diretiyorsun ama hiç bir videosunda bu motor şahane kusursuz demiyor adam... daha nasıl yansız objektif vs olsun ki ?
    sende bir zahmet onu açıkla. ya anlatamıyorsun yada anlatma şeklinden dolayı bizler anlamıyoruz.

    ama kalkıp bak 125R kötü demişti bu da yamaha bunada kötü demesi lazım yoksa tutarsız olur demekle olmuyor...

    en önemlisi bak tekrar tekrar söylüyorum. 15 dakikalık kısa bir test çekimi sabah 8 de başlıyor akşam 17:00 gibi son buluyor yetmiyor ertesi gün tekrar çekim yapıyorlar. 1 günlük lansman da bu çekimi zaten yapamazlardı....
    Shrieker bunu beğendi.

  13. #153
    yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Bu başlık en çok Barkın Bayoğlu'nun işine yaramıştır. İnsanın bu kadar seveni - sevmeyeni olması güzel. Bedavadan anket yapmış oldu.

  14. #154

    Üyelik
    28 Şubat 2014
    Şehir
    İstanbul
    helal adam iyi trollemiş millette sayfalarca yazmış.

    yav hee hee.

  15. #155
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    Alıntı namk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Racing'den başkasını tanımam hali çok belli oluyor.


    bende sizin gibi düşünüyorum, bu başlıkda da yazdım

    sen test et dediler,eleştirmek yasak gidip daha iyisini yapacan illaki o zaman söz hakkın olur

    Barkın Bey'in sohbetini severim ama racing harici motordan anlamıyor..

    ha diş macunu tanıtsa yine izlerim samimi sıcak tavrı keyifli..

  16. #156
    capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Nisan 2014
    Şehir
    İzmir, Güzelyalı
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Açık söyleyeyim, çocukluk arkadaşımın bu sene motora güvenle başlayabilmesinin tek sebebi kendisidir. Mesela eğitim almak, ekipman, lastik vs bunları internetten Aea izleyerek kafasına koydu, güvenle başladı. Yaptığı işe gerçekten saygı duyuyorum, herkesin de duyması gerekir. Çok insana faydası dokunmuştur, hatta çok kişinin hayatını kurtarmıştır bence. Anlatımı güzel, eğlenceli, dostça bir yaklaşım, fıt fıt mühendislik bilgileri sıralamaması güzel vs vs... Yaz yaz böyle gider.

    Ama hiçbir insan mükemmel değildir, ki kendisi de mükemmel değil. Özellikle de bu iş artık profesyonelliğe döküldüyse, karşılığında bir kazanç elde ediliyorsa eleştirilebilir ve eleştirilmelidir. Çünkü eleştiri insanı iyiye götürür, bununla beraber sponsor firmalara karşı adamın elinde kozu da olur "bak ben böyle böyle diyordum, şimdi objektifliğimi bozarsam inandırıcı olmaz, sana da bana da zarar, ben gördüğümü tatlı dille söylerim" deme gücü olur. Ha bu arada elbette sponsor markanın eksiklerini söylerken daha tatlı bir dil kullanacak, eleştirilmesi gereken kısım aslında bu değil. Bu işin doğası böyledir, siz de izleyici olarak cümle aralarından almanız gereken bilgiyi alacaksınız.

    Esas eleştirilecek kısmı aslında iş sponsorluğa gelmeden önceki halleri bence. İşin buraya geleceğini öngöremedi belki de. Mesela eski videolarında Honda'ya verdiği toleransı hiçbir motora vermiyor. Cbr125 in gitmemesini "öğrenen adam için güvenli" olarak tabir ederken, Yzf 125 in gitmemesini "10.000 devire çıkana kadar saatler geçiyor" şeklinde anlatıyordu. Başka markaların artılarını hak ettiği derecede vurgulamadan Honda'nın normalliklerini artı olarak vermesi vs (mesela Honda çelik şasi kaza yaptın mı rahat yaptırırsın ifadesi, ee Kawa da çelik şasi ama bu şekilde değinmedin?). Çok örneklenebilir, ana fikir gönlündeki markayı kayırmasıdır.

    Bunun haricinde test ettiği motorlar neticede normal kullanıcı tarafından kendisine verilen makineler. Niyet çok güzel, on numara. Ama bu makineler hangi şartlarda kullanıldı? Gtr 250 de fren yok derken, kullanıcısı acaba balataları zamanında değiştirmiş, gerekli bakımları yapmış mıydı? Ya da Ninja 300 işçilik kalitesi, arka amortisör takoz vs derken, acaba kullanıcısı o motora nasıl davranmıştı, amortisörün ayarı iyi miydi? (Ben sıfır cbr 250 ye de Ninja 300 e de mağazasında baktım, kılımdır, uyuzumdur öyle birleşim çizgilerinde bozukluk falan ararım, Ninja 300'de öyle bir şey yoktu. Arkadaşım da 1 senedir kullanıyor, grenaj ayrılması falan öyle bir şey söz konusu değil).

    Baktığı tek örneğe dayanarak bu tarz şeylerden bahsederken fazla agresif olmaması lazımdı, "böyle böyle bir durumla karşılaştık ama makinenin maruz kaldığı şartlardan da olabilir" şeklinde açık kapılar bırakması lazımdı. Çünkü Kawa 250sl videosunda her şeyine bayıldı, e bunların biri uzayda biri dünyada yapılmadı ki...

    Zamanında tek örneğe dayalı testlerinde bu tarz açık kapıları bırakmadan fazla agresif olması ve Honda'ya aşırı tolerans göstermesi eleştirilecek tarafları bence.

  17. #157

    Üyelik
    09 Eylül 2014
    Şehir
    ankara
    hondayı 250 cc enduro karşılaştırmasında yerden yere vurmuştu.

  18. #158
    ilkadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Xtreme Max 210
    AEA bence herşeyden önce milyonlarca insana motosiklet üzerine hizmet ediyor ve bunu yaparken sınıf ve insan ayrımı kesinlikle yok...
    Bu yüzden motosiklet kullanan ve ilgi duyan insanlara öncülük ediyor o yüzden eleştirmeden önce kıymetli bi insan olduğunu düşünüyorum.

  19. #159
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herşeyi Aea'dan beklememek lazım

    Boxer, Mondial MR150, MH125, MCX150, Z-One, Kuba CR1, Derbi ETX vs motosikletleri ortalama bir kullanıcı test edip yorumlayabilir. Hatta güzel bir test yazısıda ortaya çıkabilir.

    Belki mükemmel olmaz ama kafada bir fikir oluşturur.
    abi bu konuda bilirkişi sayılabilecek bilgi birikimine sahip bir adamı taşlaya taşlaya alaşağı ediyorlar. sen ben böyle bişey yapsak bizi dünyadan kazırlar
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

  20. #160
    xaselcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Kasım 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Ya aslında AEA yı eleştirenlerin çoğuda kendi motosikletini inceleyip kusurlarını söylemesidir.Sanki her motosiklet kusursuz.


    REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)